Anmeldelser af Casa Monica

 
Casa Monica er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Monica er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Monica

Læs personlige anmeldelser af Casa Monica som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Monica. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ikke så god.

Huset er placeret godt i forhold til at bade, og der er knap så mange turister.
Selve lejeligheden er lille, men har nogen gode faciliteter og også nogen som trækker ned. Der er en nabo lejelighed ved siden som deler dør med den vi boede i, og lyden går lige igennem. Altanen er med bræder med mellemrum så man har frit kig til jorden ikke godt hvis man har højdeskræk "det har jeg". Underbo får også alt i hovedet fra os + de kan se lige op i bagdelen på os. Jeg brugte ikke altanen.
Seng i soveværelse knager bare man trækker vejeret. Emhætte i køkken dur ikke. Hvis man sætte noget i køleskabs lågen kan det ikke lukke. Vi kunne jo godt have klaget over det her, men det gider vi ikke rigtig når vi er på ferie.
Det var en ok ferie, men lejelighed er den dårligste vi har haft i ledro og vi har været der 8 gange nu.
Så hvis mulig, tag en anden!!!

In-Italia's kommentar

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at erfare, at I ikke har været glade for Casa Monica. Vi videregiver dine kritikpunkter til udlejer, og anmoder om, at der bliver rettet op på de forhold du nævner. VH Johanne, In-Italia

Casa Monica
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Monica
Toværelseslejlighed B med 4 sovepladser (2. sal)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map