Hotel i Madonna di Campiglio i Sydtyrol

Agriturismo Chalet Fogajard

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo Chalet Fogajard ligger i Casetti omgivet af smukke bjerge og et naturskønt landskab. Landejendommen er i typisk, romantisk alpestil både udvendigt og indvendigt. Der er mange detaljer i træ og en varm og hyggelig atmosfære. Der er også en have, hvor du kan slappe af og nyde dit ophold og udsigterne, samt et lille Wellnesscenter med bl.a. finsk badstue og tyrkisk bad, hvor du kan slappe helt af.

Du føler dig hjemme

Takket være det begrænsede antal værelser, er atmosfæren både intim og hjemlig. Det føles næsten som om du er på besøg i et privat hjem, hvor varmen fra den åbne pejs gør det ekstra hyggeligt. Næsten alt er i lyst træ, og det gælder både gulvet, de synlige træbjælker og møblerne. Det er ikke så underligt, at Agriturismo Chalet Fogajard, som samtidig er et prisvenligt valg, har fået flere udmærkelser.

Læs mere om Agriturismo Chalet Fogajard

Gode og traditionelle retter

Der er en meget populær restaurant som serverer traditionelle og smukt anrettede kulinariske retter. Råvarerne er naturligvis producerede i nærområdet, og baseret på det sæsonen nu byder på. Restauranten er åben både til frokost og middag, hvilket kan være praktisk at vide, hvis du er en af dem der ikke har lyst til at tage ind til byen, når sulten melder sig. Der er også en bar, hvor du kan bestille en kølig forfriskning.

Du kan rejse hertil både vinter og sommer

Madonna di Campiglio er en kendt skidestination og på hotellet er der naturligvis mulighed for opbevaring af ski. For at komme til skilifterne kan du hoppe på skibussen, som kører rundt i området. Det koster ikke noget, og det er både praktisk og enkelt. Campidoglio/Pinzolo Express skiliften ligger 2 km fra stedet, og Spinale skiliften blot 3 km.

Rejser du om sommeren, venter der dig et skønt grønt landskab, som er perfekt, hvis du holder af at vandre, ride, cykle, sejle i kano eller fiske. Floden Sacra ligger ca. 4 km væk, og der er ca. 5 km til Nambino-søen, ca. 8 km til Montagnoli og ca. 10 km til Valgola. Er du interesseret i golf, er der også mulighed for det i en afstand af 3 km.

Godt at vide

Det sidste lille stykke vej på ca. 1½ km er ikke asfalteret, og om vinteren kan det være umuligt at køre den sidste bid vej. Derfor skal du ringe til hotellet når du ankommer, for så kommer de og samler dig op i et terrængående køretøj. Din bil parkerer du i en garage i Madonna di Campiglio, og der betales på stedet. Du skal huske, at check in om vinteren skal foregå inden kl. 18. Vi har valgt at give dette sted 4½ sol på grund af den naturskønne beliggenhed, den gode mad og den hjemlige atmosfære.

Her sover du godt

Der er kun seks værelser med varierende udsigt. Værelserne er på mellem 19 og 24 m². Der er Wi-Fi, værdiboks samt kaffe- og tefaciliteter, men ikke noget TV, for man ønsker at give gæsterne et så afslappende ophold som muligt. Værelserne præges også at lyst træ, og de er rigtig hyggelige. I en del af værelserne er sengene i en såkaldt alkove. Værelserne har badeværelse med bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map