Hotel ved Ledrosøen ved Gardasøen

Bed and Breakfast Ai Casai

Værelset Piccola Værelset Piccola Værelset Piccola Værelset Grande Værelset Grande Værelset Grande
 
Bed and Breakfast Ai Casai er ikke tilgængelig i øjeblikket
Bed and Breakfast Ai Casai er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villaen ligger i gåafstand til bredden af Ledrosøen, men vi anbefaler dog, at du har en bil til rådighed, hvis du bor her. Den gamle villa er blevet gennemrenoveret og fremstår utrolig flot, lys og velholdt.

Have med søudsigt

Her udlejes to skønne værelser i villaens stueetage. Til værelserne hører en dejlig have med havemøbler og to liggestole per værelse. I villaens have er der også en mindre opstammet pool (8 x 4 meter), som holdes åben i sommermånederne. Villaen ligger i gåafstand til søbredden, men vil du bade kræver det, at du tager bilen og kører lidt længere. Der er parkeringsplads ved villaen. Ved huset er der også fire cykler, der kan benyttes frit efter aftale med ejeren.

>>> Find andre Bed & Breakfast i Italien her

Læs mere om Bed and Breakfast Ai Casai

To nydelige værelser

Værelserne er begge meget pænt indrettede, lyse og nyistandsatte med nyt møblement, og de råder begge over privat flot badeværelse med bruser (værelset Grande har også karbad) samt satellit-TV og wi-fi internetforbindelse. Det mindste værelse, Piccola råder over dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt udgang til haven. Det større værelse, Grande har dobbeltseng, sofa og badeværelse med toilet og karbad samt udgang til haven.

Morgenmad

En solid morgenmad serveres i et hyggeligt mindre opholdsrum, der ligger mellem husets to værelser, med udsigt til søen og haven. Morgenmaden består af kaffe, mælk, te, youghurt med muesli og/eller cornflakes, kage eller tærte, frugt, marmelade, nutella, honning, to eller tre slags brød, pålæg og ost - skulle du have særlige ønsker eller behov er du velkommen til at spørge Michela eller hendes mand, om de kan opfylde dem - de vil i hvert fald gøre hvad de kan.

>>> Find også Bed & Breakfast ved Gardasøen

Skjul teksten
 
 
search map