Feriebolig ved Ledrosøen ved Gardasøen

Residence Cavezzi

 
Residence Cavezzi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Cavezzi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Cavezzi ligger i det bjergrige område Mezzolago, i landlige omgivelser, og med kort afstand til indkøbsmuligheder (ca. 300 meter) og spisesteder (ca. 500 meter). Der er ca. 600 meter fra huset ned til søen. Tre af lejlighederne udlejes til feriegæster imens de andre 4 lejligheder benyttes af ejerne selv.

Benyt poolen på den anden side af vejen

Gæsterne kan benytte sig af haven med fælles grillområde og af poolen der hører til Residence Dromaé på den anden side af vejen. Kæledyr er velkomne, men de bør holdes i snor i haven. Hver lejlighed råder desuden over satellitfjernsyn.
Lejlighederne er enkelt indrettede.

Læs mere om Residence Cavezzi

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage):
- Lejligheden i stueetage er ca. 40 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne samt mikroovn og dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har udgang til eget haveområde med bord og stole.
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (1. sal):
- Lejligheden på 1. sal er ca. 55 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne samt ovn og dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder desuden over to balkoner. Den ene kigger i retning af søen, den anden i retning af den lille bjergvej og bjerget.

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (2. sal):
- Denne kvistlejlighed ligger på anden sal. Den er ca. 50 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa samt udgang til balkon, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og badeværelse med toilet og lille karbad. På balkonen, der har udsigt fra siden til poolen, kan der ikke sidde mere end 2 mennesker ad gangen. NB: Der er ikke fjernsyn i lejligheden.

Skjul teksten
 
 
search map