Hotel i Corvara i Sydtyrol

Hotel Greif

 
Hotel Greif er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Greif er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Corvara og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet ligger ved foden af Sassongher-massivet og nyder udsigt over bjergspidserne i Dolomitterne. Der er 500 meter til Boé-liften, som forbinder Corvara til Dolomiti Superski-terrænet - der er gratis skibus til liften.

Hotellet er for nylig blevet ombygget, så en ny "hytte" i alpestil ligger nu ved siden af den gamle hovedbygning. Det råder over tre typer værelser:
- standardværelser ligger i den gamle hovedbygning og er udstyret med minibar, fjernsyn, telefon og badeværelse med bruser eller kar. De fleste værelser har balkon.
- superiorværelser ligger i den nye del af hotellet og råder alle over varmeanlæg under gulvene, telefon, satellitfjernsyn, internet opkobling, sikkerhedsboks, minibar, balkon og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer.
- suiteværelser, der er udstyret som superiorværelserne, men er større.

Læs mere om Hotel Greif

Hotellet restaurant serverer morgenmaden som buffet og aftensmaden med betjening ved bordet. På hotellet ligger der også bar, fælles opholdsstue, skidepot, elevator og parkeringsplads samt dækket svømmebassin og sauna. Mod betaling kan man benytte sig af solarium og massage. Der arrangeres desuden aftenunderholdning, miniklub for børn mellem 4 og 12 år.

Skjul teksten
 
 
search map