Ferieboliger og hoteller i Fiavè

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fiavè ligger smukt mellem bjergene i Trento-provinsen, og blot ca. ½ times kørsel nord for Riva og den vidunderlige Gardasø. Samtidig ligger den på vejen til den dejlige sø Molveno og det berømte skisportssted Madonna di Campiglio.

Fiavè er som sagt ikke en by, som er kendt af ret mange, og det er synd, for det er en hyggelig by med lokalt liv, og et spændende moderne museum for de antikke ”pælelandsbyer” Museo delle Pallafite, som du bl.a. kan se rekonstrueret ved den nærliggende Ledrosø. Den almindelige arkitektur i byen er alt andet end moderne, men til gengæld har du her chancen for at se, hvordan en almindelig gård så ud i gamle dage, og der tørres stadig majs på de åbne tørrelofter. Fiavè er også kendt for sin mælke- og osteproduktion, så tag gerne børnene med og besøg en af de mange gårde.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Stop op ved Tenno-søen

Mellem Fiavè og Riva kan du også gøre stop ved Tenno søen, som har en utrolig smaragdgrøn farve, og følger du vejen mod byen Tenno, får du en virkelig flot og meget halsbrækkende nedkørsel ad bjergvejen med de mange hårnålesving. Lige inden du når ned til sletten, kan du gøre en spændende afstikker til de fantastiske vandfald Cascata del Varone.

Læs mere om Fiavè

Spor fra Middelalderen

Fiavè kommune har sin oprindelse i tre sammenlagte middelalderbosættelser, og passer godt til dig som er interesseret i kultur. Byen ligger på Lomaso's højslette, og i sommerhalvåret kan du besøge de såkaldte "pælehuse" fra år 2.300 f.Kr. Ud over dette, er der et kapel fra 1400-tallet og et rådhus fra middelalderen, samt en historisk grotte, som hedder Camerona.

Forlystelser og aktiviteter vinter og sommer

Trentino er et året-rundt-rejsemål med mange aktiviteter både sommer og vinter. Landskabet er smukt og lokker indbydende til klatring, rafting, vandreture, trekking, cykling, windsurfing og tennis. Den kunstige sø er desuden et godt sted til fiskeentusiaster.

Om vinteren kan du dyrke skøjteløb, curling, langrend, snowboard og cross-skiiing. "Skirama Adamello Brenta" eller "Dolomiti Superski" lokker hvert år flere og fere skihungrende gæster, og der er noget for alle aldersgrupper og alle niveauer.

Skjul teksten
 
 
search map