Feriebolig ved Ledrosøen ved Gardasøen

Residence Belvedere

 
Residence Belvedere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Belvedere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Belvedere er et hyggeligt lejlighedskompleks med i alt 24 lejligheder, som ligger i grønne omgivelser ca. 100 meter fra Ledrosøen. Lejlighedskomplekset ligger ved den lille by Mollina di Ledro ved søens sydøstlige bred. Vi befinder os i grønne omgivelser ca. 100 meter fra Ledrosøen og 800 meter til stranden, som kan nås via en sti.

Indhegnet have

Der er udsigt til søen fra hovedindgangen, og bygningerne ligger i en stor indhegnet have, hvor der også er pool på 6 x 12 meter, som dog kun er åbent i juli og august, lige som der er privat parkering.

Læs mere om Residence Belvedere

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (stueetagen eller 1. sal)
- Hver lejlighed er på ca. 45 m², og ligger enten i stueetagen med privat have eller på 1. sal med balkon (ikke altid privat, den kan være på et område, hvor andre gæster passerer). Hver lejlighed har opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa (bedst til børn), et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge. Der er badværelse med toilet og badekar.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Belvedere

Læs personlige anmeldelser af Residence Belvedere som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Belvedere. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Residence Belvedere

Rigtige dejlige lejligheder

Vi havde en rigtig hyggelig ferie, dejlige lejligheder med alt hvad der var brug for. Kort afstand til den lækre Ledro sø.
En ok pool, dog lidt kølig
Bestemt gode anbefalinger her fra

Læs mere

Rent og rummeligt

Godt med plads i den lejlighed på 1. sal til 4 personer, som vi havde. Ingen fejl på rengøringen. Hyggelig lille terrasse med udsigt over Ledro-søen.

Læs mere

ledrosøen

Dejlig beliggenhed. Tilpas lejlighed med terasse. Hvis terassen ikke havde været der, havde det nok været lidt for trangt med 5 personer ( forældre og 3 børn 17,21,25). Gode muligheder for dagligdagsindkøb og en del restauranter i rimeligt prisleje. Gode muligheder for fysiske aktiviteter
(cykle, vandre, klatre o.m ) og daseferie og badning i søen.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Belvedere

Læs mere

Jette og familie fra Haarlev boede på Residence Belvedere ved Ledrosøen fra d. 28. juli til d. 4. august 2012.

Et dejligt sted med skøn natur og fantastisk sø at bade og snorkle i. Vejret oppe ved Ledrosøen er langt rarere end den tunge varme luft der er nede ved Gardasøen. Klar luft og alligevel dejligt varmt.
Vi vil stærkt opfordre til at der opsættes en markise til lejlighed nr. 8 på Belvedere. Den lille parasol der er, er ikke nok. Rutevejledningen I har udarbejdet er ikke præcis nok. I skriver at man skal køre fra motorvejen ved afkørsel Rovereto. I mangler at skrive om det er Rovereto Syd eller Rovereto Nord. Det skaber forvirring.

Læs mere

Henrik og familie fra Viborg boede på Residence Belvedere ved Ledrosøen fra d. 21. til d. 28. juli 2012.

Ledrosøen er et helt fantastik sted, som vi gerne vender tilbage til en anden gang. Utrolig flot natur, dejligt badevand (køligt), cykle- og vandrestier (store bakker) i topklasse. Og befriende frit for gøgl og loppemarkeder. Det kan stadigt undre, at italienerne ikke har vinglas i køkkenerne i deres lejligheder. Eller brødristere, for den sags skyld.
Det lokale turistråd arrangerer ture rundt i naturen. Vi deltog i en, og selvom den blev afholdt med ”klassisk italiensk organisationstalent,” havde vi en god oplevelse. Kan anbefales.

Læs mere
 
search map