Hotel ved Ledrosøen ved Gardasøen

Rifugio al Faggio

Morgenmads buffet Prøv de lokale lilla kartofler
 
Rifugio al Faggio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Rifugio al Faggio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Rifugio al Faggio ligger midt i bjergene i den skønne dal Valle di Concei nær Ledrosøen, som blot ligger ca. 10-15 minutters kørsel væk. Ved Ledrosøen er der bl.a. mulighed for at bade, men i sommersæsonen er der også mange aktiviteter på vandet både for børn og barnlige sjæle. Hvis du vil ned til Gardasøen, skal du regne med godt ½ time i bil, men du kan også vælge at vandre ned ad den gamle, nu lukkede vej, Via del Ponale, hvorfra du har en helt uforglemmelig udsigt over Gardasøen.

Mød hele familien

Stedet ejes af den sympatiske familie Santi. Til dagligt er det som oftest de to søstre Eva og Elena du vil møde, men du kan være sikker på at det også vrimler med fætre, kusiner, onkler og tanter - for her sætter man de stærke familiebånd højt, og alle giver gladeligt en hånd med.

Læs mere om Rifugio al Faggio

Oprindelig stemning

Navnet Rifugio al Faggio, betyder refugiet ved bøgetræet. Hotellet var oprindeligt en lille hytte, som tilhørte Eva og Elenas bedstefar, og da den lå under et stort bøgetræ (som stadig står der) var navnet et naturligt valg. Siden er der bygget til og moderniseret, men den oprindelige stemning af et hyggeligt "tilflugtssted" i skoven for enden af den blinde vej, er stadig udtalt. Du skal også være meget uheldig, hvis ikke du møder nogen af de mange dyr, som græsser i området, og det kan være både køer, får og geder.

Berømt restaurant

Rifugio al Faggio er et oplagt udgangspunkt for naturelskere og aktive sportsudøvere. Mange af de stier som gennemskærer bjergene, passerer forbi lige uden for døren, og der er gode muligheder for at cykle eller køre på motorcykel i omegnen. Men Rifugio al Faggio er berømt for andet end naturen. I weekenden er det ikke ualmindeligt at have gæster, som er kørt hele vejen fra Milano blot for at spise på stedets berømte restaurant. Her lægger man nemlig vægt på gode lokale produkter som tilberedes efter de gamle opskrifter, som er gået i arv gennem mange generationer, så her har du mulighed for en hel særlig gastronomisk oplevelse i den rustikke stil.

Mød de lokale på baren

Foruden restauranten er der morgenmadsrestaurant og en bar hvor du også ofte møder de lokale, for det er her man ordner verdenssituationen og hygger sig med hinanden. Der er også en lille reception, elevator, en stor parkeringsplads, en dejlig have med en lille pool - og et lille legeområde for mindre børn.

De ca. 20 værelser er enkelt og rustikt indrettede. De varierer en del i størrelse, og de har alle telefon, satellit-tv, værdiboks samt badeværelse med bruser og hårtørrer, og på nær et par stykker har de alle balkon. De største af værelserne kan rumme op til fire personer, og er dermed rigtig gode til en familieferie på landet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Rifugio al Faggio

Læs personlige anmeldelser af Rifugio al Faggio som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Rifugio al Faggio. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Rifugio al Faggio

Bedømmelse af Rifugio al Faggio

Læs mere

Skønt og roligt sted

et sted for folk der gerne vil have fred og ro i meget smukke omgivelser, mange steder at vandrer og tage en tur rundt om Ledro søen ca. 10 km meget smukt. Det er muligt at parkere i Pieve og gå herfra, men også mange andre ting at se på i og omkring de små byer. Man skal dog være opmærksom på at der ikke er telefondækning ved Refugio, her skal man lidt ned af bjerget

Læs mere

Helt perfekt

Super dejligt hotel med skøn beliggenhed hvis man søger ro og fred. Personalet er meget hjælpsomme og yder fin service og maden er også helt i top.

Læs mere

skøn natur og dejlige mennesker

Hotellet ligger noget væk fra alfarvej, derfor havde vi valgt det. Natur betyder meget for os.
Hotellet levede mere end fuldt op til vore forventninger. Dejligt værelse, ualmindelig god mad ved halvpension. Personalet bare helt i top med en service over forventet.

Læs mere

God indkvartering med fine vandreture

Vi følte os meget hjemme på hotellet med en afslappet atmosfære, hvor personalet var meget serviceminded og venlige. Vi, et selskab på fire mennesker, var der for at vandre i bjergene og fik tips om vandreture af personalet i de nære omgivelser. Dejlige ture i det smukke bjerglandskab med lækker middag om aftenen i hotellets restaurant. Vi kan varmt anbefale dette hotel, især for dem der er interesseret i vandreture. Der er også mulighed for at komme på guidede vandreture i terrænet, der var fra 4 til 6-7 timer lange. Hvis man er interesseret i det, kan man få hjælp med guidebookning af hotellet.

Læs mere

En meget anderledes ferie.

Vi havde en meget dejlig og anderledes ferie. Modtagelsen var hjertelig,og maden var meget delikat.
To brudepar holdt deres fest på rifugiot. Aldrig har vi set så flot en pyntning, der blev lavet af de unge værtspar.

Læs mere
 
search map