Anmeldelser af Residence des Alpes

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence des Alpes

Læs personlige anmeldelser af Residence des Alpes som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence des Alpes. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Residence des Alpes

Dejlig lejlighed som mere end levede op til vores forventninger, da den var flot istandsat og pæn og ren. Også en flot udsigt over bjergene. Beliggenheden var også fin i forhold til by vandremuligheder.

Det var også,dejligt at opdage, at man gennem hotellet kunne købe et kort, der gav adgang til liftene, busser og en hel del museer og aktiviteter i området for en euro pr. dag, hvilket vi brugte flittigt.

Eneste irritationsmoment var, at lejligheden var beskrevet med fri internetadgang, hvilket kun gjaldt en enkelt computer. Derefter kostede det. Ikke helt rimeligt, syntes vi!

Anbefaling til kommende gæster

Fantastisk område at vandre i. Meget varieret og smukt.

Residence des Alpes
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence des Alpes
Treværelselejlighed med 7 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Kun en opkobling
Pool (evt. sæsonåben)

Prøvede den ikke
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Henrik og rejsefælle fra Kastrup boede på Residence des Alpes i Cavalese fra d. 20. til d. 26. juli 2012.

Det gik rigtigt fint, et meget smukt sted, lidt slidt men ellers ok. Så blot til Info man kan godt sætte sit betalings kort som depositum, de tager blot et aftryk i den gammeldags fluesmækker og hvis der ikke er nået at bemærke bliver den slettet igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Palle og familien fra Viby J boede på Residence des Alpes i Cavalese fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi tog hovedsagelig afsted for området - vandre ture, via liften i Cavalese og liften i Predazo, det var fantastisk.
God udfordring på tarzan bane 10 meter oppe i træerne ved liften i Cavalese. Riverrafting fra samme sted var også et hit. Vi fik ikke kørt på mountain bike, men muligheden var der. Cavalese super hyggelig by
Var spændte på lejligheden, den var perfekt til os, kanon beliggenhed midt på bjergskråning mellem Byen og dalen, smuk udsigt.
Dejligt ude område bag ved receptions bygningen med store grill under tag, borde / bænke under tag, sol plads og minigolf med udsigt. God atmosfære, vi blev taget godt imod, styr på det.
Skulle vi give et tip, så benyt også OL Skihop liften i Predazzo, og vandre derfra, det tog ikke lang tid at køre dertil, ca. 20 km så vidt jeg husker. I Predazzo kan man desuden dreje fra vej 48 og kører ud af 50, der kommer man til en større sø efter 10-15 min, mener den ligger i omkring 1500m. Vildt smukt med bjerge omkring, og vi er jo vikinger så selvfølgelig en dukkert. Italienerne så måbent til:-)
Super ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map