Hotel i Cavalese i Sydtyrol

Hotel Lagorai Resort & Spa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Skøn beliggenhed og hyggelig by

Hotel Lagorai Resort & Spa har en meget priviligeret og æstetisk smuk beliggenhed, på et plateau i 1.000 meters højde, lige udenfor Cavaleses historiske centrum. Byen ligger i den centrale del af Val die Fiemme, og har en hyggelig atmosfære og et par behagelige barer. Om vinteren bliver skøjtebanen somme tider benyttet som et diskotek på is. På sydsiden af byen finder du liften, som fører dig op til stationen, hvorfra du kan komme til de lettere, østlige pister. På vestsiden er pisterne lidt mere stejle. Det højeste punkt er på 2.250 meter. Centrum og skiliften ligger omkring 800 meter fra hotellet. De første restauranter og barer finder du ca. 500 meter væk. Om vinteren kan du benytte hotellets gratis shuttleservice til skiliften.

Afstande
* Centrum: Ca. 800 meter
* Ski lift og pister: Ca. 800 meter
* Skiudstyr (køb og leje), butikker og restauranter: Ca. 500 meter
* Løjper til langrend: Ca. 5 km.

Charme og forkælelse

Det firestjernede Hotel Lagorai fungerer som en komfortabel base under din ferie, og du kommer ikke til at mangle noget under dit ophold. Om sommeren såvel som om vinteren er der mange udendørs aktiviteter, du kan kaste dig over i nærområdet. Det er en velsignelse at komme tilbage til dit hotel efter en dag ude, og den varme, charmerende indretning og hyggelige atmosfære får dig til let at føle dig hjemme. Hvis du har lyst til ekstra ro og forkælelse, så besøg wellnesscentret. Her kan du prøve flere forskellige saunaer, et dampbad, en indendørs pool og et Kneipp-bad. Hvis du har lidt energi tilbage i kroppen efter din dag ude på pisterne, kan du benytte fitnessrummet. Massager og behandlinger er tilgængelige mod et ekstra gebyr. Hvis du har lyst, kan du spørge efter programmet “Wellness Vital”, som inkluderer lektioner i Pilates, aerobics og andre motionsformer med fokus på vitalitet.

Om morgenen finder du et stort udvalg af friske produkter til din morgenmad i restauranten.

Læs mere om Hotel Lagorai Resort & Spa

Godt at vide om Hotel Lagorai Resort & Spa

Du har adgang til Wi-Fi på hele hotellet, samt skiskabe og gratis parkering på området. Som gæst kan du benytte FiemmE-Motion Guest Card, som dækker visse fritidsaktiviteter, offentlig transport og adgang til adskillige museer og naturparker.

Læs om værelserne på Hotel Lagorai Resort & Spa

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map