Feriebolig ved Ledrosøen ved Gardasøen

Casa Filanda

 
Casa Filanda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Filanda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Filanda ligger i et roligt og naturskønt område ca. 900 meter fra Ledrosøen. Stedet er ideelt for familier, og råder over fælles have, grill, legeplads, voksen- og børnesvømmebassin, privat parkering, vaskeri (mod betaling) samt cykel-depot.

Der er i alt 11 lejligheder på stedet, hvor af de lejligheder vi udlejer ligger på 1. og 2. sal. Alle lejligheder har balkon og der er mulighed at få satellit tv mod betaling.

Læs mere om Casa Filanda

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (1. sal):
- Lejlighederne som er pænt indrettet, ligger på 1. sal og er ca. 65 m² . Den består af opholdsstue med køkkenhjørne med 4 blus, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med brus og en smal møbleret balkon.
Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (2. sal):
- De flotte lejligheder ligger på 2. sal under taget, og er ca. 65 m² . De består af en opholdsstue med køkkenhjørne med 4 blus, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt mulighed for en gratis ekstraseng i et af værelserne (men så bliver pladsen trang), badeværelse med toilet og brus og stor møbleret balkon.

Skjul teksten
 
 
search map