Hotel i Levico Terme i Sydtyrol

Hotel Al Sorriso

 
Hotel Al Sorriso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Al Sorriso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levico Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Al Sorriso ligger lige ud til Levicosøen i rolige omgivelser, ca. 800 meter fra bycentrum, hvor du finder et utal af butikker, spisesteder og caféer.

På hotellet findes reception, morgenmadsrestaurant, terrasse med barbetjening, indendørs og opvarmet svømmebassin samt tyrkisk bad, vandmassage og sauna. Mod betaling kan du benytte dig af hotellets skønhedscenter, hvor du kan få kropsmassage og skønhedsbehandlinger.

Læs mere om Hotel Al Sorriso

Hotellets restaurant serverer morgenmadsbuffet. Til aftensmad er der salatbuffet samt et udvalg af forskellige retter. En gang om ugen - i højsæsonen - arrangeres middag med levende musik.

Hotellets 63 værelser er alle udstyrede med telefon, satellitfjernsyn, sikkerhedsboks, balkon med panoramisk udsigt og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Værelserne af type Azzurra har en mindre balkon men bedre plads så der kan være én ekstra seng.

Skjul teksten
 
 
search map