Feriebolig ved Ledrosøen ved Gardasøen

Balcone Attico del Lago

 
Balcone Attico del Lago er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Attico del Lago er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ledrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Balcone Attico del Lago ligger på øverste etage af en bygning i bydelen Mezzolago på Ledrosøens nordlige bred. Du bor her i kort afstand fra søen, som du har udsigt til fra balkonen, og der er kun 500 meter til nærmeste strand. Nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 400 meter fra huset og der er endnu kortere til den nærmeste restaurant (ca. 200 meter).

Parkering sker på offentlige pladser i nærheden af huset. Over for huset - på den anden side af vejen - er der en bred græsplæne med legeplads, som fører hen til den offentlige strand. Lejligheden ligger på toppen af Casa Monica, hvor der er yderligere tre lejligheder. Lejligheden blev fuldt renoveret i løbet af 2012 og det var faktisk ejerens plan at flytte ind i den selv - denne plan blev dog ændret og nu udlejes lejligheden til rejsende på ferie i dette naturskønne område få kilometer nordvest for Gardasøen.

Læs mere om Balcone Attico del Lago

Femværelseslejlighed med 6/8 sovepladser (med balkon og søudsigt):
- Lejligheden ligger på øverste etage af bygningen og er fordelt på to plan (der er ikke elevator i huset). Det nederste plan består af en enorm opholdsstue med spisesal en suite, hvorfra man har udgang til balkon med søudsigt, køkken, soveværelse med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser. En trappe i træværk fører op til den øverste etage, der har skråvægge - højden, især i de to mindste soveværelser, gør, at denne etage egner sig bedst til kun at sove i. På denne etage er der endnu et soveværelse med dobbeltseng og ovenlysvindue, et lille soveværelse med to enkeltsenge og ovenlysvindue, en lille alkove, der eventuelt kan aflukkes med skydedør, med to enkeltsenge. Lejligheden er desuden udstyret med fjernsyn.

Skjul teksten
 
 
search map