Anmeldelser af Apparthotel des Alpes

 
Apparthotel des Alpes er ikke tilgængelig i øjeblikket
Apparthotel des Alpes er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cavalese og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Apparthotel des Alpes

Læs personlige anmeldelser af Apparthotel des Alpes som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Apparthotel des Alpes. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

-

-

Anbefaling til kommende gæster

-

In-Italia's kommentar

Vi har nu opdateret vores kørselsvejledning med flere detaljer, så det er let at finde stedet.

Apparthotel des Alpes
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Apparthotel des Alpes
Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (Type T6)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)

Ikke anvendt pool
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Lars og familie fra Silkeborg boede på Apparthotel des Alpes i Cavalese fra d. 8. til d. 14. juli 2012.

Vi havde en rigtig dejlig ferie på Apparthotel des Alpes ved Cavalese.
Personalet på hotellet var venlige og imødekommende, og det var let både at tjekke ind og ud. Lejligheden levede fuldt ud op til vores forventninger - både hvad angår udsigt fra altanen, indretning og rengøring. Fin legeplads ved hotellet og fortov hele vejen til byen - ca. et kvarters gåtur. Restauranten på stedet var vi også begejstrede for. Maden var god og servicen ligeså; og så har det sin charme, når kommunikationen delvist foregår med fagter. Vores datter på 2 år var meget begejstret for, at de lavede børnepizza formet som et hjerte.
Der er den skønneste natur i området med mange muligheder for ture og for bl.a. paragliding, som kan anbefales. Man skal heller ikke køre langt, hvis man gerne vil smage på og købe områdets vine.
Vi kunne sagtens finde på at tage til nøjagtig samme sted igen!

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Mick og rejsefælle boede på Apparthotel des Alpes i Cavalese fra d. 22. til d. 29. august 2011.

Alt i alt har vi haft en rigtig god tur. Der er mange muligheder for at komme rundt og opleve naturen på forskellige måder.

Hotellet er lidt en blandet fornøjelse, vi kan kun brokke os over meget dårlig betjening i deres restaurant, hvor de sagde der var 40minuter til de ville tage vores bestilling, og vi skulle bare have en cola. Hvis man bliver irriteret over et køleskab der laver en smule, en seng, som kun passer i længden hvis man er under 160cm, ingen underlag til liggestole, så skal man ikke bo på hotellet.
Alt lukker på hotellet og i byen er næsten alt lukket i siestaen.
Men som skrevet så havde vi en rigtig god ferie, i et rigtig flot område. Vil dog ikke rejse dertil hvis jeg ikke skal være aktiv

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Steffen og familie fra Sæby boede på Apparthotel des Alpes i Cavalese fra d. 28. juni til d. 5. juli 2011.

Vi havde et rigtig godt ophold. Behagelig og venlig betjening. Udmærket lejlighed, dog viste "udsigtsaltanen over alperne" at vende ud mod vejen, og en heftig trafik, men det spolerede ikke noget.

Vi var noget forbløffet over hvor få tysktalende lokale der var i Val di Fiemme - I Val di Fassa var der væsentlig flere, og i selve Sydtyrol (Dalene nordpå), var tysk mere almindeligt end italiensk.
Val di Fiemme viste sig at være et perfekt udgangspunkt for vores ture, og ligger kulturelt lige midt mellem det "ægte" italien i Veneto (eet pas væk Østpå) og det "ægte" sydtyrolske (eet pas væk nordpå). Fine faciliteter til sport, cykling, vandring. Behageligt køligt sammenlignet med Lido´en og Garda.

Alt i alt var vi meget tilfredse, og kommer helt sikkert tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map