Anmeldelser af Hotel Adriana

 
Hotel Adriana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Adriana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Adriana

Læs personlige anmeldelser af Hotel Adriana som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Adriana. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anders og familie fra Charlottenlund boede på Hotel Adriana ved Ledrosøen fra d. 21. til d. 24. juli 2004.

Vi havde et fint ophold.

Søen og området er meget smukt - byen er fin og ikke alt for turistet. Hotel Adriana er et udmærket Hotel til prisen - ligger dog en 1/2 times gang fra søen!! Hotellet benyttes for 95%'s vedkommende af Italienske familier med bedsteforældre, forældre og børn. Maden serveres mellem 19.30 0g 20.30 og der er virkelig gang i snakken ved bordene - som man kun oplever i Italien - fint og hyggeligt og god stemning. Personalet havde meget lidt kendskab til andre sprog end Italiensk - men man klarer sig jo altid med lidt kropssprog og godt humør. Maden fin og rigtig Italiensk - ikke sædvanlig international hotelmad. Samme bord hver aften - stofservietten skal lægges i en konvolut der skrives navn på. Evt. rest af vin og vand bliver stående til næste aften - fint. God og ren Swimmingpool. Værelser ok, uden at være noget særligt - dog bedst med balkon. Ombygningen af hotellet var knap færdigt - men ikke noget problem. Alt i alt kan stedet anbefales.

Søen har fantastisk klart badevand og man svømmer faktisk mellem fiskene. Stranden er noget stenet så de små poder vil sætte pris på badesko. Søen bliver hurtigt dyb - men der er en meget aktiv og opmærksom livredder på stranden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map