Feriebolig ved Ledrosøen ved Gardasøen

Residence Belvedere

 
Residence Belvedere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Belvedere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Belvedere er et hyggeligt lejlighedskompleks med i alt 24 lejligheder, som ligger i grønne omgivelser ca. 100 meter fra Ledrosøen. Lejlighedskomplekset ligger ved den lille by Mollina di Ledro ved søens sydøstlige bred. Vi befinder os i grønne omgivelser ca. 100 meter fra Ledrosøen og 800 meter til stranden, som kan nås via en sti.

Indhegnet have

Der er udsigt til søen fra hovedindgangen, og bygningerne ligger i en stor indhegnet have, hvor der også er pool på 6 x 12 meter, som dog kun er åbent i juli og august, lige som der er privat parkering.

Læs mere om Residence Belvedere

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (stueetagen eller 1. sal)
- Hver lejlighed er på ca. 45 m², og ligger enten i stueetagen med privat have eller på 1. sal med balkon (ikke altid privat, den kan være på et område, hvor andre gæster passerer). Hver lejlighed har opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa (bedst til børn), et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge. Der er badværelse med toilet og badekar.

Skjul teksten
 
 
search map