Hotel ved Ledrosøen ved Gardasøen

Eco Ambient Hotel Elda

 
Eco Ambient Hotel Elda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Eco Ambient Hotel Elda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Med sin fine naturskønne beliggenhed, udendørspool, wellness og restaurant er Eco Ambient Hotel Elda et meget populært hotel som får stor ros fra sine gæster. Her kan du nyde livet og det hjælpsomme og venlige personale vil søge for, at du har det godt.

Du har en naturskøn beliggenhed

Du befinder dig i en frodig dal, hvor Ledrosøen møder de majestætiske bjerge i Trentino. Et perfekt sted for krop, sjæl og fremfor alt øjet. Her kan du virkelig komme ned i gear og bare nyde livet. Fordi du bor midt i naturen, så har du alle muligheder for en aktiv ferie, hvis det er det, du ønsker. Her kan du både vandre, cykle og nyde panorama-udsigter, som helt sikkert efterlader dig mundlam.

For dig som synes om at cykle findes der her 200 km med veje, stier og spor gennem skove og krat med forskellige sværhedsgræder. Er du mere til paragliding eller kano, er dette også også muligt. Har du ikke egen cykel med, så kan du på forespørgsel låne en af hotellets uden ekstra betaling.

Læs mere om Eco Ambient Hotel Elda

En dag med hvile og rekreation

Der findes meget at tage sig til på disse egne, men nogen gange er det rart bare at slappe af. På Eco Ambient Hotel Elda er det en smal sag, fordi her findes både en udendørs pool og et SPA, hvor du kan tage i sauna, tyrkisk bad og bestille en massage eller to. Der afholdes også træningstimer i pilates. Glem ikke at pakke en bog med og læg dig til rette i en af de solstole, som er sat op rundt om poolen.

SPA-afdelingen har åbent mellem kl. 16:30-19:30 og du har gratis indgang hertil.

Nyd god mad og drikke på Da Elda

Restauranten Da Elda blev født før hotellet, hvilket normalt er et meget godt regn. Det var i 1949, at mormor Elda besluttede at servere mad i sit gamle familiehjem. Det som stilles frem er kulinariske retter baserede på gamle traditionelle opskrifter, præcist som vi vil have det, når vi befinder os i Italien. Det er bestemt ikke Elda uden Andrea, som idag står for køkkenet, men vi er ikke i tvivl om, at du kommer til at gå fra bordet fornøjet og glad.

Til maden kan du naturligvis vælge en god vin og bestemmer du dig for at drikke videre, kan du gå i vinbaren Elda og bestille nationelle og lokale (fra små bryggerier) vin og øl. I baren kan du endda bestille lidt lettere snacks.

Her værner de om miljøet

Som du kan høre i hotellets navn, er miljøet en vigtig faktor. Kærligheden til naturen og mennesket, har gjort at familien som driver hotellet bestræber sig på at gøre det så miljøvenligt som muligt. Derfor har man anvendt sig af naturmateriale, hvilket du kommer til at mærke på dit værelse. Træguld og træmøbler er dominerende, men det passer godt eftersom at vi befinder os i det nordlige Italien, omgivet af natur.

>h3> Du er omgivet af små søde byer

Uppe ved Ledrosøen findes der godt med små charmerende samfund, hvor livet går sin gang. Selv bor du i Lenzumo og har ca 300 meter til centrum. Udbuddet er ikke så stort her, men der findes blandt andet et par supermarkeder og barer / værtshuse. Concei, Locca og Bezzecca ligger som på en perlesnor. Dette betyder, at du er tæt på restauranter og barer og skulle det ikke ikke være tilstrækkeligt nok, så kan du altid bevæge dig til Pieve li Ledro, som er lidt større og som ligger a 3,8 km væk. Til Molina di Ledro, den måske mest kendte sø, er der ca. 8 km. Er du i hopsa så kan du gå dertil, og ellers har du et busstoppested 10 meter fra hotellet. Til nærmeste togstation er der ca. 60 km.

Guidede turer og meget andet spændende

Der findes som sagt meget at lave i disse områder. Du kan blandt andet tage til nabosøen Gardasøen og det tager cirka 20 min at køre til Riva del Garda. Du kan enten tage rundt på egen hånd eller følge med på en af de guidede ture i området. Er du interesseret i vinsmagning eller ønsker at vide, hvordan de lokale produkter smager, så skal du benytte lejligheden til at gøre det, mens du er her. Et såkaldt Trentino-kort er indkluderet i din bolig, og det giver dig rabatter på forskellige park éntre, smagninger, og gratis afgang til f.eks. slotte og attraktioner og gratis tog- og busturer. Uanset om edt handler om natur, kultur og gastronomi, så hør med receptionen, så hjælper de dig med at til rette, med alt hvad du behøver at vide.

Værelser med en skøn atmosfære

Det afhænger selvfølgelig af, hvilken stil du foretrækker, men er du mere det til naturlige, så kommer du til at trives godt her. Vi kan tilbyde to kategorier af værelser ca. 18-24kvm) som kaldes Tradionel og er mere traditionel alpestil, men Eco-værelserne har en moderne indretning og balkon eller terrasse. De har alle samme faciliteter som Wi-Fi, telefon, Sat.TV, minibar, varme, pengeboks og hårtørrer. Badekåbe og slippers til de voksne.

Skjul teksten
 
 
search map