Anmeldelser af Residence Casa Cavalese

 
Residence Casa Cavalese er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Casa Cavalese er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cavalese og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Casa Cavalese

Læs personlige anmeldelser af Residence Casa Cavalese som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Casa Cavalese. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Henning og familie fra Odense M boede på Residence Casa Cavalese i Cavalese fra d. 18. til d. 25. februar 2006.

Vi var sidste år i komplekset i Carano og kender nu byen og skiområdet, og det er jo en svært hyggelig by.
Men der var nogle pudsige oplevelser i Casa Cavalese.
Det startede med, at vi åbenbart skulle bruge den første del af vores ferie på at optælle udlejerens inventar. Vi blev præsenteret for en liste over, hvad der burde være at service i lejligheden med besked om at optælle det hele. Hvis der manglede noget ved afrejse "we will charge you". Da vi så havde optalt og registreret det manglende service og afleveret sedlen, så vores unge mand i receptionen skeptisk ud over de manglende ting, vi havde opserveret. Hvis de tvivler på vores optælling, synes jeg, at de skulle optælle deres skide glas og tallerkner selv og sørge for, at der var det antal, de lover. Ved afrejsen gennemgik vores unge helt så skabet og trak triumferende et nubret glas frem fra skabet og udbrød bestyrtet "this glass is different!!!". Det er da ganske rigtigt, at dette glas udskilte sig fra de andre, og det gjorde det også ved vores ankomst, forklarede jeg ham. Det fremgik ikke af check-listen, at glassene skulle være af en bestemt type, og at man skulle registrere, hvis et glas udskilte sig fra de øvrige. De såkaldte vinglas (af typen man får sennep i) var heller ikke ens. Det er da hysterisk småligt at gå op i sådan noget i vore dage, hvor et glas koster 1kr i Ikea, når man betaler 5000,- for at leje en lejlighed en uge. "We will charge you" synes at være et mantra for den unge mand, der bestyrer komplekset.
Vi forespurgte forsigtigt, om det var muligt at afrejse tidligt lørdag morgen, da det jo er en lang vej til Danmark. Det var muligt under forudsætning af, at "we will charge you 17€ pr. hour before 8AM".
Jeg synes, at de på Casa Cavalese skulle gøre op med sig selv, om de virkelig ønsker at have gæster, ellers kan de jo udstykke ejendommen i ejerlejligheder. For det er nogle fine lejligheder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map