Ferieboliger og hoteller ved Levicosøen

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mineralholdige vandkilder

Ved foden af det 1500 m høje Vetriolo-bjerg i den sydlige del af Trento-provinsen finder du Levicosøen - et skønt og grønt bjerglandskab med mange muligheder for en god ferie for store og små. Her kan du om sommeren bjergvandre, udfordre dig selv på mountainbike, dyrke vandsport eller sejle i robåd ude på søen og fiske eller bade. Fra selvsamme bjerg udspringer der mineralholdige kilder, som har gjort kurstederne i Levico Terme kendt for deres helsebringende og afslappende virkning. Området er også aktuelt for dig, hvis vin og gastronomi har din interesse.

Omkring Levico

Kulturelt set kan du tage på udflugt til nærliggende gamle slotte, bjerglandsbyer eller den større sø Caldonazzo - og hvis du en dag får lyst til en større by, så ligger Trento kun ca. 15 km væk og Bolzano ca. 53 km væk. Om sommeren byder Levico-området på både musik og kunstarrangementer mens det om vinteren forvandles til et smukt og velfungerende skisportsted.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map