Feriebolig ved Ledrosøen ved Gardasøen

Casa Monica

 
Casa Monica er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Monica er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Monica ligger med en smuk udsigt til søen og bjergene i det fjerne. Huset er kun adskilt fra søen af hovedvejen, der især om sommeren godt kan være lidt traffikeret. Der er ikke mange muligheder for indkøb i byen.

Tæt på søstrand

Der er privat parkering til huset og det er muligt at benytte sig af pool (fra april til september) på det nærliggende Residence Dromaè. Over for huset - på den anden side af vejen - er der en bred græsplæne med legeplads, som fører hen til den offentlige strand ud til søen. De i alt 3 lejligheder ligger i denne ejendom i det historiske centrum. Lejlighederne har alle satellitfjernsyn og balkon med søudsigt.

Læs mere om Casa Monica

Toværelseslejlighed A med 4 sovepladser (2. sal):
- Lejligheden ligger på 2. sal og er på ca. 45 m². De er hjemligt indrettet og har opholdsstue med køkken, soveværelse med dobbeltseng samt køjeseng, bad med brus og balkon med flot udsigt over søen. Ved udlejning af begge lejligheder på 2. sal kan man åbne en mellemdør, så man har en fireværelseslejlighed til rådighed.
Toværelseslejlighed B med 4 sovepladser (2. sal):
- De to lejligheder ligger på 2. sal og er på ca. 45 m². De er hjemligt indrettet og har opholdsstue med dobbelt sovesofa (bedst til børn) og køkken, soveværelse med dobbeltseng, bad med brus og balkon med flot udsigt over søen. Ved udlejning af begge lejligheder på 2. sal kan man åbne en mellemdør, så man har en fireværelseslejlighed til rådighed.

Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser ( 1. sal):
- Lejligheden ligger på 1. sal og er på ialt ca. 80 m². Indretningen er af lidt ældre dato. Der er opholdsstue med sofa, satellit TV og åbent køkken, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med køjeseng og privat bad med brus, et ekstra badeværelse med brus samt balkon med søudsigt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Monica

Læs personlige anmeldelser af Casa Monica som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Monica. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ikke så god.

Huset er placeret godt i forhold til at bade, og der er knap så mange turister.
Selve lejeligheden er lille, men har nogen gode faciliteter og også nogen som trækker ned. Der er en nabo lejelighed ved siden som deler dør med den vi boede i, og lyden går lige igennem. Altanen er med bræder med mellemrum så man har frit kig til jorden ikke godt hvis man har højdeskræk "det har jeg". Underbo får også alt i hovedet fra os + de kan se lige op i bagdelen på os. Jeg brugte ikke altanen.
Seng i soveværelse knager bare man trækker vejeret. Emhætte i køkken dur ikke. Hvis man sætte noget i køleskabs lågen kan det ikke lukke. Vi kunne jo godt have klaget over det her, men det gider vi ikke rigtig når vi er på ferie.
Det var en ok ferie, men lejelighed er den dårligste vi har haft i ledro og vi har været der 8 gange nu.
Så hvis mulig, tag en anden!!!

Læs mere
 
search map