Hotel i Cavalese i Sydtyrol

Azalea Park Hotel

 
Azalea Park Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Azalea Park Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cavalese og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lige udenfor byen i gåafstand til centrum

Hotellet ligger lige udenfor Cavaleses historiske centrum, en by i den centrale del af Val di Fiemme. Byen har en hyggelig atmosfære og et par behagelige barer. Om vinteren bliver skøjtebanen somme tider brugt som et diskotek på is. På sydsiden af landsbyen kan du finde liften, der går op til stationen, hvorfra du kan komme til de forholdsvis lette, østlige pister. De vestlige pister er lidt mere stejle. Det højeste punkt er ca. 2.250 meter, og om vinteren tilbyder hotellet gratis shuttle-service til skiliften, så du kan komme op i højderne.

Alt er miljøvenligt - og komforten er intakt

Hotellet er designet i en moderne og original stil, og her hersker en afslappet stemning. Alt på Azalea Park Hotel er lavet, så dit ophold bliver så behageligt som muligt, og så dit velbefindende er garanteret. Fra de brugte produkter til materialet brugt i konstruktionen af hotellet, er alt gjort med øje for miljø og økologi. Dette er dog ikke gået ud over komforten, og faciliteter og services er virkelig gode for et 3-stjernet hotel.

Læs mere om Azalea Park Hotel

Økologisk, hjemmelavet mad i restauranten

Restauranten er indrettet med store, panoramiske glasvægge, som giver dig mulighed for at nyde udsigten over byen. De fleste produkter og måltider, som serveres her, er økologiske. Det gælder også vinene. Økologiske frugter og grøntsager kommer fra regionen, såvel som kødet kommer fra familiens slagter. Pasta og brød er hjemmelavet fra økologisk mel.

Når vejret tillader det, må du ikke glemme at nyde den dejlige have, fyldt med blomster, og forsøde tilværelsen med en kold drink på den udendørs terrasse.

Godt at vide om Azalea Park Hotel

Her er låsbare skabe til dine ski, gratis Wi-Fi og et legeværelse til børnene, som de kalder “Børne-laboratoriet”.

Afstande:
* Centrum: 200 meter
* Busstop for bus til skilift: 50 meter

Kønne, dekorerede værelser

Hotellet har 34 værelser og juniorsuiter i lyse og harmoniske farver. Alle værelser er forskellige, men der er en rød tråd, hvor en moderne stil blandes med en mere klassisk, fint afbalanceret. Fra værelserne har du en flot udsigt over bjergene eller byen. De fleste værelser har balkon, og alle har: Satellit-tv, pengeboks, Wi-Fi og et en suite badeværelse med brusebad eller badekar.

Skjul teksten
 
 
search map