Feriebolig ved Ledrosøen ved Gardasøen

Casa Monica

 
Casa Monica er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Monica er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Monica ligger med en smuk udsigt til søen og bjergene i det fjerne. Huset er kun adskilt fra søen af hovedvejen, der især om sommeren godt kan være lidt traffikeret. Der er ikke mange muligheder for indkøb i byen.

Tæt på søstrand

Der er privat parkering til huset og det er muligt at benytte sig af pool (fra april til september) på det nærliggende Residence Dromaè. Over for huset - på den anden side af vejen - er der en bred græsplæne med legeplads, som fører hen til den offentlige strand ud til søen. De i alt 3 lejligheder ligger i denne ejendom i det historiske centrum. Lejlighederne har alle satellitfjernsyn og balkon med søudsigt.

Læs mere om Casa Monica

Toværelseslejlighed A med 4 sovepladser (2. sal):
- Lejligheden ligger på 2. sal og er på ca. 45 m². De er hjemligt indrettet og har opholdsstue med køkken, soveværelse med dobbeltseng samt køjeseng, bad med brus og balkon med flot udsigt over søen. Ved udlejning af begge lejligheder på 2. sal kan man åbne en mellemdør, så man har en fireværelseslejlighed til rådighed.
Toværelseslejlighed B med 4 sovepladser (2. sal):
- De to lejligheder ligger på 2. sal og er på ca. 45 m². De er hjemligt indrettet og har opholdsstue med dobbelt sovesofa (bedst til børn) og køkken, soveværelse med dobbeltseng, bad med brus og balkon med flot udsigt over søen. Ved udlejning af begge lejligheder på 2. sal kan man åbne en mellemdør, så man har en fireværelseslejlighed til rådighed.

Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser ( 1. sal):
- Lejligheden ligger på 1. sal og er på ialt ca. 80 m². Indretningen er af lidt ældre dato. Der er opholdsstue med sofa, satellit TV og åbent køkken, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med køjeseng og privat bad med brus, et ekstra badeværelse med brus samt balkon med søudsigt.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Residence Miralago

Ledrosøen, Sydtyrol

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardiet

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Sydtyrol

search map