Anmeldelser af Casa Filanda

 
Casa Filanda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Filanda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Filanda

Læs personlige anmeldelser af Casa Filanda som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Filanda. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jonna og familie fra Ølgod boede på Casa Filanda ved Ledrosøen fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Vi har haft en fantastisk ferie ved Ledro søen, uge 29/2010. Søen er da helt specielt, med dens flotte turkise farve og utroligt klare rene vand, som man ihverfald havde lyst til at bade i.
Vejret dejligt - ikke så varmt, men rigtig fint for os, da vi også havde små børn med.

Lejligheden var bedre end forventet. Efter andres anmeldelser, forventede vi nok, at køkkenet var mangelfuldt, men det var slet ikke tilfældet, selv en kaffemaskine var der.
Swimmingpoolen udmærket og med mange liggestole, så jeg tror ikke nogen gik forgæves for at få en liggeplads.
Der er flere der har skrevet om grillen, og jeg må give dem ret i, at den ikke er til at bruge og det ville være bedre, at den helt blev fjernet.
Turen gik en dag, først til Tremalzo, hvor vi kørte næsten til toppen og derefter gik 3-4 km så vi nåede toppen helt - en fantastisk udsigt. Derefter gik turen videre til Lago de Valvestino, bestemt også et sted der er værd at køre efter. Igen dette meget blå/turkise vand og den kæmpestore dæmning fuldendte billedet. Tidsidst nåede vi Garda søen og nød køreturen tilbage til Riva langs søbredden.
Jeg tror ikke det er sidste gang vi tager turen til Ledro - for det første virker det knap så hektisk og man føler måske nok at man her er mere med i italienernes daglige liv
Vi kan kun anbefale området til andre rejselystne og til at bruge jer som rejsebureau.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 6 voksne, 3 børn
Navn
Dan og familie fra Smørum boede på Casa Filanda ved Ledrosøen fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Byen Pieve di Ledro er en rolig, hyggelig og børnevenlig by med nem adgang til legepladser, restauranter, cafeer og supermarkeder, der samtidig ligger i et område med udsigt til bjerge, søer og natur der indbyder til vandreture i området. Ledrosøen ligger tæt på og er en dejlig sø med mulighed for at leje vandcykler og motorbåd. Husk badevinger og mavebælte til børnene da søen bliver hurtig dyb!

Generelt lever ferieboligen Casa Filanda op til forventningerne til prisen. Det er børnevenligt med lille legeplads, hyggelig have og en ren og indbydende pool. Værelserne, badeværelset og køkkenet bærer præg af god standard, der kunne dog godt have været en ovn, en bedre stegepande og en vandkoger i køkkenet. Desuden skal i være opmærksomme på at rengøringen af boligen nok ikke er færdig til kl. 16 på ankomstdagen, da der er siesta. Til gengæld kan man ikke sætte en finger på rengøringsstandarden.

Restauranterne i området bærer præg af hurtig pomfrit-mad og det er faktisk meget dyrt at besøge en restaurant i forhold til at det bare er pomfrit-mad (junkfood). Middag for tre løber således hurtigt op i 400 kroner. Til gengæld er kvaliteten af deres kødvarer i supermarkedet fint, bare vær opmærksom på at især mælk er dyrt og samtidig ofte udsolgt.

Som rejsetips til andre som kører i egen bil til området, vil vi anbefale jer først at tage jeres overnatning i Østrig, da de sidste 300 km fra Østrig frem til ankomststedet nok ikke skal kunne forventes at tage under 5 timer. Fra Trento er det landevejskørsel og der er mange nye rundkørsler i området som måske ikke fremgår af din GPS.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Sys og familie fra Ebeltoft boede på Casa Filanda ved Ledrosøen fra d. 10. til d. 24. juli 2010.

Vi har haft en fantastisk tur til Ledrosøen. Søen er helt uovertruffen skøn, området var fantastisk, vi var omkranset af bjerge og der var masser af muligheder for naturaktiviteter. Byen var meget lille, så søger man stor by med mange turister, er dette ikke stedet. Til gengæld er der ikke nær så turistet som ved Gardasøen og rigtig hyggeligt. Riva del Garda ligger blot 15 min kørsel (bjergkørsel) derfra og er helt bestemt et godt udflugtsmål. Derfra er der ikke langt til andre flotte og fantastiske oplevelser omkring Gardasøen. Men skal man opleve andet end blot sø og pool, skal man være indstillet på at køre lidt efter det.
Standarden af lejligheden var helt fin, der var det der skulle være, for at kunne holde en god ferie. Pænt og rent og en fin pool også ren og med plads. Ejeren af lejlighederne bor ikke på stedet, så hvis der er ”issues” skal man køre godt 5 km hen til nøgleudleveringsstedet for at afklare det. Der står i beskrivelsen, at der er mulighed for vaskemaskine – vaskemaskinen er dog ikke helt til at stole på og noget hengemt….. Nøgleudleveringsstedet har mulighed for at hjælpe med at vaske tøjet, men igen kræver det en køretur. Der er ingen ovn i lejligheden - bare til information. ”Sovesofaen” som er beregnet til ekstra soveplads, hvis man er mere end 4 personer, er i virkelig ringe stand, det er en tilsnigelse at definere det som sovesofa og jeg vil fraråde at lægge an på at sove på den.
Jeg kan anbefale stedet og området til alle – en virkelig skøn ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Claus og familien fra Hillerød boede på Casa Filanda ved Ledrosøen fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Vi er lige kommet hjem efter en god tur. Ledro er et dejligt sted at holde ferien hvis man ønsker ro og ikke for mange turister. Ledrosøen har gode stier så udsigten kan nydes fra søbredden, desuden er der mulighed for at leje båd, kajak hvis dette ønskes. Søen er til at bade i, vandet virker rent og klart.
Vi havde en vandretur til et af bjergene som var skiltet hele vejen.Turen var vist på kortet som vi fik da vi ankom til udlejningskontoret.
Vi havde en del ture til Riva som ligger i en afstand på 10 km., derfra sejlede vi på Gardasøen og besøgte Limone og Malcesine. Hyggelige byer hvor der er gode restauranter med lidt bedre italiensk mad.
Verona kan besøges inden for 2 timer. Der er et gammelt romersk amfi-teater som bør opleves. Desuden fine tøj og sko butikker med de "gode mærker".
Lejligheden er kun egnet for 4 personer, trods en sofa i køkkenet. Der var ikke det store udvalg af køkkenredskaber, fx.manglede der et spækbræt, kun 3 store kopper og ingen ovn, der burde også have været 4 vinglas.
Soveværelset har kun et stort sengetæppe, så 2 medbragte dynebetræk dur ikke. Vi klarede den ved kun at bruge disse da temp.var 30 grader.
Poolen var god, men flere af plastichavemøblerne var defekte. Omgivelserne i haven fine.
Vi vil helt sikkert benytte jeres rejsebureau en anden gang, betjeningen i udlejningskontoret var god.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Lars og familie fra Rødding boede på Casa Filanda ved Ledrosøen fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Vi kom hjem fra en uges ophold ved Ledrosøen for nogle uger siden, og deler gerne vores erfaringer med andre feriegæster.
Peive di Ledro er en hyggelig og fredelig by, der er meget mindre hektisk end turistbyerne ved Gardasøen. Dog kan hovedvejen gennem Peive (S.S. 240) være noget trafikeret, da det er den eneste vej, der forbinder Ledrodalen med Gardasøen mod øst og Storo mod vest, men ellers er der gode muligheder for at slentre rundt i de smalle gader. Byen har udemærkede indkøbsmuligheder (Coop + et supermarked og nogle mindre butikker), rigeligt med spisesteder og et meget hjælpsom turistbureau.
Der er et fint badeområde med restauranter, barer, bådudlejning etc., og der er mulighed for at leje cykler på campingpladsen (Camping Azurro).
En cykeltur rundt om Ledrosøen (et par timer) kan varmt anbefales. En nyanlagt cykelsti gør det også muligt at cykle et godt stykke mod vest langs Massangla-floden via cykelstier og "bagveje" uden at skulle cykle på hovedvejen. Hvis man er til Mountain-bike ture er der gode muligheder rundt omkring Pieve, og et rutekort udleveres ved afhentning af nøglen.
Casa Filanda er noget nedslidt og spartansk indrettet, men dette afspejles måske også i prisen. Swimmingpool'en er fin og ren, og der kan tilbringes mange timer her. I huset er der 8-10 lejligheder, og der er meget lydt, så har man brug for at få sin "siesta-fred", skal man sikkert vælge et andet sted. Generelt er vi meget godt tilfredse med området, men havde forventet lidt mere af ferielejligheden, udfra de erfaringer vi har med ferieboliger i Danmark, Tyskland, Østrig og England. Vi havde f.eks. gerne set, at der var lidt mere udstyr i køkkenet. Noget af det vi savnede var: vinglas, ølglas, tekrus, et skærebræt mere, serveringskåle. (Noget af charmen ved at bo i ferielejelighed er at kunne lave sin egen mad af de lokale råvarer, og det er lidt ucharmerende at servere pastasovs i en dyb tallerken.).
Servicen hos jer, In Italia, har været helt i top, og vi er meget tilfredse med bestillingsprocedure, informationsniveauet, hjemmesiden mv.
I øvrigt er det værd at huske, at kontoret hvor nøgler og sengelinned udleveres, ikke tager i mod kreditkort, og der ikke er en pengeautomat i nærheden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lilian og familie fra København S boede på Casa Filanda ved Ledrosøen fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Ledro søen er et fantastisk lækkert rent naturområde. Stedet til aktiv ferie, især hvis man er til cykelsport – og mountain bikes kan lejes lokalt. Hvis man vil have en VARME ferie, så vælg et andet sted. Den højeste temperatur vi nåede op i dagtimerne var 26 gr – og lige så tit kun 20-22 og blandet skydække. Torden og lyn fik vi også 1 aften, og det var ganske flot. Husk at medbringe en varm fleecetrøje og kondisko til aftnerne. Om det var normaltemperatur skal være usagt – det var generelt ikke godt vejr i Norditalien de første 5 dage.
Søen – meget lækker og super rent vand – det reneste søvand jeg har set. Få badesteder, stenstrand og græsområder til solbadning. Rigtig mange livreddere fra badestederne og ingen bølger, så gummibåd er et hit. Man når søen rundt på 1 time i en motorjolle.
Byen: Pieve di Ledro – der er 2 supermarkeder, 1 tøjbutik og 1 pænere krimskrams, 1 apotek og 1 posthus. Glem alt om shopping her med mindre du er til markedskøb (torsdag) – der fik vi mange gode ting billigere end ved Gardasøen. Supermarkeder holder siesta mellem 12.30 og 16.00 – men man behøver altså ikke købe ind i hverken Molina eller Riva. Vi nåede at opleve en gratis rock koncert og en line dance aften v/den lokale danseforening og en markedsdag på 1 uge. Synes faktisk byen gør meget for turisterne. Pieve ligger i skygge af bjergene sidst på eftermiddagen, så kør til Molina for at se solnedgang over søen v/middagen. Næsten alt var billigere ved Ledro- end ved Gardasøen.
Spisesteder: Prøvede et par stykker – hverken det bedste eller ringeste vi har fået i Italien. Riva ligger ½ times kørsel væk – den er en meget hyggelig by med gode restauranter (også dyrere), masser af butikker og så målte vi begge gange 6 graders temperaturforskel, så absolut en fordel om aftenen.
Ugens hit: badning fra vandcykler med indbygget rutsjebane – smadder sjovt på en solskinsdag. Lejes til 9€/time – 12 i Molina og var virkelig god og billig familieunderholdning.
Villa Filanda: Stedet har udegrill, men den var ikke relevant da temperaturen hurtigt faldt til 17gr, så snart solen er væk (og risten ret rusten). Lejligheden er 2 stjernet og derefter. Lejer man sengetøj som vi gjorde - bliver det 4 forskellige sæt, og bemærk kun et stort sæt til dobbeltsengen. Og der er ingen at bede om ekstra lagen (dyne). Slidte tæpper. OK køkkenblus – men ingen pande og ingen ovn – og pandekager stegt i en kasserolle lignede mere scrambled eggs end pandekager! Og absolut ingen rester forbrugsting i lejligheden, heller ikke en rest toiletpapir fra forgængeren. Skøn have med bænke, og pænt pool område – begge lægger i læ af træer og skrænt, så man skal nok få badet uanset temperaturen.
Find flere oplysninger om området på www.vallediledro.com

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Steffen og familie fra Silkeborg boede på Casa Filanda ved Ledrosøen fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Området ved Ledro søen er flot, og det er en stor fordel at temperaturen om natten er 4-5 grader lavere end ved selve Garda søen. Naturen i området er meget smuk.
Selve området er knapt så turist præget som ved Garda søen. Lejligheden levede op til vore forventninger (pris/kvalitet passede sammen)
Servicen fra Jeres lokale agent var udmærket. Ligeledes er Jeres service før afrejse god (rejse beskrivelse, påmindelse om betaling af rater etc.).
Eneste lille ting var at ungerne manglede et fjernsyn. Da der i Jeres beskrivelse stod satelit TV mod mer betaling, gik jeg ud fra at der var et fjernsyn.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Morten og familie fra Vejle Øst boede på Casa Filanda ved Ledrosøen fra d. 21. til d. 28. juni 2008.

Vi havede en dejlig tur til Ledro Søen.
Lejligheden var dejlig, levede op til de forventninger vi havede. Området omkring bolig blokken var også fin, her iblandt poolen som blev flittig brugt i det smukke og varme vejr. Et lille minus var grillen som ikke var særlig indbydende"var ej ren".
Vores børn fandt hurtig nogle lege kamerater både fra Sverige, Holland og Italien.
Selve søen og lokal området var super, også lokal befolkningen var søde og rar. Vi gik meget i de små gader der var i området, utrolig hygligt.
Vi har kun ros til jer. Det er ikke sidste gang vi vil benytte jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Steen og familie fra Århus V boede på Casa Filanda ved Ledrosøen fra d. 7. til d. 14. juli 2007.

Det var et rigtig dejligt sted - uden trængslen af turister som ved Gardasøen. Da vi trådte ind i lejligheden blev vi noget skuffede, og syntes ikke lige den levede op til vores forventning i forhold til billederne på nettet. Bl.a. den manglende ovn, som vi selvfølgelig klarede os uden, men anbefaler, at I sletter fra beskrivelsen. (Til gengæld vil en stegepande være et STORT hit!)
Da vi lige havde sovet på det var humøret i top igen - vi var jo ikke kørt så langt for at sidde inden døre hele ugen. Vi kørte lidt rundt til byerne i omegnen, lejede cykler "henne på tanken" og tog en heldagstur til Outlet Village i Brescia. Jeg synes nu ikke vejene er specielt velegnede til cykling - bilerne kører meget hurtigt og vejene er smalle. Vi kan anbefale at tage et dobbeltlagen med, for der er ingen dyner (og det vidste vi godt, hvis vi lige havde tænkt os om hjemmefra :-)) men kun en stor plaid af udefinerlig herkomst og det var lidt svært at styre de 2 dynebetræk under tæppet, som vi var nødt til at have over os, da det var ret koldt om aftenen og natten. Huset ligger dejlig væk fra vejen - godt gemt af et kæmpestort, faldefærdigt hus. Det var skønt, for når vi kom om på den anden side var der temmelig meget larm fra bilerne. Man skal være forberedt på, at det ikke er et "sole-sted" som Gardasøen - det regnede og tordnede 3 dage mens vi var der. Det var vi heldigvis forberedt på, men satser man på at ligge ved poolen hele ugen, så er det nok ikke lige stedet. Spisestederne i byen var ikke det vilde - f.eks. var noget som en bøf svært at støve op - selvom det stod på menukortet havde de det ikke. Til gengæld fik vi bøf for hele ugen på restauranten ved søen - den fyldte hele tallerkenen. Det er billigt at spise ude og det lokale supermarked er velforsynet med frugt, grøntsager, ost, pålæg, kød o.s.v. De lokale beboere er meget venlige og smilende - og hilser imødekommende på turisterne. Smil - og du får smil igen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Jens og rejsefælle fra Århus C boede på Casa Filanda ved Ledrosøen fra d. 23. til d. 30. juni 2007.

Det var en fin tur. Ledrosøen er et dejligt roligt sted med gode muligheder for en aktiv ferie. For os, som ungt par, kunne man godt have savnet det "leben" der nu er i Torbole eller Riva, men det kørte vi så efter og det tager jo ikke lang tid, hverken i bil - eller på cykel. Prisen på det tidspunkt vi var afsted var rimelig, men fy da føj det bliver dyrt i højsæsonen!?
Indkvarteringen var udmærket, men man kunne godt savne en ovn i lejligheden, ellers var det fint. Det var nemt med adgang til supermarkeder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jette og ___ fra Lyngby boede på Casa Filanda ved Ledrosøen fra d. 17. til d. 19. maj 2007.

Hej In-Italia

Vel hjemkommet fra Casa Filanda ved Ledrosøen. Vi har haft en virkelig dejlig uge (9 nætter) - og de er bestemt en gentagelse værd.

Som en lille "service" til jer, har vi her nogle kommentarer af forskellig art, som vi håber I kan bruge på jeres hjemmeside mv.

Vores lejlighed i Casa Filanda var absolut prisen værd. Den var stor og rummelig (faktisk næsten FOR stor til os to - men vi lukkede bare af til det ekstra værelse). Badeværelset var fint, godt og rummeligt. Der var IKKE ovn, som I ellers havde skrevet (så måske skulle I rette det på hjemmesiden), men vi savnede den nu heller ikke andet end få gange. Kunne til gengæld godt ha brugt en brødrister og et spækbræt.
Balkonen var møbleret, ja, men ikke stor - fin til os to, men ikke til fire eller fem. Fint med tørrestativ også. Vores udsigt fra balkonen var lidt "blandet". Vi kiggede direkte over på et tag på en lagerhal, men naturligvis også på bjerge længere ude i horisonten.
Vaskeriet fandt vi ikke ikke frem til, og blev heller ikke informeret om det af Ledro Service - men vi havde selvfølgelig fundet ud af at spørge, hvis vi kom i en situation, hvor det var et must at vaske.
Vi var de eneste lejere i de første 5-6 nætter, så vi var lidt "ensomme" - derefter kom der et hollandsk par i de efterfølgende nætter, så lidt liv kom der :-)
Der er forholdsvis meget støj på balkonen fra den trafikerede vej, men ganske stille om natten.

En ide til jer til jeres hjemmeside, kunne være at skrive noget om, at det er et attraktivt sted for mountainbikere og også for motorcykelister. Vi tog selv derned for at mountainbike, men det var et tilfælde at vi havde valgt det område. Vi anede faktisk ikke, at det var et decideret mountainbikeområde. Der er fantastiske ruter overalt i alle sværhedsgrader.

Casa Filanda ligger jo mellerm to byer, - lidt for "ensomt", men til gengæld har man både Fieve og Bezzecca at handle og spise i.
Ledrosøen er en naturskøn perle - der er mange muligheder, hvis man vil sejle lidt, ro kajak, cykle vandcykel, fiske mv.
Maj er en god måned at ta til Garda og cykle i - der er en fin temperatur - omkring de 27 gr., så det er ikke alt for varmt. Og frodigt og smukt er der på den årstid.

Og så lige et par restaurantanmeldelser:

I Fieve kan vi varmt anbefale "Osteria La Torre" - ligger lige ved byens kirke. Her kan man få en lækker gennemført italiensk middag med 6-7 retter. Damaso Julianello tilbereder super lækre egnsretter. Vi fik bl.a. Strangolapreti, som er den lokale Gnocchi og Spezzatino d´Orso (bjørnegryde). Prisen for en 6-7 retters menu er 25 EUR - hver en EUR værd!

I Bezzecca ligger en lille god risottorestaurant - Risottaria Rustichel - de har mere end 50 forskellige risottoretter på menuen - meget velsmagende. Meget velbesøgt af de lokale. Bemærk at der er lukket torsdag.

Går man efter en Pizza, så er Pizzeria del Gino et godt valg Det er Gino selv, der bager pizzaerne i den brændefyrede stenovn. Yderst delikate autentiske pizzaer. Pizzeria del Gino ligger ud til hovedvejen ved Bezzecca.

Det var ordene herfra.

Med venlig hilsen - og tak for den gode service vi altid har fået hos jer
Jette og Steen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map