Feriebolig ved Ledrosøen ved Gardasøen

Residence Miralago

Ledrosøen
 
Residence Miralago er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Miralago er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Miralago ligger med en fantastisk udsigt lige ud til søen adskilt af en mindre vej og de smukke træer, der knejser ved søbredden. De 10 lejligheder der her udlejes, ligger oven på en mindre arkade med få butikker og restauranter.

Privat balkon med søudsigt

Alle lejligheder er enkelt indrettet med en stor terrasse eller balkon (balkonerne er mindre end terrasserne) med havemøbler og udsigt over søen, satellit TV, pengeboks samt privat parkering. NB: Der er trådløs internetadgang ved vores samarbejdspartners kontor, som ligger i bygningens stueetage.

Læs mere om Residence Miralago

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Miralago

Læs personlige anmeldelser af Residence Miralago som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Miralago. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Residence Miralago

Ferie ved Ledro søen

Stedet er fantastisk der er super flot og en dejlig temperatur, jeg vil dog sige at den lejlighed vi boede i nok kun er til fire, da sovesofaen var under al kritik, der var heller ingen gardiner i rummet hvor sovesofen stod ikke særligt godt da gadelyset var lige uden for. Saftebokse virkede heller ikke, da de forrige lejer havde smidt nøglen væk. Køleskabet var alt for lille kun en hylde ikke nok til seks personer, parasollen var i stykker, vi fik en ny den sidste dag vi var der heller ikke godt nok. Men hellers en fantastisk udsigt, bestemt et sted vi kunne tænke os igen, men ikke i den lejlighed før tingene er i orden.

Læs mere

Super skøn ferie

Lækker rolig område med super flot natur

Læs mere

Dejlig tur

Det er 2. gang familene er på ferei ved Ledrosøen. Endnu engang en fin og hyggelig oplevelse. Vi havde alt havd vi forventede og alt fungerede som det skulle.
Vi er glade og tilfredse

Læs mere

Cyklisternes paradis

Vi havde en vidunderlig uge i Molina di Ledro. Vi boede 4 personer i residens Miralago med fantastisk udsigt over søen. Terrassen var enorm, større end vores 3-værelses lejlighed. Det var tydeligvis et mødested for cyklister og motorcyklister i området. Vi var der sidste uge i September, vejret var perfekt ikke for varmt og lidt kølige nætter.
In-Italias service fungerede perfekt, det var den anden tur med In-Italia.
Hvis man skal klage over noget, så var belysning i køkkenet utilstrækkelig.
Flere fremragende Restaurants / pizzeriaer i området.
Vi kan virkelig anbefale destinationen enten til rekreation eller cykelture i bjergene.

Læs mere

Dejlig ferie

Det var vores 2. ophold på Residence Miralago. Som sædvanlig en super service ved kontoret i huset. Det føles som at være hjemme. Søen og dens omgivelser er bare fantastisk. Kommer gerne tilbage !!!!!

Læs mere

Vidunderlig ferie

Vores ferie i de Residence Miralago var meget dejlig. Sengene og værelserne var meget rene.

Læs mere
 
search map