Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Omgivelserne er fashionable, og Madonna di Campiglio er vært for store skikonkurrencer inden for slalomløb hver vinter. Ikke mindst legendariske Ingemar Stenmark har gjort Madonna di Campiglio verdensberømt med sine mange sejre netop her. Stedet er ikke oversvømmet af udenlandske turister, så her kan du opleve den italienske kultur på nært hold. Byen er typisk for en italiensk alpeby - gode restauranter, traditionel, italiensk mad og gode oplevelser.

Her kan du leje en pels for en dag eller for en uge, bare for at passe ind i billedet, og det er her at du øverst i terrænet i 2.500 meters højde finder italienske kvinder i alle aldre... Hvad er det usædvanlige i det, tænker du måske? Såmænd ikke det store, ud over at de ligger henslængt i solstole midt i sneen, med en sølvkrave om halsen for at blive endnu brunere!

Kort over Madonna di Campiglio i Italien:

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Her er selvfølgelig masser af forretninger, barer og caféer, og hvis du har lyst til at kaste dig over andre aktiviteter end skiløb, er mulighederne gode: Byen byder på både indendørs og udendørs skøjteløb, indendørs tennishal og svømmehal. Pisterne er gode og hvis du er øvet eller ekspert, vil stedet give dig masser af udfordringer. Hvis du er begynder er der et udmærket område oppe ved Campo Carlo Magno.

Naturskøn beliggenhed midt i Brenta-Dolomitterne

Når du tager på skiferie i Madonna di Campiglio, er det ikke kun selve byen, der udmærker sig ved sin særlige elegance og luksusbetonede stemning. Den største luksus på din skiferie her ligger egentlig - ud over eventyrene på pisterne - i at nyde udsigten over den fantastisk smukke Rendenadal, der ligger mellem gletscherne Adamello og Presanella.

Du skal ikke langt udenfor Madonna di Campiglio, før enhver fornemmelse af high society-liv forsvinder, og du blot kan nyde naturens mirakler, søer, dale, vandløb, isolerede bjerghytter og “malghe” (særlige hytter, der benyttes af gedehyrder i Alperne). Det siger næsten sig selv, at det også er en stor fornøjelse at holde ferie i området i sommerhalvåret, hvor du kan opleve naturen folde sig ud på uforglemmelige vandreture, fra sadlen på en mountainbike eller gennem trekking eller klatring.

>> Mere om at tage på ski i Italien

Læs mere om Madonna di Campiglio

Et stort antal varierede pister lige for dine fødder

Den store variation i landskabet i området omkring Madonna di Campiglio er naturligvis ikke kun smuk at se på, men skaber også grobund for skiløb af usædvanlig kvalitet. I området, som også, taget være beliggenheden og forbindelserne, inkluderer andre skiområder med afgang fra Val di Sole - her kan nævnes Folgirida, Marilleva og Pinzolo - har du adgang til flere end 150 km. pister og 62 skilifte - og hele området har kapacitet til skiløb for ikke færre end 31.000 personer i timen. Ønsker du at prøve langrend, er der 40 km. pister til dette formål.

En del af charmen ved at være skiferiegæst i Madonna di Campiglio er, at du kan starte din dag på ski lige fra byens centrum - og vende tilbage igen om aftenen, uden nogensinde at behøve at tage skiene af. Bor du centralt i Madonna di Campiglio, befinder du dig med andre ord allerede lige i hjertet af skiområdet.

Transport

Til Madonna di Campiglio ankommer man nemmest med bil ved at dreje af fra Brennermotorvejen enten ved Bolzano og køre ind til Val di Sole herfra eller fortsætte ned til Mezzocorona og køre over Mezzolombardo ind i Val di Sole. Ved Dimaro kører man op forbi Folgarida og over Passo Campo Magno og ned i Madonna di Campiglio. Det er værd at nævne, at man også kan køre til Bolzano med tog. Med fly vil Bergamo og Verona ligge nærmest - ellers er Milano et godt bud.

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Sydtyrol

Villa Etti

Ledrosøen

Residenza Le Due Torri

Riva del Garda

Berghotel

Sesto

search map