Hotel ved Ledrosøen ved Gardasøen

Rifugio al Faggio

Morgenmads buffet Prøv de lokale lilla kartofler
 
Rifugio al Faggio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Rifugio al Faggio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Rifugio al Faggio ligger midt i bjergene i den skønne dal Valle di Concei nær Ledrosøen, som blot ligger ca. 10-15 minutters kørsel væk. Ved Ledrosøen er der bl.a. mulighed for at bade, men i sommersæsonen er der også mange aktiviteter på vandet både for børn og barnlige sjæle. Hvis du vil ned til Gardasøen, skal du regne med godt ½ time i bil, men du kan også vælge at vandre ned ad den gamle, nu lukkede vej, Via del Ponale, hvorfra du har en helt uforglemmelig udsigt over Gardasøen.

Mød hele familien

Stedet ejes af den sympatiske familie Santi. Til dagligt er det som oftest de to søstre Eva og Elena du vil møde, men du kan være sikker på at det også vrimler med fætre, kusiner, onkler og tanter - for her sætter man de stærke familiebånd højt, og alle giver gladeligt en hånd med.

Læs mere om Rifugio al Faggio

Oprindelig stemning

Navnet Rifugio al Faggio, betyder refugiet ved bøgetræet. Hotellet var oprindeligt en lille hytte, som tilhørte Eva og Elenas bedstefar, og da den lå under et stort bøgetræ (som stadig står der) var navnet et naturligt valg. Siden er der bygget til og moderniseret, men den oprindelige stemning af et hyggeligt "tilflugtssted" i skoven for enden af den blinde vej, er stadig udtalt. Du skal også være meget uheldig, hvis ikke du møder nogen af de mange dyr, som græsser i området, og det kan være både køer, får og geder.

Berømt restaurant

Rifugio al Faggio er et oplagt udgangspunkt for naturelskere og aktive sportsudøvere. Mange af de stier som gennemskærer bjergene, passerer forbi lige uden for døren, og der er gode muligheder for at cykle eller køre på motorcykel i omegnen. Men Rifugio al Faggio er berømt for andet end naturen. I weekenden er det ikke ualmindeligt at have gæster, som er kørt hele vejen fra Milano blot for at spise på stedets berømte restaurant. Her lægger man nemlig vægt på gode lokale produkter som tilberedes efter de gamle opskrifter, som er gået i arv gennem mange generationer, så her har du mulighed for en hel særlig gastronomisk oplevelse i den rustikke stil.

Mød de lokale på baren

Foruden restauranten er der morgenmadsrestaurant og en bar hvor du også ofte møder de lokale, for det er her man ordner verdenssituationen og hygger sig med hinanden. Der er også en lille reception, elevator, en stor parkeringsplads, en dejlig have med en lille pool - og et lille legeområde for mindre børn.

De ca. 20 værelser er enkelt og rustikt indrettede. De varierer en del i størrelse, og de har alle telefon, satellit-tv, værdiboks samt badeværelse med bruser og hårtørrer, og på nær et par stykker har de alle balkon. De største af værelserne kan rumme op til fire personer, og er dermed rigtig gode til en familieferie på landet.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Garden Good Life

Ledrosøen, Sydtyrol

Sole la Fenice

Tremosine, Lombardiet

Garnì Tignale

Tignale sul Garda, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Sydtyrol

search map