Anmeldelser af Villa Etti

 
Villa Etti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Etti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Etti

Læs personlige anmeldelser af Villa Etti som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Etti. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Skøn udsigt og afslappet atmosfære

Villa Etti er en enkel og rummelig lejlighed, der er placeret i skønne omgivelser.
Masser af aktiviteter er inden for rækkevidde.

Ideel til en uges afslapning for familien.

Villa Etti
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Etti
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (1. sal)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Absolut fantastisk!

Vi opholdt os fra 04/29/15 til 2015/05/13 i Villa ETTI Ledro 2 personer, 2 hunde og en papegøje, og vi var helt tilfredse. Alt var nøjagtigt som beskrevet og super rent og godt vedligeholdt. Inde og ude. Vi har været meget godt tilpas. Rejseafviklingen var prima, både i forberedelsen og planlægningen, på telefonen (på tysk), under opholdet og ved afrejse. Den var altid fleksibel, venlig, imødekommende og var os også behjælpelig med yderligere oplysninger under ferien (udflugt til Venedig, planlagte vandreture). Vi er helt tilfredse. Især udsigten over søen fra huset er unik og uforglemmelig. Det er også fedt med nærhed til Gardasøen, hvor der "sker" mere, hvis man ønsker det og ved Ledrosøen er det så roligere, mere afslappet og mere natur-agtigt. Vi følte os meget afslappede og overvejer at at holde ferie der igen næste gang, dertil kommer at pris-ydelses-forhold er absolut i orden i forsæsonen.

Anbefaling til kommende gæster

Vores største udflugt var til Venedig. Gennem rejse-servicen fik vi udpeget en parkering i forstæderne, hvor vi også kunne køre til med vores store van og med monorail var på stationen på øens banegård på 5 minutter og dermed meget hurtigt i byens centrum. Personligt fandt vi "Ledro Land Art". Lago di Tenno var også imponerende med hensyn til farve og vandets klarhed.
Kortmaterialet over området og skiltningen var noget vanskelig. Den er ikke altid så tydeligt eller klar.

Villa Etti
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Etti
Toværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (stueetage)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Inge og rejsefæller fra Søborg boede på Villa Etti ved Ledrosøen fra d. 1. til d. 8. maj 2010.

Det var 4. gang, vi var i Villa Etti ved Ledrosøen og vi kan sagtens finde på at komme igen. I kan jo ikke gøre for at det regner, og at der mangler vand i søen pga anlægsarbejde. Molina di Ledro er et dejligt sted til vandreture, afslapning og udflugter til Gardasøen og Verona.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Janni og rejsefælle fra Smørum boede på Villa Etti ved Ledrosøen fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Området er perfekt, stille og roligt med en skøn udsigt fra vores balkon som vi nød hver dag. Vi havde en uge med perfekt vejr og det kunne mærkes, at der var lidt køligere end nede ved Gardasøen, hvilket var yderst behageligt.
Byen var ikke særligt stor, men det var da muligt at købe det nødvendige ellers var der jo masser af forretninger ved Gardasøen. Vi havde en dejlig tur til Madonna de Campiglio og ned til Idrosøen.
Vores største ønske var et lejlighed med balkon og god udsigt og det skal vi love for at det svarede til vores forventninger. En skøn stor lejlighed og en pragtfuld udsigt, dog var der meget lydt når man opholdt sig inden døre.
Stedet kan varmt anbefales med hensyn til boligforhold, udsigt og omgivelser, hvis man ønsker en mere rolig ferien end den meget turistpræget Gardasø. Nogle hårnålesving en lang tunnel og man var ved Gardasøen på 20 minutter, dog tager det lang tid at komme igennem Riva og ned langs Gardasøen, det gælder om at vælge at kører tidligt.
Vi har jo rejst med jer flere gang om som sædvanligt er vi meget tilfredse med jeres service og hjælp med at finde lige de steder som passer til ens behov og ønsker.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Nina og familie fra Lyngby boede på Villa Etti ved Ledrosøen fra d. 28. juli til d. 4. august 2007.

Vi havde en skøn ferie ved Ledrosøen (20 min kørsel op i bjergene vest for Riva). Skønt alpehus med stort dejligt grønt område lige ned til søen - godt til børnefamilier! Fine muligheder for meget varierede ture i området. Alt fra stille vandreture i bjergene, badning i Ledrosøen, kultur i Verona, sejltur på gardasøen, svævebanetur til Monte Baldo med flot udsigt, Parc des Cascades på vej til Verona kan varmt anbefales. Denne nordlige del af Garda sø området kan varmt anbefales - vi stødte kun på 'turist-gøgl' i Limone. Alle afstande korte, som er et hit, når man har små børn med (1½ og 3 år).In-Italia kan varmt anbefales - billeder og beskrivelser på nettet stemmer fint overens med virkeligheden!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
Martin og familie fra Mårslet boede på Villa Etti ved Ledrosøen fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Vores tur til Ledrosøen forløb rigtigt godt. Vi havde en pragtfuld uge (29) hvor det gode vejr bidrog til glæden. Villa Etti levede helt op til vores forventninger og det passede os fint at Ledrosøen var mindre turistpræget end Gardasøen. Vi brugte tiden på at vandre i bjergene, se os lidt omkring og ellers bare at slappe af på den store græsplane foran huset. Vi nød at spise vores måltider på vores terasse eller ved grillen, hvor udsigten over søen og de omkringliggende bjerge var perfekt. Vi fik en rigtig fin service ved et par defekter (et skævt vindue og en dryppende vandhane), hvor fejlene blev udbedrede den samme dag som vi påpegede dem. Vi kunne godt tænke os at vende tilbage til området, da der stadig er meget at se og opleve.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Inge og rejsefæller fra Søborg boede på Villa Etti ved Ledrosøen fra d. 21. til d. 28. april 2007.

Turen gik fint og vi var glade for området. Helt vildt glade. Opholdsstedet var superduper-fint og lå helt umanerligt vidunderligt dejligt - og damen i butikken var sød. Vi var lidt overraskede over at der INTET var i huset ud over sengetøj, så de næste skal huske viskestykker osv. Men det kan jo købes. Sengetøjet lejede vi og det lugtede altså højst mærkværdigt. Men pyt med det. Det var paradis på jord - intet mindre - og jeg vil bare derned igen NU!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map