Feriebolig ved Ledrosøen ved Gardasøen

Residence alle Terrazze

 
Residence alle Terrazze er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence alle Terrazze er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence alle Terrazze ligger i rolige omgivelser ca. 800 meter fra søen og 1 km fra byen. Der er dog kun 600 meter fra nærmeste supermarked og 800 meter til nærmeste restaurant.

Smuk, bjergrig natur

I den store fælles have, som alle gæster deler, har man anlagt en pool på 8 x 4 meter. Fra haven er der en bjergtagende udsigt over det smukke landskab. Der findes endvidere fælles grill, lille legeplads, bord og stole til alle. Ved huset er der parkeringsplads til alle samt vaskerum med møntvask.

Læs mere om Residence alle Terrazze

Terrasse med søudsigt

Lejlighederne har brede terrasser med bord og stole samt søudsigt, hvor man kan nyde de lune sommeraftener. Lejlighederne råder endvidere over satellitfjernsyn. Huset er fordelt på fire etager, hvoraf to indeholder de 4 lejligheder, der udlejes. På grund af den bratte skråning, huset er bygget på, er der i den nederste etage kun de tekniske lokaler, hvor for eksempel varmeanlægget ligger. Etagen ovenover - stueetagen vil de fleste sige - har udgang til have fra siden og indeholder to lejligheder. På første sal er der endnu to andre lejligheder. På kvisten er der endnu en bolig, som er privat. Kun lejlighederne i stueetage og på første sal udlejes.

Lejlighederne på Residence alle Terrazze

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (stueetage med terrasse og søudsigt)

Disse to lejligheder er ca. 55 m² og ligger i stueetagen med selvstændig indgang fra haven. Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn), to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Hver lejlighed har udgang til privat overdækket terrasse med bord og stole samt søudsigt.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (første sal med terrasse og søudsigt)

Disse to lejligheder er ca. 55 m² og ligger på første sal. Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn), to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Hver lejlighed har udgang til privat terrasse med bord og stole samt søudsigt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence alle Terrazze

Læs personlige anmeldelser af Residence alle Terrazze som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence alle Terrazze. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Natur - natur - natur

En helt igennem dejlig oplevelse i helt fantastiske omgivelser!

Læs mere

Hans Michael og venner fra Horsens boede på Residence alle Terrazze ved Ledrosøen fra d. 7. til d. 21. juli 2012.

Som hoved træk har vores ferie ved ledrosøen været rigtig god, Men Vi havde bestilt til 5 personer og der var kun 2 enkel dyner og en dobbelt dyne + 4 puder for det første manglede der jo til 1 person og det andet vi havde jo ikke noget dobbelt betræk med, synes godt man kunne oplyse om de forhold ? Det andet, poolen var ikke i orden, den var god den første uge men anden uge var den helt grøn. Men som først skrevet har det været rigtig dejligt og har allerede snakket om at låne hele øverst etage næste år sammen med vores børn.

Læs mere

Anita og familie fra Nærum boede på Residence alle Terrazze ved Ledrosøen fra d. 7. til d. 14. juli 2012.

Det har været en rigtig dejlig ferie og et skønt sted. I kunne dog godt gøre opmærksom på følgende:
Der er kaffemaskine i lejligheden
Den ene seng er dobbelt-madras samt dobbelt-dyne, dette har stor betydning, hvis man vælger selv at medbringe sengelinned.
Turen ned til søen og byen er virkelig stejl, ikke egnet for gang-besværede eller småbørn.
Ellers rigtig dejlig beliggenhed, lejlighed og have. Skønt at kunne sidde ude og grille og nyde udsigten over søen.

Læs mere
 
search map