Feriebolig ved Ledrosøen ved Gardasøen

Villa alle Terrazze

 
Villa alle Terrazze er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa alle Terrazze er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa alle Terrazze ligger med udsigt i rolige omgivelser ved Dos di Pur ca. 650 meter fra stranden ud til Ledrosøen. Herfra er der ca. 800 meter til nærmeste spisested, 600 meter til et supermarked og 1 km til selve byen. Huset er blevet gennemrenoveret og delt i tre bekvemme lejligheder.

Søudsigt og pool

Man ankommer til villaens lejligheder oppefra, idet huset hviler sig op ad bjergsiden, og det betyder at alle lejlighederne vender ud mod haven. I den stor have findes en pool på 4 x 8 meter, en lille legeplads samt parkeringsplads. Omgivelserne er rolige og naturskønne, lejlighederne råder over satellitfjernsyn og terrasse med udsigt over søen samt haveplads med bord og stole og grill.

Læs mere om Villa alle Terrazze

Lejlighederne på Villa alle Terrazze

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (nederste etage)

Lejligheden er ca. 55 m² og ligger i husets nederste etage. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne (med opvaskemaskine og ovn) og dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser med vandmassage. Den har desuden udgang til privat have med bord og stole samt grill.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (midterste etage)

Lejligheden er ca. 70 m² og ligger i husets midterste etage. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne (med ovn og opvaskemaskine), pejs og dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser med vandmassage. Den har udgang til privat have med bord og stole samt grill.

Fireværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (øverste etage - kvisten)

Lejligheden er ca. 70 m² og ligger på 2. sal. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne (med opvaskemaskine og ovn) samt udgang til balkon med udsigt over søen og bjergene, badeværelse med toilet og bruser med vandmassage, et soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med to enkeltsenge. Lejligheden har desuden udgang til privat have med bord og stole samt grill.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa alle Terrazze

Læs personlige anmeldelser af Villa alle Terrazze som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa alle Terrazze. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Villa alle Terrazze

fantastisk taglejlighed med panorama udsigt

Lækker taglejlighed med dejlig store værelser. Stort dejlig ude område med plads til leg og hygge. I lejligheden manglede der ikke noget der var hvad der skulle være og det var pænt og rent. Da det ligger oppe på bjerget skal man gå/cykle eller køre hvis man vil ned til søen og byerne der ligger omkring søen. Det eneste minus hvis man skal komme med noget er parkeringen der er 3 parkerings pladser en til hver lejlighed.

Læs mere

Dejlige 14 dage ved Ledrosøen

Dejlig stor og rumlig lejlighed med en fantastisk udsigt ned over søen. Vi var to voksne og en hund så den direkte udgang til vores egen aflukkede "have" var ideel.
Der er tre lejlighedr i huset og tre hertil knyttede parkeringspladser. Der er IKKE plads til tre almindelige biler - måske hvis alle tre var Citroen C1, og ind og udkørselsforhold noget specielle. Vi havde medbragt trailer med MC og vidste ikke hvad vi skulle stille op med det vogntog. Nede ved søen ligger pladsen Camping Al Lago - de laver fantastiske pizzaer og har en mark hvor vi fik lov til at stille trailer. Feriestedets placering er ikke for gangbesværede - ren killerhill på gåben ned til til søen og hjem.

Læs mere

Bedømmelse af Villa alle Terrazze

Super godt sted i pragtfulde omgivelser, alt fungerede og ingen problemer.
Poolen er dog ikke topklasse.

Læs mere

Fantastisk beliggenhed

Læs mere

Bedømmelse af Villa alle Terrazze

Læs mere

Bedømmelse af Villa alle Terrazze

Læs mere
 
search map