Feriebolig i Cavalese i Sydtyrol

Residence des Alpes

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence des Alpes nyder en solrig og stille beliggenhed, ca. 1500 meter fra bycentrum og den store Cermis-kabinebane, som kan nås med bus, der stopper lige over for lejlighederne. I byen findes der flere indkøbsmuligheder, restauranter og caféer.

Benyt faciliteterne på Apparthotel des Alpes

Som gæst på Residence des Alpes har man alle de faciliteter, der findes på Apparthotel des Alpes til sin rådighed (ca. 50 m). Her findes restaurant/pizzeria med mulighed for take-away, pool (obligatorisk brug af badehætte) med tyrkisk bad og finsk sauna, fitnessrum, spillerum, fælles vaskeri, parkering og legeplads samt putting green og bechvolleybane.

Læs mere om Residence des Alpes

Lejlighederne

Der er i alt 42 lejligheder, der er fordelt på tre bygninger og de er alle en del af Apparthotel des Alpes, der ligger lige overfor. Lejlighederne råder over telefon, tv, mikroovn, hårtørrer og værdiboks. I Apparthotel-delen (Apparthotel des Alpes), som ligger ca. 50 meter herfra, findes etværelseslejligheder og flere treværelseslejligheder.

Lejlighederne på Residence des Alpes

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence des Alpes

Læs personlige anmeldelser af Residence des Alpes som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence des Alpes. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Residence des Alpes

Dejlig lejlighed som mere end levede op til vores forventninger, da den var flot istandsat og pæn og ren. Også en flot udsigt over bjergene. Beliggenheden var også fin i forhold til by vandremuligheder.

Det var også,dejligt at opdage, at man gennem hotellet kunne købe et kort, der gav adgang til liftene, busser og en hel del museer og aktiviteter i området for en euro pr. dag, hvilket vi brugte flittigt.

Eneste irritationsmoment var, at lejligheden var beskrevet med fri internetadgang, hvilket kun gjaldt en enkelt computer. Derefter kostede det. Ikke helt rimeligt, syntes vi!

Læs mere

Henrik og rejsefælle fra Kastrup boede på Residence des Alpes i Cavalese fra d. 20. til d. 26. juli 2012.

Det gik rigtigt fint, et meget smukt sted, lidt slidt men ellers ok. Så blot til Info man kan godt sætte sit betalings kort som depositum, de tager blot et aftryk i den gammeldags fluesmækker og hvis der ikke er nået at bemærke bliver den slettet igen.

Læs mere

Palle og familien fra Viby J boede på Residence des Alpes i Cavalese fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi tog hovedsagelig afsted for området - vandre ture, via liften i Cavalese og liften i Predazo, det var fantastisk.
God udfordring på tarzan bane 10 meter oppe i træerne ved liften i Cavalese. Riverrafting fra samme sted var også et hit. Vi fik ikke kørt på mountain bike, men muligheden var der. Cavalese super hyggelig by
Var spændte på lejligheden, den var perfekt til os, kanon beliggenhed midt på bjergskråning mellem Byen og dalen, smuk udsigt.
Dejligt ude område bag ved receptions bygningen med store grill under tag, borde / bænke under tag, sol plads og minigolf med udsigt. God atmosfære, vi blev taget godt imod, styr på det.
Skulle vi give et tip, så benyt også OL Skihop liften i Predazzo, og vandre derfra, det tog ikke lang tid at køre dertil, ca. 20 km så vidt jeg husker. I Predazzo kan man desuden dreje fra vej 48 og kører ud af 50, der kommer man til en større sø efter 10-15 min, mener den ligger i omkring 1500m. Vildt smukt med bjerge omkring, og vi er jo vikinger så selvfølgelig en dukkert. Italienerne så måbent til:-)
Super ferie.

Læs mere
 
search map