Feriebolig ved Ledrosøen ved Gardasøen

Ca' Alice

 
Ca' Alice er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ca' Alice er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den skønne Valle di Concei ligger den lille landsby Concei. Ledrosøen ligger blot ca. 10 minutters kørsel væk og Gardasøen ligger ca. ½ times kørsel væk. Her skal man holde sin ferie, hvis man ønsker at fordybe sig i naturskønne omgivelser langt væk fra alt, hvad der normalt har med turisme at gøre. Samtidig gør stedets placering i bjergene, at man sidder med en følelse af at være kommet til de østrigske alper - dog med et italiensk islæt.

I den lille landsby findes der ikke meget, men et par restauranter og det lokale supermarked, som sælger mange af de lokale produkter, er der dog. Tæt på supermarkedet ned af en lille vej ligger Ca’ Alice. Huset har været i ejeren Micheles familie i flere generationer, da han har arvet det fra sin mormor. Da han arvede det, besluttede han straks at sætte det i stand, hvilket er lykkedes ham på den helt rigtige måde.

Læs mere om Ca' Alice

Da det er Micheles familie, der ejer Hotel Garden, som ligger i Pieve di Ledro kun ca. 2 km fra huset, er det muligt for gæsterne, som bor i Ca' Alice, at benytte sig af de faciliteter, som findes på hotellet - den hyggelige bar med krostue, den smukke restaurant og ikke mindst den store grønne park med poolområde og legeplads til de mindste. Det er også på hotellet, at man skal tjekke ind. Pieve di Ledro er et godt udgangspunkt for enten vandreture eller stavgang. Når man bor på stedet er disse vandrestave til fri afbenyttelse, og det er desuden muligt at få en lille introduktion.

De fem lejligheder ligger alle i det samme hus og foruden disse findes der i stueetagen en hyggelig fælles opholdsstue (hvor det er muligt at tænde bål), en udendørs barbecue, vaskemaskine, strygejern og strygebræt, satellit-tv, tre udendørs parkeringspladser og to garagepladser. Små kæledyr er velkomne. Bemærk at der betales et tillæg for benyttelse af sovepladserne i sovesofa.

Lejlighederne på Ca' Alice

Toværelseslejlighed Teresa med 3 + 2 sovepladser

Lejligheden ligger i stueetagen og har egen indgang. Den består af soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, opholdsrum med køkkenhjørne, fladskærms-tv, bord og stole og en dobbeltsovesofa (bedst til børn). Derudover findes der et badeværelse, et pulterkammer og to balkoner.

Toværelseslejlighed Gilda med 3 + 1 sovepladser

Lejligheden ligger på første sal. Den består af et dobbeltværelse med dobbeltseng på kvisten (lyst med stort vindue) og opholdsrum med køkkenhjørne, fladskærms-tv, bord og stole og en dobbeltsovesofa. Derudover findes der et badeværelse og balkon.

Treværelseslejlighed Alice med 5 + 2 sovepladser

Lejligheden ligger i stueetagen og har egen indgang. Den består af to soveværelser, hvoraf det ene har dobbeltseng og det andet har en dobbeltseng og enkeltseng. Opholdsrum med køkkenhjørne, fladskærms-tv, bord og stole og en dobbeltsovesofa. Derudover findes der et badeværelse, et pulterkammer og balkon.

Treværelseslejlighed Dirce med 5 + 1 sovepladser

Lejligheden ligger på første sal. Den består af et dobbeltværelse med en lille balkon, et lyst kvistværelse med dobbeltseng og stort vindue og opholdsrum med køkkenhjørne, fladskærms-tv, bord og stole samt en dobbeltsovesofa. Derudover findes der et badeværelse, et pulterkammer og balkon.

Agata med 5 sovepladser

Lejligheden ligger på første sal. Den består af to dobbeltværelser på kvisten, hvoraf det ene har dobbeltseng og det andet har en dobbeltseng og enkeltseng. Begge værelser er lyse med store vinduer. Opholdsrum med køkkenhjørne, fladskærms-tv, bord og stole. Derudover findes der et badeværelse, et pulterkammer og balkon.

Skjul teksten
 
 
search map