Anmeldelser af Hotel Al Sole

 
Hotel Al Sole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Al Sole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Fiavè og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Al Sole

Læs personlige anmeldelser af Hotel Al Sole som ligger i Sydtyrol. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Al Sole. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Torben og Lisette fra Odder boede på Hotel Al Sole i Fiavè fra d. 18. til d. 25. juli 2011.

Turen gik godt og hotellet er rent og pænt. Maden er rigtig, god rigtig Italiensk .
Hotellet ligger i en meget død og kedelig by (Fiave), der sker bare overhovedet ingenting. Også havde vi problemer med det varme vand eller mangel på samme, hotelfatter sagde vi bare skulle lade det løbe. Når vi havde ladet det løbe en times tid kunne man så få et lunkent (meget Koldt) bad. Han sagde det var noget med centralen. Men vi havde da en god tur for vi kørte meget ned til Gardasøen, ca. en halv times kørsel, hvor der var meget varmere, (i Fiave var der ikke mere end mellem 10 og 18 grader).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Mirk og familie fra Birkerød boede på Hotel Al Sole i Fiavè fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Det var en dejlig og vidunderlig tur.
Byen og området var fantastisk og med en dejlig hyggelig og afslappet stemning.
Også meget billedskønt. Vi var også glade for at være de eneste udenlandske turister.
Vi var meget glade for opholdsstedet og det levede på mange områder op til vores forventninger.

Vi har været særdeles glade for at rejse med initalia.dk og håber vi må vende tilbage næste sommer. Mange tak skal i have. I gør et godt og vigtigt arbejde. Samarbejdet har i stor grad været en nydelse for os. Og jeg har selv allerede anbefalet Initalia.dk til flere i familien og
til venner.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Morten og familien fra Åbyhøj boede på Hotel Al Sole i Fiavè fra d. 11. til d. 12. juli 2008.

Vi havde en rigtig dejlig overnatning på Hotel Al Sole i Fiavè.

Hyggelig by med en dejlig beliggenhed, og så var hotel-fatter rigtig venlig. Fik god italiensk mad, så vi var meget tilfredse med det hele.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Helle og familie fra Sunds boede på Hotel Al Sole i Fiavè fra d. 23. til d. 26. juni 2008.

Vi har nu for tredie år benyttet os af In-Italias ganske glimrende hjemmeside ifm med at finde små listige steder i det italienske.
Generelt har vi oplevet en superfin service, en hjælpsom stab og en følelse af, at der har været styr på tingene.
I år tilbragte vi fire dage i Fiavè på Hotel al Sole. I bund og grund et ganske udmærket hotel med et sødt værtspar. Men, men... det burde i jeres tekst/beskrivelse af hotellet fremgå, at det ene familieværelse hotellet er "udstyret" med IKKE er renoveret, IKKE har TV, og generelt er i en lidt ussel forfatning...
Man kunne måske også nævne, at der absolut intet er at foretage sig for børn (ud over et spil bordfodbold i baren...). Der er ikke så meget som en gynge.
Dog skal det nævnes, at hotellet ligger i naturskønne omgivelser, og at der ikke er langt at køre, hvis man vil et smut til Garda-søen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jette og familie fra Snekkersten boede på Hotel Al Sole i Fiavè fra d. 17. til d. 20. august 2007.

Vi blev modtaget på Hotel Al Sole af en meget venlig hotelmanager, som talte et nydeligt tysk ud over sit italienske. Hotellet fungerede her i august som pensionat for italienske ferieramte familier. Vi var de eneste udlændinge. Hotellet er holdt i det, jeg vil kalde østrigsk stil, men moderniseret pænt og formodentlig fornyligt. Værelserne er rigtig pæne med gode senge, aircondition, centralvarme og dejligt badeværelse. Vores værelse havde desuden en stor, dejlig, vestvendt balkon. Der forefindes en stor terrasse med udendørsservering, når vejret er til det. Maden i sig selv er helt fantastisk. Kokkepigen er kendt i byen for sin fortræffelige mad. Den er italiensk og præget af de retter, som nu er traditionelle for området fx. strangola preti (stranguler præsten) og grillet fisk med grøntsager og fri salatbar med lækre italienske olier og eddiker. Prisniveauet helt ok 2 retter med vin for små 300 kroner. Det var en oplevelse. Morgenmaden er også, i modsætning til andre steder i Italien, fin, varieret og rigelig. Der er stort set alt, hvad du kan ønske og ligner mere et østrigsk morgenbord. I underetagen ligger en lille bar, som om aftenen fyldes af unge som ældre lokale. Der hygges, festes og drikkes god vin. De unge sidder inde, hvorimod de ældre trækker sig ud på terassen. Går du først på dit værelse er roen fuldkommen, og du forstyrres kun af kirkeklokkerne, som om morgenen kalder til messe, men det ser vi kun som en charme mere.
Er man til stranddasen, så skal man ikke tage til området. Det er et bjergrigt område, utrolig smukt, uden den store turisme. Der er mange smukke og pittoreske småbyer overalt, som er moderniseret med næn hånd. Vi lagde bla. besøg i den meget gamle by Rango. Smuk restaureret og virkelig et besøg værd. Der ligger desuden en del større eller mindre slotte i området. Er man til vandreture, så er det ideelt at bruge Fiavé som udgangspunkt.
Vi overværede 2 arrangementer. Den største oplevelse var premieren på Figaros bryllup udsat for Commedia dell'Arte. Den foregik i den lille by - Comighello på deres Anfiteatro-Casa Sociale kl. 21, ja vi startede først. En ca. 100 mennesker fra byen var troppet op, så der var en rigtig god stemning i den lune sommeraften.
Stykket er omskrevet og instrueret af den danske teatervidenskabsstuderende, Katrine Axlev. Truppen kalder sig Spettacolo Buffo og består i år af 4 unge skuespillere, dansk, italiensk, engelsk og spansk. Truppen holder til på Castel Campo www.castelcampo.com , et lille meget velholdt middelalderslot, som tidligere har været ejet af von Trapp familien. Mage til gæstfrihed skal man lede længe efter. Desværre er slottet ikke åbent for offentligheden, men på grund af vores famileskab med Katrine, blev vi modtaget med åbne arme. Det var en kæmpe oplevelse. I dag er det familien Rasini, som er indehaver af slottet, og de bruger rigtig megen tid og kræfter på at arrangere kulturelle arrangementer for borgerne i området. Inden vi kom, havde der være en stor koncert med musikere fra hele Europa. Musikerne havde boet på slottet i 16 dage med deres familier!!! Vi føler os overbeviste om, at forhører man sig, vil det være muligt at komme indenfor slottes mure og få en rundvisning. Ejernes gæstfrihed er stor og ligeledes deres sociale sindelag.
Der var arrangeret en vandretur i bjergene fra skisportsstedet Pinzolo lørdag formiddag. Vi tog med gondol og stolelift op over trægrænsen og vandrede så en mindre tur i det dejlige vejr på et par timer. Det gav ingen problemer for os, som nærmer sig de 60, men det vil helt sikkert være en god ide næste gang at investere i et par gode vandresko. Natursceneriet er ubeskrivelig smukt. Vejret var fantastisk og solen bider virkelig, så der skal solcreme til. Det herlige er dog, at den værste hede undgås, da vi befinder os i 2300 m. højde i Dolomitterne. Vores datter og svigersøn, som er ivrige vandrere, har været på vandreture i området over flere år. Der er vandreture for såvel begyndere som øvede. Vi mødte en del andre lokale vandrere, lige fra små babyer i rygsække med kalescher til pensionister med gode vandrestokke, ja selv mountainbikere stødte vi på. Frokosten, som bestod af frisk brød, italiensk pølse og ost og tomater, blevet spist med udsigt over de viltre bjerge over mod det store kendte skisportssted Madonna di Campilio. Formidabel udsigt.
Om aftenen efter en god Pizza på restaurant i nærheden af Fiavé tog vi til lokal koncert. I området er der mange små lokale arrangementer i løbet af sommeren. Vi overværede en fantastisk koncert med et meget velsyngende herrekor i Fiavés lille sportssal (25 sangere). Vi forstod ikke en smule af, hvad de sang, men det drejede sig, fik vi at vide, om traditionelle italienske bjergsange. Synge det kunne de, og de 300 lokale tilskuere var meget begejstrede. En helt fantastisk stemning og endnu et godt indblik i stedets kultur.
På halvanden dag oplevede vi mere, end vi normalt gør på en uges ferie. Det var første gang vi tog til området, men det bliver absolut ikke sidste. Der er oplevelser til mange uger. Og kniber det med at undvære badedelen, er der smukke søer i området med frisk og køligt badevand, ja, og så kan man da også vælge at tage en smut til Gardasøen.
Turen fra Zürick til Fiavé er smuk, men den tager op mod 6 timer, derfor vil vi næste gang flyve til Milano, hvor bilturen kan gøres på halvanden time.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map