Feriebolig ved Ledrosøen ved Gardasøen

Villa Etti

 
Villa Etti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Etti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Etti ligger med en fantastisk udsigt til Ledrosøen, kun adskilt af mindre rolig vej. Stedet er et dejligt udgangspunkt for udflugter i naturen, badning i søen, kultur besøg i Verona og sejlturer på den nærliggende Gardasøen.

Nyd udsigten fra din bolig

Her udlejes 4 pæne nyrestaurerede lejligheder med stor privat fælles have med havemøbler, grill, stor græsplæne og volleybane. Alle lejligheder har satellit TV, mikroovn, 4 kogeblus og privat parkering. Fra alle 4 lejligheder har du udsigt ud til søen.

Læs mere om Villa Etti

Toværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (stueetage / 1. sal):
- Lejlighederne er ca. 55 m² og ligger enten i stueetage eller på første sal. De indeholder stue med åbent køkken og dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt balkon eller terrasse med havemøbler.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (stueetagen / 1. sal):
- Lejlighederne er ca. 60 m² og ligger enten i stueetagen eller på første sal. De indeholder stue med åbent køkken og dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt balkon eller terrasse med havemøbler.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Etti

Læs personlige anmeldelser af Villa Etti som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Etti. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Villa Etti

Skøn udsigt og afslappet atmosfære

Villa Etti er en enkel og rummelig lejlighed, der er placeret i skønne omgivelser.
Masser af aktiviteter er inden for rækkevidde.

Ideel til en uges afslapning for familien.

Læs mere

Absolut fantastisk!

Vi opholdt os fra 04/29/15 til 2015/05/13 i Villa ETTI Ledro 2 personer, 2 hunde og en papegøje, og vi var helt tilfredse. Alt var nøjagtigt som beskrevet og super rent og godt vedligeholdt. Inde og ude. Vi har været meget godt tilpas. Rejseafviklingen var prima, både i forberedelsen og planlægningen, på telefonen (på tysk), under opholdet og ved afrejse. Den var altid fleksibel, venlig, imødekommende og var os også behjælpelig med yderligere oplysninger under ferien (udflugt til Venedig, planlagte vandreture). Vi er helt tilfredse. Især udsigten over søen fra huset er unik og uforglemmelig. Det er også fedt med nærhed til Gardasøen, hvor der "sker" mere, hvis man ønsker det og ved Ledrosøen er det så roligere, mere afslappet og mere natur-agtigt. Vi følte os meget afslappede og overvejer at at holde ferie der igen næste gang, dertil kommer at pris-ydelses-forhold er absolut i orden i forsæsonen.

Læs mere

Inge og rejsefæller fra Søborg boede på Villa Etti ved Ledrosøen fra d. 1. til d. 8. maj 2010.

Det var 4. gang, vi var i Villa Etti ved Ledrosøen og vi kan sagtens finde på at komme igen. I kan jo ikke gøre for at det regner, og at der mangler vand i søen pga anlægsarbejde. Molina di Ledro er et dejligt sted til vandreture, afslapning og udflugter til Gardasøen og Verona.

Læs mere

Janni og rejsefælle fra Smørum boede på Villa Etti ved Ledrosøen fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Området er perfekt, stille og roligt med en skøn udsigt fra vores balkon som vi nød hver dag. Vi havde en uge med perfekt vejr og det kunne mærkes, at der var lidt køligere end nede ved Gardasøen, hvilket var yderst behageligt.
Byen var ikke særligt stor, men det var da muligt at købe det nødvendige ellers var der jo masser af forretninger ved Gardasøen. Vi havde en dejlig tur til Madonna de Campiglio og ned til Idrosøen.
Vores største ønske var et lejlighed med balkon og god udsigt og det skal vi love for at det svarede til vores forventninger. En skøn stor lejlighed og en pragtfuld udsigt, dog var der meget lydt når man opholdt sig inden døre.
Stedet kan varmt anbefales med hensyn til boligforhold, udsigt og omgivelser, hvis man ønsker en mere rolig ferien end den meget turistpræget Gardasø. Nogle hårnålesving en lang tunnel og man var ved Gardasøen på 20 minutter, dog tager det lang tid at komme igennem Riva og ned langs Gardasøen, det gælder om at vælge at kører tidligt.
Vi har jo rejst med jer flere gang om som sædvanligt er vi meget tilfredse med jeres service og hjælp med at finde lige de steder som passer til ens behov og ønsker.

Læs mere

Nina og familie fra Lyngby boede på Villa Etti ved Ledrosøen fra d. 28. juli til d. 4. august 2007.

Vi havde en skøn ferie ved Ledrosøen (20 min kørsel op i bjergene vest for Riva). Skønt alpehus med stort dejligt grønt område lige ned til søen - godt til børnefamilier! Fine muligheder for meget varierede ture i området. Alt fra stille vandreture i bjergene, badning i Ledrosøen, kultur i Verona, sejltur på gardasøen, svævebanetur til Monte Baldo med flot udsigt, Parc des Cascades på vej til Verona kan varmt anbefales. Denne nordlige del af Garda sø området kan varmt anbefales - vi stødte kun på 'turist-gøgl' i Limone. Alle afstande korte, som er et hit, når man har små børn med (1½ og 3 år).In-Italia kan varmt anbefales - billeder og beskrivelser på nettet stemmer fint overens med virkeligheden!

Læs mere

Martin og familie fra Mårslet boede på Villa Etti ved Ledrosøen fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Vores tur til Ledrosøen forløb rigtigt godt. Vi havde en pragtfuld uge (29) hvor det gode vejr bidrog til glæden. Villa Etti levede helt op til vores forventninger og det passede os fint at Ledrosøen var mindre turistpræget end Gardasøen. Vi brugte tiden på at vandre i bjergene, se os lidt omkring og ellers bare at slappe af på den store græsplane foran huset. Vi nød at spise vores måltider på vores terasse eller ved grillen, hvor udsigten over søen og de omkringliggende bjerge var perfekt. Vi fik en rigtig fin service ved et par defekter (et skævt vindue og en dryppende vandhane), hvor fejlene blev udbedrede den samme dag som vi påpegede dem. Vi kunne godt tænke os at vende tilbage til området, da der stadig er meget at se og opleve.

Læs mere
 
search map