Hotel i Madonna di Campiglio i Sydtyrol

Alpen Suite Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tæt på centrum af hyggelig og stilfuld bjergby

Den lille bjergby Madonna di Campiglio ligger i 1.550 meters højde, og har to hyggelige gader med smukke pladser, espressobarer og charmerende butikker. Efter kl. 20 er det først og fremmest italienere, der spiser på de luksuriøse restauranter i byen. Den lille by har en del trendy restauranter, klubber og diskoteker, hvor du kan tilbringe mange dejlige og sjove timer om aftenen og natten på din ferie.

Stort skiområde med mange lifte

Madonna di Campiglio ligger i skiområdet Skirama Brenta, som byder på 290 km. pister, af hvilke 107 er blå og 121 er røde. Ikke færre end 114 skilifte forbinder dalen med de sneklædte bjerge, og fører dig mellem 800 og 3.000 meter op i højderne. Både om sommeren og om vinteren kan du kaste dig over mange udendørs aktiviteter, såsom cykling og vandring.

Afstande:


* Righi Torv 400 meter
* Skilift Cinque Laghi 350 meter
* Gratis skishuttle, som hotellet opererer

Læs mere om Alpen Suite Hotel

Hjemlig atmosfære og luksuriøs afslapning

På Alpen Suite Hotel kommer du ikke til at mangle noget. Ud over den lille, hyggelige størrelse på hotellet, og den personlige, familieorienterede tilgang vil du kunne nyde godt af services og faciliteter af høj kvalitet. Den varme atmosfære, og duften af stearinlys, friske blomster, blød musik og en glødende pejs får dig til hurtigt at føle dig afslappet og hjemme. Prikken over i'et er Alpen Beauty Spa; en tillokkende wellness-afdeling, som tilbyder kropsmassager, en indendørs pool, sauna og tyrkisk dampbad. Her får du ny energi til krop og sind efter en god dag på pisterne.

Nyd dine måltider - og udsigten - på terrassen

Vinbaren har stedet, hvor du har lyst til at opholde dig, når solen skinner: På den udendørs terrasse, med en skøn udsigt, hvor du også kan få serveret din frokost. Om aftenen vil du holde af at besøge a la carte-restauranten, hvis du er til lokale og italienske retter. Når den gode middag er indtaget, kan du fortrække til cigar-loungen med pejsen, hvor du kan slappe af med dagens sidste drink, inden du skal have en god nats søvn.

Dejligt sted for dine børn

Hvis du skal på ferie med dine børn, så er du kommet til rette sted. Hotellet tilbyder et legeværelse, hvor børnene kan lege med hinanden, og pool'en har også et specielt børneområde. Selvom du sikkert i forvejen har en forventning om, at disse services er til rådighed, vil vi lige nævne, at Alpen Suite Hotel har gratis Wi-Fi-forbindelse over hele hotellet, parkeringsplads til din bil og dine ski kan opbevares i opvarmede skabe.

Ingen værelser, kun suiter - nyd din skiferie i lækre omgivelser

Det lille hotel har 28 suiter, som er designet i en tidløs, luksuriøs Alpe-stil. Suiterne varierer i størrelse, og den mindste har plads til 2 personer, hvor de større har plads til op til 5 personer. Alle suiter er rummelige, og alle har følgende faciliteter: Gratis Wi-Fi, satellit-tv, telefon, pengeboks, minibar, hårtørrer, wellness-pose og privat badeværelse med badekar eller bruser.

Læs om værelserne på Alpen Suite Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map