Hotel ved Ledrosøen ved Gardasøen

Rifugio al Faggio

Pris fra pr. pers.
Prøv de lokale lilla kartofler Morgenmads buffet
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Rifugio al Faggio ligger mellem bjergene i den skønne Valle di Concei nær Ledrosøen, som ligger ca. 10-15 minutters kørsel væk, mens du skal regne med ca. ½ time til Gardasøen.

Mød hele familien

Stedet ejes af den sympatiske familie Santi. Til dagligt er det som oftest de to søstre Eva og Elena du vil møde, men du kan være sikker på at det også vrimler med fætre, kusiner, onkler og tanter - for her sætter man de stærke familiebånd højt, og alle giver gladeligt en hånd med.

Oprindelig stemning

Stedets navn, Rifugio al Faggio, betyder refugiet ved bøgetræet. Hotellet var oprindeligt en lille hytte som tilhørte Eva og Elenas bedstefar, og da den lå under et stort bøgetræ (som stadig står der) var navnet et naturligt valg. Siden er der bygget til og moderniseret, men den oprindelige stemning af et hyggeligt "tilflugtssted" i skoven for enden af den blinde vej er stadig udtalt.

Berømt restaurant

Stedet er et oplagt udgangspunkt for naturelskere. Mange af de stier som gennemskærer bjergene, passerer forbi lige uden for døren. Men Rifugio al Faggio er berømt for andet end naturen. Det er ikke ualmindeligt i weekenden at have gæster som er kørt helt fra Milano blot for at spise middag på stedets berømte restaurant.

Mød de lokale på baren

Foruden restauranten er der morgenmadsrestaurant, en bar hvor man også ofte møder de lokale, en lille reception, elevator, parkering, have med pool - og et lille legeområde for mindre børn.

De ca. 20 værelser er pænt men enkelt og rustikt indrettede. De varierer en del i størrelse. De har alle telefon, satellit-tv, værdiboks samt badeværelse med bruser og hårtørrer, og på nær et par stykker har de alle balkon. De største af værelserne kan rumme op til fire personer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Sole & La Fenice

Tremosine, Lombardiet

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Parc Hotel

Peschiera sul Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Populært i Sydtyrol

search map