Hotel ved Ledrosøen ved Gardasøen

Bed and Breakfast Ai Casai

Værelset Piccola Værelset Piccola Værelset Piccola Værelset Grande Værelset Grande Værelset Grande
 
Bed and Breakfast Ai Casai er ikke tilgængelig i øjeblikket
Bed and Breakfast Ai Casai er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villaen ligger i gåafstand til bredden af Ledrosøen, men vi anbefaler dog, at du har en bil til rådighed, hvis du bor her. Den gamle villa er blevet gennemrenoveret og fremstår utrolig flot, lys og velholdt.

Have med søudsigt

Her udlejes to skønne værelser i villaens stueetage. Til værelserne hører en dejlig have med havemøbler og to liggestole per værelse. I villaens have er der også en mindre opstammet pool (8 x 4 meter), som holdes åben i sommermånederne. Villaen ligger i gåafstand til søbredden, men vil du bade kræver det, at du tager bilen og kører lidt længere. Der er parkeringsplads ved villaen. Ved huset er der også fire cykler, der kan benyttes frit efter aftale med ejeren.

>>> Find andre Bed & Breakfast i Italien her

Læs mere om Bed and Breakfast Ai Casai

To nydelige værelser

Værelserne er begge meget pænt indrettede, lyse og nyistandsatte med nyt møblement, og de råder begge over privat flot badeværelse med bruser (værelset Grande har også karbad) samt satellit-TV og wi-fi internetforbindelse. Det mindste værelse, Piccola råder over dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt udgang til haven. Det større værelse, Grande har dobbeltseng, sofa og badeværelse med toilet og karbad samt udgang til haven.

Morgenmad

En solid morgenmad serveres i et hyggeligt mindre opholdsrum, der ligger mellem husets to værelser, med udsigt til søen og haven. Morgenmaden består af kaffe, mælk, te, youghurt med muesli og/eller cornflakes, kage eller tærte, frugt, marmelade, nutella, honning, to eller tre slags brød, pålæg og ost - skulle du have særlige ønsker eller behov er du velkommen til at spørge Michela eller hendes mand, om de kan opfylde dem - de vil i hvert fald gøre hvad de kan.

>>> Find også Bed & Breakfast ved Gardasøen

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Bed and Breakfast Ai Casai

Læs personlige anmeldelser af Bed and Breakfast Ai Casai som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Bed and Breakfast Ai Casai. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 12 anmeldelser fra Bed and Breakfast Ai Casai

Utrolig smukt og dejligt sted

Fantastisk beliggenhed med meget smuk udsigt, dejligt værelse med alt i god stand, flinke værter, og god morgenmad.

Læs mere

Smuk beliggenhed

Ai Casai er bare helt specielt. Der er kun to værelser i en pæn og meget velholdt villa med flot udsigt over Ledro- søen. Vi havde problemer med at finde stedet med vores gps, men der er flinke mennesker omkring , som gerne tager motorcyklen for at guide os det rigtige sted hen. Absolut et dejligt sted.

NB ! Luftfugtigheden var over 90 da vi var der, og alt var fugtigt også vores sengetøj !
NB 2 - søde værtsfolk og en meget flittig husvært, som bager de dejligste kager til morgenmadsbuffeten :-)

Læs mere

Rigtig dejligt sted.

Vi havde lejet det lille værelse. Det var rigtig hyggeligt og morgenmaden var perfekt. Alt var som forventet og værtsparret gjorde alt for at vi skulle have det godt. Da vi ikke kunne få tv - et til at virke så vi kunne se Danmark spille fodbold - kom værten med et helt nyt tv - så kunne vi nyde kampen.

Læs mere

Smuk udsigt, roligt og afslappende.

Fantastisk udsigt fra ejendommen. Vi havde et lille værelse som var rigtigt fint indrettet. Helt pragtfuld morgenmad med friskt brød og kager (forskelligt udvalg hver morgen). Rigeligt med pålæg, æg, yogurt, juice, frugt mm. Værtinden hjalp os med ideer til forskellige aktiviteter og udflugter. Vi fik endda råd til forskellige restauranter. Poolen er ren og velplejet, lige som hele ejendommen.
Et stort tak til værtsparret for dette delige ophold.
Vi kommer gerne tilbage.

Læs mere

Helt fantastisk:):)

Vi er for 3. gang på rejse med In-Italia; igen fandt vi "perlen".

Helt fantastisk udsigt, dejlige og rene værelser og søde værtsfolk.

Er man til fred og ro, sol og varme samt en uovertruffen udsigt,

så er Ai Casai helt sikkert stedet.

Læs mere

Bedømmelse af Bed and Breakfast Ai Casai

Perfekt sted

Læs mere
 
search map