Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Omgivelserne er fashionable, og Madonna di Campiglio er vært for store alpine skikonkurrencer hver vinter. Ikke mindst den legendariske svenske skiløber Ingemar Stenmark har gjort Madonna di Campiglio verdensberømt gennem sine mange sejre netop der. Byen er ikke oversvømmet af udenlandske turister, så her kan du opleve den italienske kultur på nært hold. Byen er en typisk italiensk alpeby med gode restauranter, traditionel, italiensk mad og gode oplevelser.

Her kan du leje en pels for en dag eller for en uge, bare for at passe ind i bybilledet, og længst oppe i terrænet i ca. 2.500 meters højde, finder du italienske kvinder i alle aldre... Hvad er det usædvanlige så i det, tænker du måske? Såmænd ikke det store, ud over at de ligger henslængt i solstole midt i sneen, med en sølvkrave om halsen, for at blive ekstra solbrændte!

I sommerhalvåret derimod, er dette stedet for vandre-entusiaster, og du kan vælge mellem to gode vandreområder. Området er utrolig smukt, og byder på statelige bjerge, gletcheren Adamello, smukke søer og imponerende vandfald. 

Kort over Madonna di Campiglio i Italien:

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

I Madonna di Campiglio er der selvfølgelig masser af forretninger, barer og caféer, og hvis du har lyst til at kaste dig over andre aktiviteter end skiløb, er mulighederne gode. Byen byder på både inden- og udendørs skøjteløb, indendørs tennisbaner og en svømmehal. Pisterne er gode og hvad enten du er begynder eller ekspert, vil der være masser af udfordringer. Hvis du er nybegynder er der et udmærket område oppe ved Campo Carlo Magno.

Naturskøn beliggenhed midt i Brenta-Dolomitterne

Når du tager på skiferie i Madonna di Campiglio, er det ikke kun selve byen, der udmærker sig ved sin særlige elegance og luksusbetonede stemning. Den største luksus på din skiferie ligger  - ud over eventyrene på pisterne - i at nyde udsigten over den fantastisk smukke Rendena-dal, der ligger mellem gletscherne Adamello og Presanella. Du skal ikke langt udenfor Madonna di Campiglio, før enhver fornemmelse af high society-liv forsvinder, og du i stedet kan fokusere på at nyde naturens mirakler, søer, dale, vandløb, isolerede bjerghytter og “malghe” (særlige hytter, der benyttes af gedehyrder i Alperne). Det siger næsten sig selv, at det også er en stor oplevelse at holde ferie i området i sommerhalvåret, hvor du kan opleve naturen folde sig ud på uforglemmelige vandreture, fra sadlen på en mountainbike eller gennem trekking eller klatring.

>> Mere om at tage på ski i Italien

Læs mere om Madonna di Campiglio

Et stort antal varierede pister lige for dine fødder

Den store variation i landskabet i området omkring Madonna di Campiglio er naturligvis ikke kun smuk at se på, men skaber også grobund for skiløb af usædvanlig høj kvalitet. I området, som også, taget være beliggenheden og forbindelserne, inkluderer andre skiområder med tilgang fra Val di Sole (her kan nævnes Folgirida, Marilleva og Pinzolo) - har du adgang til mere end 150 km pister og 62 skilifte. Hele området har en kapacitet på ikke mindre end 31.000 personer i timen. Ønsker du at prøve langrend, er der 40 km spor til dette formål. En del af charmen ved at være skigæst i Madonna di Campiglio er, at du kan starte din dag på ski direkte i byens centrum - og vende tilbage igen om aftenen, uden nogensinde at behøve at tage skiene af. Bor du centralt i Madonna di Campiglio, befinder du dig med andre ord allerede lige i hjertet af skiområdet.

Nyd den friske bjergluft

Alt det smukke du kan opleve i vinterhalvåret, kan du naturligvis også opleve om sommeren, blot med en anden påklædning. Naturen er utrolig smuk og luften er frisk og oplivende. Du er omgivet af store bjergmassiver og variationen i dine omgivelser er stor, rig på fauna og flora. Er du interesseret i at vandre, kan du bl.a. begive dig til Parco Naturale Adamello Brento, hvor der er flere velafmærkede spor du kan følge, og hyggelige steder - de såkaldte refugier - hvor du kan nyde en god frokost. Smukke søer og vandfald præger også området, og har du lyst til mere motion, kan du finde cyklen frem og tage en tur på cykelruten gennem Val Rendana på ca. 20 km. Du kan fiske eller besøge en bondegård, noget specielt børnene sætter pris på. Rafting i floden Noce er også populært, og det er bare nogle af de aktiviteter, som findes i området. 

Transport

Du ankommer lettest til Madonna di Campiglio gennem Brenner-passet med bil, enten via Bolzano og Val di Sole, eller ved at fortsætte ned til Mezzocorona og via Mezzolombardo ind i Val di Sole. Ved Dimaro fortsætter du op forbi Folgarida og over Passo Campo Magno, og siden ned til Madonna di Campilio. Det er værd at nævne, at du også kan køre til Bolzano med tog. Med fly ligger Bergamo og Verona tættest på, og ellers er Milano et godt valg. 

Skjul teksten
 
 
search map