Ferieboliger og hoteller i Fiavè

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fiavè ligger smukt mellem bjergene blot ca. ½ times kørsel nord for Riva og Gardasøen, på vejen til den dejlige Molveno sø og det berømte skisportssted Madonna di Campiglio.

Hyggelig by

Fiavè er ikke en by, hvor man normalt gør stop, og det er i virkeligheden en skam. Det er en rigtig hyggelig by med lokalt liv, et par hoteller, en bank, flere små butikker og så et splinternyt og super moderne museum for de antikke ”pælelandsbyer” Museo delle Pallafite, som man bl.a. kan se rekonstrueret ved den nærliggende Ledrosø. Den almindelige arkitektur i byen er alt andet end moderne, men til gengæld har man her mulighed for at se, hvordan en almindelig gård så ud i gamle dage, og der tørres stadig majs på de åbne tørrelofter.

Tenno og søen

Mellem Fiavè og Riva kan man også gøre stop ved Tenno søen, som har en utrolig smaragdgrøn farve, og følger man vejen mod byen Tenno, får man en virkelig flot og meget halsbrækkende nedkørsel ad bjergvejen med de mange hårnålesving. Lige inden man når ned til sletten, kan man gøre en spændende afstikker til de fantastiske vandfald Cascata del Varone.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Villa Le Rondini

Lucignano, Toscana

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Sydtyrol

Residence Dromaé

Ledrosøen

Hotel Angelini

Torbole sul Garda

search map