Feriebolig ved Ledrosøen ved Gardasøen

Residence Dromaé

 
Residence Dromaé er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Dromaé er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Dromaé, der består af to separate huse, ligger i Mezzolago-området, med andre ord på den nordlige side af Ledro-søen mellem Pieve di Ledro og Molina di Ledro. Her bor du ca. 650 meter fra søen. I både Molina og Pieve di Ledro (ca. 2,5 km afstand) finder man de nærmeste indkøbsmuligheder og caféer samt restauranter.

Have med pool og grillområde

Residence Dromaé har en smuk have, hvor du finder poolområdet med en pool på 5 x 10 meter samt parasoller og liggestole. Perfekt til de dage, hvor du vil tage det roligt og på samme tid få lidt dejligt solskin. Der er en parkeringsplads, en fælles grillplads og en lille legeplads samt cykeldepot. Fra huset har du også udsigt over den lille, men meget smukke Ledrosø.

Læs mere om Residence Dromaé

Velindrettede lejligheder

Lejlighederne er fordelt i to separate huse, et hus med kategorien superior og et hus med kategorien standard. Nogle er på to niveauer. Ekstra senge er sovesofa/lænestol. Lejlighederne er alle udstyret med satellit-tv, WiFi, vaskemaskine, tekøkken med opvaskemaskine og badeværelse med bruser og hårtørrer. Lejlighederne kaldet superior har et mere moderne og nyt (2016) interiør.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Dromaé

Læs personlige anmeldelser af Residence Dromaé som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Dromaé. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 15 anmeldelser fra Residence Dromaé

Super roligt hyggeligt og med lokale italiener omkring dig

Det er store lejligheder som er moderne i sin indretning og passer ikke til de billede du ser på In-italias hjemmeside. Det er andet år vi har været der og vi elsker det. Køligt om natten så man sover godt og varmt om dagen perfekt. Beliggenheden er med kort afstand til en lille strand, hvor du går igennem den hyggelige lille by Menzzolago. Hotellet Menzzolago har en bedårende læner terrasse med udsigt hvor man hurtigt kan komme ned og få en Spritz. Stemningen ved Ledro er rolig afslappende ned i tempo og du får fornemmelse af god tid. Der meget rent ved søen en helt anden oplevelse end ved Gardasøen, hvor vi ellers er kommet i gennem de sidste 11 år. Det er naturelskere og folk med fokus på hygge der kommer til Ledro. De kæmpe pools med vandaktiviteter og guider der kommer og tilbyder dig aktiviteter hele tiden de er der heldigvis ikke.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Dromaé

Super smukt sted.
Autentisk
Ikke mange turister

Læs mere

Bedømmelse af Residence Dromaé

Læs mere

God oplevelse

Vi har haft et rigtig godt ophold for 4 personer. lejligheden var rigtig fin rengjort da vi ankom.
ligeledes god service med hensyn til håndklæder og sengelinned.Men vi kan ikke anbefale opholdet til 6 personer, som der er oplyst som muligt. Der er for trangt til mere end 5 personer,det gælder såvel ophold som sengepladser.

Læs mere

Alt i orden

Dejligt lejlighed i lille hyggelig by uden for mange turister. Selve lejligheden var ikke prangende, men det havde vi heller ikke regnet med, der var det skulle være, seng, køkken, wc og lækker terrasse. Poolen er lige som den skal være, til en morgen-og aftendukkert, og til at børn kan lege lige uden for huset.
Hele området omkring Ledro er smukt og meget dejligt.
Masser af lokale specialiteter som jeg er vild med, man skal bare lede lidt og man kommer derfor og rundt i området.

Læs mere

Flot lejlighed, lækkert område

Superlækker lejlighed, meget flot istandsat og dejlig beliggenhed.
Skønt område med masser af muligheder for forskellige aktiviteter, både nær og fjern.
Brugte området til både Landevejscykling, mountainbike, vandcykling, vindsurfing, vandfaldsudflugt m.m.
Skønt med høj standard på poolområde og rengøring af denne.(flere gang i løbet af ugen)
Lidt ærgerligt at internettet ikke virkede, når der nu blev udleveret password... (havde dette virket var det en klar 5* er!)
Kommer meget gerne igen....
/Martin & Familie

Læs mere
 
search map