Feriebolig ved Ledrosøen ved Gardasøen

Villa alle Terrazze

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa alle Terrazze ligger med udsigt i rolige omgivelser ved Dos di Pur ca. 650 meter fra stranden ud til Ledrosøen. Herfra er der ca. 800 meter til nærmeste spisested, 600 meter til et supermarked og 1 km til selve byen. Huset er blevet gennemrenoveret og delt i tre bekvemme lejligheder.

Søudsigt og pool

Man ankommer til villaens lejligheder oppefra, idet huset hviler sig op ad bjergsiden, og det betyder at alle lejlighederne vender ud mod haven. I den stor have findes en pool på 4 x 8 meter, en lille legeplads samt parkeringsplads. Omgivelserne er rolige og naturskønne, lejlighederne råder over satellitfjernsyn og terrasse med udsigt over søen samt haveplads med bord og stole og grill.

Læs mere om Villa alle Terrazze

Lejlighederne på Villa alle Terrazze

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (nederste etage)

Lejligheden er ca. 55 m² og ligger i husets nederste etage. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne (med opvaskemaskine og ovn) og dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser med vandmassage. Den har desuden udgang til privat have med bord og stole samt grill.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (midterste etage)

Lejligheden er ca. 70 m² og ligger i husets midterste etage. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne (med ovn og opvaskemaskine), pejs og dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser med vandmassage. Den har udgang til privat have med bord og stole samt grill.

Fireværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (øverste etage - kvisten)

Lejligheden er ca. 70 m² og ligger på 2. sal. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne (med opvaskemaskine og ovn) samt udgang til balkon med udsigt over søen og bjergene, badeværelse med toilet og bruser med vandmassage, et soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med to enkeltsenge. Lejligheden har desuden udgang til privat have med bord og stole samt grill.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Dromaé

Ledrosøen, Sydtyrol

Casa Seia

Ledrosøen, Sydtyrol

Residence Cavezzi

Ledrosøen, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Populært i Sydtyrol

search map