Anmeldelser af Hotel Garden Good Life

 
Hotel Garden Good Life er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Garden Good Life er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Garden Good Life

Læs personlige anmeldelser af Hotel Garden Good Life som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Garden Good Life. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Brian og familie fra Nærum boede på Hotel Garden ved Ledrosøen fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Vi debuterede på familieferie ved Ledrosøen i år, hvor vi boede på Hotel Garten. Området får vores varmeste anbefalinger. Det er mindre turistet end Gardasøen, som ligger 20 minutters kørsel derfra. Området er utroligt grønt og søen er super skøn at bade i og indeholder det klareste reneste bjergvand.

Stedet egner sig utroligt godt til ophold med børn og til den aktive familie, som ønsker at dyrke vandaktivteter eller joggingture på perfekte stier hertil hele vejen rundt om søen, og herudover er der gode muligheder for at motionscykle på cykelstier i området. Selve landsbyen er hyggelig og byder på 4 - 5 gode klassiske italienske restauranter med stenovn og godt med gode pizzaer på menuen :-)

Hotel Garten er et super super hyggeligt velholdt hotel med en masse gode aktivitetsmuligheder for både børn og voksne. Der er cykler til udlåns, en rigtig god legeplads og en god svømmepool, som passer godt både til voksne og små børn :-) Hotellet er familiedrevet og familien er utrolig servicemindede og sympatiske. Eneste minus ved Hotel Garten er morgenmadsbuffen. Den er ganske enkelt ikke særlig god. Udvalget er begrænset. Frugter og brød (Mørkt) er for gammelt, og der er stort set ikke grøntsager i buffetten, og juice er erstattet af billig kunstigt saftevand. Det er ikke en sund, frisk og variet morgenmadsbuffet, som man glæder sig til at stå op til, og det er ærgeligt, for morgenmaden er jo som bekendt dagens vigtigste måltid og en god start på dagen giver altid ekstra energi. Alt i alt er stedet dog en anbefaling værd. Får de løftet standarden mht. morgenmaden, er vi helt sikker gæster på hotellet igen, og meget gerne via InItalia, som har ydet en rigtig god service og rådgivning.
På en skala fra 1 - 5 og iht. hotellets forventede standard med tre stjerner vil jeg give det en samlet karakter på 3,5. Morgenmaden tæller klart ned.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
Eva og familien fra Kolding boede på Hotel Garden ved Ledrosøen fra d. 26. juli til d. 2. august 2009.

Vi er nu kommet hjem fra en pragtfuld uge på hotel Garden ved Ledrosøen. Absolut anbefalesværdigt. Tak for Jeres hjælp.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Erik og rejsefælle fra Kgs. Lyngby boede på Hotel Garden ved Ledrosøen fra d. 7. til d. 11. juni 2009.

Tak for din henvendelse om vores ophold ved Ledrosøen på Hotel Garden. I kan ikke gøre for at vejret var regnfuldt om natten og koldt om morgenen og aftenen her midt i juni. Sådan har vejret jo været i store dele af Europa.
Hotellet må være renoveret inden for de seneste år, med ny elevator og elektronisk styret el og varme på værelserne. Dog synes jeg der manglede gulvvarme på badeværelset.
Værelset var med trægulv og i øvrigt lidt spartansk udstyret og nok ikke med nye senge og inventar. I hvert fald den ene seng var noget "brugt" og nærmest en hængekøje.
Vi valgte ikke at spise på hotellet dels fordi vi ankom meget sent første dag og dels fordi næste morgens morgenmad var et kaos. Et større polsk rejeselskab havde åbenbart udfordret køkkenet og der var mangel på brød (i øvrigt kun en slags) ost og pålæg. Det føltes, som om man (hotellet) lige skulle se, hvor meget morgen mad er nu var brug for og fyldt kun lidt og langsomt op. Kaffe og vand var fra automat og det samme med juice. En lidt halvklam fornøjelse. Så morgenmaden var bestemt ikke noget at skrive hjem om og det føltes, at det bestemt ikke var det hotellet lagde vægt på. Den ene morgen opgav vi helt og kørte ud for at finde en cafe og få en ordentlig brunch.
Receptionen benyttede vi ikke og de øvrige faciliteter som swimmingpool kunne på grund af vejret, ikke benyttes. Det var for koldt.
Men bortset fra det - så var omgivelserne O.K. Byen er ikke noget at skrive hjem om. Jeg tror ikke vi tager til Ledro næste gang - vi vil finde et bedre sted langs Gardasøen.
Vi kørte den ene dag til Venedig - vi var i egen bil - og blot til oplysning for andre der tager et smut i bil til Venedig. Efter dæmningen så er der 3 parkeringshuse at vælge imellem.
Vi valgte et med betjening - nok var prisen høj (28 EURO (vist nok pr. dag) vi har der 4 timer og betalte det samme - men der var opsyn med køretøjerne på hver etage.
Og til dem der vil køre til Milano - frygt ikke trafikken i centrum - 50 km overholdes stort set og der køres utrolig pænt - men der er mangel på parkeringshuse og pladserne er indrettet en til Fiat 500 og prisen for at parkere, det dobbelte af København - men, Milano er en utrolig flot by.
Vi tager helt sikkert en tur til Italien næste år, men vi skal lidt længere syd på endnu engang - og det skal være til den sydlige del af Toscana, men det vender vi tilbage til og vi vil benytte os af Jeres hjælp til at finde overnatning m.v. når tiden kommer.
Så tak for en god hjælp denne gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map