Feriebolig ved Ledrosøen ved Gardasøen

Residence alle Terrazze

 
Residence alle Terrazze er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence alle Terrazze er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence alle Terrazze ligger i rolige omgivelser ca. 800 meter fra søen og 1 km fra byen. Der er dog kun 600 meter fra nærmeste supermarked og 800 meter til nærmeste restaurant.

Smuk, bjergrig natur

I den store fælles have, som alle gæster deler, har man anlagt en pool på 8 x 4 meter. Fra haven er der en bjergtagende udsigt over det smukke landskab. Der findes endvidere fælles grill, lille legeplads, bord og stole til alle. Ved huset er der parkeringsplads til alle samt vaskerum med møntvask.

Læs mere om Residence alle Terrazze

Terrasse med søudsigt

Lejlighederne har brede terrasser med bord og stole samt søudsigt, hvor man kan nyde de lune sommeraftener. Lejlighederne råder endvidere over satellitfjernsyn. Huset er fordelt på fire etager, hvoraf to indeholder de 4 lejligheder, der udlejes. På grund af den bratte skråning, huset er bygget på, er der i den nederste etage kun de tekniske lokaler, hvor for eksempel varmeanlægget ligger. Etagen ovenover - stueetagen vil de fleste sige - har udgang til have fra siden og indeholder to lejligheder. På første sal er der endnu to andre lejligheder. På kvisten er der endnu en bolig, som er privat. Kun lejlighederne i stueetage og på første sal udlejes.

Lejlighederne på Residence alle Terrazze

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (stueetage med terrasse og søudsigt)

Disse to lejligheder er ca. 55 m² og ligger i stueetagen med selvstændig indgang fra haven. Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn), to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Hver lejlighed har udgang til privat overdækket terrasse med bord og stole samt søudsigt.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (første sal med terrasse og søudsigt)

Disse to lejligheder er ca. 55 m² og ligger på første sal. Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn), to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Hver lejlighed har udgang til privat terrasse med bord og stole samt søudsigt.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Casa Europa

Ledrosøen, Sydtyrol

Residence Dromaé

Ledrosøen, Sydtyrol

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Sydtyrol

search map