Feriebolig i Madonna di Campiglio i Sydtyrol

Ambiez Residence Hotel

 
Ambiez Residence Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ambiez Residence Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Madonna di Campiglio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du bor tæt på en livlig bjergby

På Ambiez Residence Hotel er du tæt på det hele. Du bor kun 1,5 km. fra den lille, hyggelige, livlige bjergby Madonna di Campiglio. De travle gader og pladser i centrum har et stort udvalg af restauranter, espressobarer og butikker. Når klokken har rundet ca. 20, er det mest italienere, der benytter sig af byens luksuriøse restauranter. Her kan du finder masser af afterski-underholdning, for her er ingen mangel på trendy restauranter, klubber og diskoteker.

Stor variation og mange udendørs aktiviteter

Madonna di Campiglio ligger i skiområdet Skirama Brenta, som rummer ikke færre end 290 km. pister; heraf 107 km. blå og 121 km. røde pister. 114 skilifte forbinder dalen med højderne, som varierer mellem 800 og 3.000 meter. Her er noget at kaste sig over i den smukke natur både sommer og vinter. Om sommeren er her for eksempel mange muligheder for at vandre.

Afstande fra Ambiez Residence Hotel

Lejlighedshotellet ligger 100 meter fra to lifte, og, som nævnt ovenfor, 1,5 km. fra centrum af Madonna di Campiglio. Om vinteren stopper bussen til liftene lige foran døren.

* Grosté-liften: 100 m
* Fortini-liften: 100 m
* Skiskole: 500 m
* Supermarked: 600 m
* Pister til langrend: 1 km
* Madonna di Campiglio: 1,5 km
* Stoppested for skibus: Lige foran hotellet

Læs mere om Ambiez Residence Hotel

Lejligheder og mange faciliteter

Her bor du på et af de større hotellet i området, og det er perfekt egnet til familier med børn. Her er god komfort og mange faciliteter, for eksempel et spillerum til børn og en indendørs pool. Hvis du har behov for det, er det muligt at få børnene passet af en babysitter i et par timer.

Forkæl dig selv med wellness

Hvis du har brug for at genoplade og stresse af efter en dag på ski, så søg mod Ambiez Residence Hotels lille wellness-center, som har sauna, dampbad og brusebade med specielle effekter. Hvis det ikke er nok, så forkæl dig selv med en omgang massage.

Spis i restauranten eller tag maden med

Fitnessrummet giver dig mulighed for at brænde ekstra energi af, og restauranten forsyner dig med dejlig mad fra Trentino-køkkenet. Du kan sidde og spise i restauranten, eller du kan tage maden med op i lejligheden. I baren kan du sidde og slappe af, nyde en drink og snakke om din dag med dine rejsefæller.

Hvis du ankommer i bil, er der masser af plads i parkeringsgaragen, og dit skiudstyr er velkomment i opbevaringsrummet. Wi-Fi finder du på fællesområderne.

Komfortable og rummelige lejligheder til op til 6 personer

Hotellet har 120 komfortable lejligheder, som ikke er luksuriøse, men her er, hvad du skal bruge. Nogle lejligheder har balkon - det afhænger af, hvilken type lejlighed, du vælger. Alle lejligheder har følgende faciliteter: Køleskab, satellit-tv, pengeboks, telefon og privat badeværelse med hårtørrer.

Læs om lejlighederne på Ambiez Residence Hotel

Skjul teksten
 
 
search map