Feriebolig i Cavalese i Sydtyrol

Residence des Alpes

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence des Alpes nyder en solrig og stille beliggenhed, ca. 1500 meter fra bycentrum og den store Cermis-kabinebane, som kan nås med bus, der stopper lige over for lejlighederne. I byen findes der flere indkøbsmuligheder, restauranter og caféer.

Benyt faciliteterne på Apparthotel des Alpes

Som gæst på Residence des Alpes har man alle de faciliteter, der findes på Apparthotel des Alpes til sin rådighed (ca. 50 m). Her findes restaurant/pizzeria med mulighed for take-away, pool (obligatorisk brug af badehætte) med tyrkisk bad og finsk sauna, fitnessrum, spillerum, fælles vaskeri, parkering og legeplads samt putting green og bechvolleybane.

Læs mere om Residence des Alpes

Lejlighederne

Der er i alt 42 lejligheder, der er fordelt på tre bygninger og de er alle en del af Apparthotel des Alpes, der ligger lige overfor. Lejlighederne råder over telefon, tv, mikroovn, hårtørrer og værdiboks. I Apparthotel-delen (Apparthotel des Alpes), som ligger ca. 50 meter herfra, findes etværelseslejligheder og flere treværelseslejligheder.

Lejlighederne på Residence des Alpes

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

Lejlighederne er ca. 55-60 m² og består af stue med køkkenhjørne samt dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkelt senge eller køjeseng, badeværelse. Nogle af dem har balkon eller lille terrasse.

Treværelselejlighed med 7 sovepladser

Lejlighederne er ca. 60-65 m² og består af stue med dobbeltsovesofa, spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og enkelseng, badeværelse samt balkon eller lille terrasse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Apparthotel des Alpes

Cavalese, Sydtyrol

Clubresidence Al Sole

Canazei, Sydtyrol

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence Club Sporting

San Martino di Castrozza, Sydtyrol

Berghotel

Sesto, Sydtyrol

Apparthotel Majestic

Predazzo, Sydtyrol

Populært i Sydtyrol

search map