Hotel i Fai della Paganella i Sydtyrol

Hotel Panorama

 
Hotel Panorama er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Panorama er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Fai della Paganella og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Panorama ligger i rolige og smukke omgivelser ca. 500 fra centrum af Fai della Paganella og skiliften - skibusstoppested ligger lige ved hotellet. I byen findes pubs og spisesteder samt shoppingsmuligheder, på hotellet er der beauty-center til afslappende massager og behandlinger og fitness room til dem der vil strække sig efter skiløbet.

På hotellet findes desuden reception, fjernsynsstue, elevator, morgenmads restaurant og restaurant, bar, konference faciliteter, solterrasse, skidepot og parkeringsplads.

Læs mere om Hotel Panorama

Det obligatoriske klubkort, som betales på stedet, inkluderer adgang til hotellets opvarmet svømmebassin, vandmassage, sauna og tyrkisk bad samt fitness room. Mod betaling kan man benytte solarium, massager og hudbehandlinger. Hotellet arrangerer desuden fra d. 26/12 til d. 26/3 aftenunderholdning og miniklub for børn mellem 3 og 20 år (personalet taler engelsk, tysk og italiensk).

Hotellets 65 værelser råder alle over balkon med panoramisk udsigt, telefon, satellit fjernsyn, sikkerhedsboks og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Suite værelserne er større og råder desuden over minibar.

Skjul teksten
 
 
search map