Feriebolig ved Ledrosøen ved Gardasøen

Casa Seia

 
Casa Seia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Seia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Seia ligger i Mezzolago-området, dvs. på den nordlige side af Ledrosøen mellem Pieve di Ledro og Molina di Ledro. Der er ca. 600 meter til søen og ca. 2,5 km til både Molina og Pieve di Ledro, hvor du finder nærmeste indkøbsmuligheder og caféer samt restauranter.

Adgang til pool

Som gæst på Casa Seia har du adgang til pool på det nærliggende Residence Dromaé (ca. 30 meters afstand). Ved huset er der parkeringsplads og have med grillområde.

Læs mere om Casa Seia

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser:
- Husets 4 lejligheder er ens indrettet og er ca. 55 m² hver. De består af opholdsstue med køkkenhjørne, spiseafdeling og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne i stueetagen har udgang til terrasse med havemøbler, mens lejlighederne på første sal har balkon med bord og stole. Der er desuden satellitfjernsyn i alle lejligheder.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Seia

Læs personlige anmeldelser af Casa Seia som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Seia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Casa Seia

Ledro søen

Nyere feriehus med 4 lejligheder i hyggelig landsby ved Ledrosøen. Fin størrelse til 4 personer med 2 store soveværelser. Vi havde en dejlig afslappende ferie i området, hvor der ikke er så mange turister og heller ikke så varmt som ved Gardasøen, man mærker det er længere oppe i bjergene. Der er fine stier hele vejen rundt om søen, Ca. 10 km og der er mange muligheder for aktiv ferie. Søen var også fin at bade i eller sejle med vandcykel/padle ord.
Vil dog sige 1 køkkenkniv og ingen saks, er for lidt når man skal lave mad, åbne plast pakker mm.

Læs mere

Skøn ren badesø i rolige omgivelser

Vi havde en dejlig ferie i Casa Seia.

Huset ligger lidt oppe af bjerget, hvilket er dejligt for det ligger meget roligt og stille og ingen trafikstøj. Fin gå-afstand til søen. Lejligheden matchede prisen og var ren og pæn.
Vi ankom ved midnat, men det fungerede fint at få nøgle m.m.

Generelt er Ledrosøen et meget dejligt sted, og meget mere stille og roligt end Gardasøen, hvor vi også var en enkelt dag. Vandet i Ledrosøen er meget klart og rent.

Man skal lige være opmærksom på, at der ikke er nogen brødrister eller ovn i køkkenet.

Læs mere

God værdi for pengene med små mangler

I Casa Seia er der dejlige lejligheder, som er enkle, men funktionelle. Vores stuelejlighed var desuden også meget rart, fordi man lige uden for døren havde endnu et siddeområde (2 træbænke og bord) og der kan spise udendørs i godt vejr. Beliggenheden er fantastisk, du kan gå til fods ind i de små omkringliggende byer og ligger få minutter i bil fra Riva del Garda. Knap 200 meter væk er der en lille mor og far butik, hvor man kan få næsten alt, hvad man har brug for i en ferielejlighed. Der er en større butik i nabobyen Pieve. Desværre er der kun et lille TV i lejligheden som kun har en eneste tysk reklamekanal fra Sydtyrol. Nu er der på en ferie virkelig vigtigere og smukkere ting at se på end TV, men mindst en kommunikationskanal burde være tilgængelig, fordi desværre er der ingen Wi-Fi tilgængelig. Det ville være rart, hvis ejeren selv ville investere lidt penge i lydisolering af lejlighederne. De sanitære installationer og rør er ikke lyd-isoleret, vandtrykket så højt at det spøjter kraftigt og stole og borde mangler nogle filtpuder da man hver aften når det er stille kan høre hver stol som skubbes i huset på fliserne. Poolen var flot og ren og blev brugt af vores børn næsten hver dag. Desværre er den uopvarmet så efter et par køligere dage (anslået vandtemperatur derefter 18 grader) var underholdningsværdien begrænset. I lavsæsonen er den sandsynligvis kun i begrænset omfang til at benytte. Det ville være rart med en grundlæggende sæt af klude, skraldeposer og opvaskemiddel. Hertil kommer, som faktisk har manglet i hver en lejlighed vi har lejet i de senere år (hos andre udbydere) en tilstrækkelig mængde knager og håndklædestænger i køkken og badeværelse, så du kan vaske klude, hænge håndklæder osv fornuftigt, og disse kan tørre.

Læs mere

Godt sted for naturelskere

Det var tredje gang vi var i området og må sige at vi nyder stilheden, naturen, vandreturene og søen hvor man kan bade og leje vandcykler. Lejligheden er pæn, ren og har en god udsigt ud over området. Poolen og området omkring er også rent og pænt. Vi har alt i alt en god oplevelse af stedet, omgivelserne og af lejligheden og kan anbefale dette.

Vi havde også gode oplevelser med nøglekontoret, et flinkt personale som havde lagt nøglen frem til os lige udenfor, fordi vi ikke kunne nå at være fremme i åbningstiden. Også tak til in-italia for at sørge for dette for os.

Læs mere

Dejlig uge 31

Vi fik en god service og havde et dejligt ophold. Lejligheden levede op til vores forventninger og ditto området. Ledro søen er bare rolig og flot.

Læs mere

Skønt sted

Skøn stille lille landsby, med flot udsigt fra lejligheden, over søen.
Velindrettede lejlighed, lidt tynde madrasser.

Læs mere
 
search map