Ferieboliger og hoteller i Folgarida

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Folgarida er en mindre og hyggeligt opbygget by, i som ligger på vejen fra Val di Sole og op til Madonna di Campiglio. Selve skiområdet er rimeligt stort, da det forbinder skiområderne Marilléva, Folgarida og Madonna di Campiglio. Her er ikke den helt vilde after-ski atmosfære, men her er gode muligheder for at hygge sig på de lokale caféer og restauranter.
Val di Sole
Skiterrænet ligger fra omkring 1.000 meter op til 2.448 meters højde i det sammenhængende system, men der er mulighed for med samme liftkort at tage over til et mindre sted som hedder Pejo, hvor der er en piste helt op til 3.000 meters højde og en forrygende løjpe inde i slugten. Den er ikke svær, men flot. For at komme til Pejo skal man tage lokalbussen
Selve Folgarida er ikke nogen traditionel bjegby, den er opbygget med det ene formål, at service og indlogere skiturister, så hvis man ønsker lidt mere lokal stemning, skal man tage en tur ned til landsbyerne i dalen Dimaro og Male.
Der er gode skiskoler, både for børn og voksne, terrænet er ikke specielt svært og det er heller ikke for let, så der er noget for enhver smag. det er nemt at komme til, nemmest med bil fra Brennermotervejen og køre fra enten ved Bolzano syd eller fortsæte ned til St. Michelle i Mezzocorona og så køre ind til Val di Sole derfra. Nærmeste lufthavne er Verona, Bergamo og Milano.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map