Anmeldelser af Ca' Alice

 
Ca' Alice er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ca' Alice er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Ca' Alice

Læs personlige anmeldelser af Ca' Alice som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ca' Alice. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jan og familie fra Karup boede på Ca' Alice ved Ledrosøen fra d. 9. til d. 16. juli 2011.

Hej In-italia

Jo tak vi havde en rigtig dejlig tur.

Lejligheden levede helt op til forventningen og de flotte billeder vi havde set på In-Italias hjemmeside. Meget hyggeligt og personligt indrettet. Ejeren af lejligheden var utrolig venlig og imødekommende. Concei er et dejligt roligt sted hvor der ikke er mange turister men rig lejlighed til at se det autentiske Italien. Også hotel Garden hvor der var mulighed for at ligge og dase ved den børnevenlige pool var et rigtig hyggeligt sted, hvor man iøvrigt også kunne leje nogle sjove fire-personers cykler så man kan se byen Pieve de Ledro på en anderledes underholdende måde. Der er en dejlig anlagt sti langs med Ledro søen hvor vi gik tur. Her så vi mange smukke blomster, sommerfugle og fisk i det klare vand. Alt i alt et rigtig dejligt sted hvor vi sagtens kunne finde på at tage hen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Lone og familien fra Hillerød boede på Ca' Alice ved Ledrosøen fra d. 3. til d. 10. juli 2010.

Vi har på alle måder kun positive tilbagemeldinger. Lige fra første telefoniske kontakt, med meget professionel rådgivning, til at stifte nærmere bekendskab med jeres hjemmeside, hvor vi udover at finde de to lejligheder også har hentet inspiration til udflugter i de pågældende områder.
Ud af tre ugers ferie i Italien, var vores første stop på ferien i en lille lokal landsby ved Ledro søen. Hvis man holder af områder uden for mange turister er dette sagen og for os et skønt at starte med at geare ned fra hverdagens 'trommerum'. Børn og voksne nød at bade i søen med det klare vand og de smukke omgivelser. Vi har ´klippet og klistret´ lidt i jeres anbefalede udflugter og bla. kørt til Val Genova i Dolomitterne. Det var en smukt gåtur til et stort vandfald. På vej til val Genova gjorde vi ophold ved Tenno søen og gik en fin tur op til en lille middelalder by. Der ud over har vi været med svævebanen til Monte Baldo. En turistede, men meget smuk tur i 2000 m højde. Riva del Garda er også et besøg værd, en smuk by uden for mange turister og med is ved havnepromenaden til rigmelige priser.
Det skal måske lige tilføjes at der tæt på Ca' Alice ligger en kirke der ringer på hele og halve slag døgnet rundt. Den bedste pizza serveres til gengæld 10 min. gang fra huset.
I skal til sidst også lige roses for jeres meget præcise vejbeskrivelser. Generelt synes jeg I skal anbefale, at folk medbringer egen GPS. Det er dyrt at leje en.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lena og hendes familie fra Slangerup boede på Ca' Alice ved Ledrosøen fra d. 4. til d. 18. juli 2009.

Vil bare lige sige tak for en super ferie. God service fra jer, rimelige priser, perfekte lejligheder, god beliggenhed, søde udlejere. Kort og godt - dejlig ferie, som en ferie skal være.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map