Feriebolig ved Ledrosøen ved Gardasøen

Residence Dromaé

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Dromaé, der består af to separate huse, ligger i Mezzolago-området, med andre ord på den nordlige side af Ledro-søen mellem Pieve di Ledro og Molina di Ledro. Her bor du ca. 650 meter fra søen. I både Molina og Pieve di Ledro (ca. 2,5 km afstand) finder man de nærmeste indkøbsmuligheder og caféer samt restauranter.

Have med pool og grillområde

Residence Dromaé har en smuk have, hvor du finder poolområdet med en pool på 5 x 10 meter samt parasoller og liggestole. Perfekt til de dage, hvor du vil tage det roligt og på samme tid få lidt dejligt solskin. Der er en parkeringsplads, en fælles grillplads og en lille legeplads samt cykeldepot. Fra huset har du også udsigt over den lille, men meget smukke Ledrosø.

Læs mere om Residence Dromaé

Velindrettede lejligheder

Lejlighederne er fordelt i to separate huse, et hus med kategorien superior og et hus med kategorien standard. Nogle er på to niveauer. Ekstra senge er sovesofa/lænestol. Lejlighederne er alle udstyret med satellit-tv, WiFi, vaskemaskine, tekøkken med opvaskemaskine og badeværelse med bruser og hårtørrer. Lejlighederne kaldet superior har et mere moderne og nyt (2016) interiør.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map