Feriebolig i Cavalese i Sydtyrol

Apparthotel des Alpes

 
Apparthotel des Alpes er ikke tilgængelig i øjeblikket
Apparthotel des Alpes er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cavalese og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Apparthotel des Alpes er et stort lejlighedskompleks med 136 lejligheder. Det ligger i en solrig og stille position ca. 1500 meter fra bycentrum og ca. 1000 m fra Cermis kabineliften, som kan nås med skibus, der stopper lige over for lejlighederne. I byen finder du flere indkøbsmuligheder, restauranter og caféer.

Faciliteter i hovedbygningen

I hovedbygningen findes reception, restaurant, pizzeria og take-away service. Der er desuden indrettet legerum. Ved receptionen er der internetpoint, elevatorer, ligesom der tilbydes ski-depot og ikke-overvåget parkeringsplads til alle gæster. Prisen inkluderer desuden adgang til pool (obligatorisk brug af badehætte) og fitnessrum, sauna samt tyrkisk bad. Mod betaling kan man benytte sig af vaskeri og garage.

Læs mere om Apparthotel des Alpes

Traditionel tyrolerstil

Lejlighederne er alle møbleret i den traditionelle tyrolerstil og råder alle over satellittv, telefon, værdiboks, mikroovn, badeværelse med hårtørrer og endelig balkon. I hovedbygning ligger et- og treværelseslejlighederne. I Residence-delen (Residence des Alpes), som ligger ca. 50 meter fra hovedbygningen, findes to- og treværelseslejligheder.

Lejlighederne på Apparthotel des Alpes

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (type M2)

Lejlighederne er ca. 25 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, balkon eller lille have og badeværelse / toilet med hårtørrer.

Etværelseslejlighed med 4 sovepladser (type ST4)

Lejlighederne er ca. 30 m² og består af køkken, opholdsstue med dobbelt sovesofa eller dobbeltseng samt alkove med køjeseng, balkon eller lille have, badeværelse med toilet og bruser eller badekar samt hårtørrer. Denne type lejligheder vender mod bjerget.

Etværelseslejlighed med 4 sovepladser (Type ST4 m/ udsigt)

Lejlighederne er ca. 30 m² og består af køkken, opholdsstue med dobbelt sovesofa eller dobbeltseng samt alkove med køjeseng, badeværelse med toilet og bruser eller badekar samt hårtørrer. Denne type lejligheder har udsigt over dalen og balkon.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (Type T6)

Lejlighederne er ca. 45 m² og ligger på kvisten. De består af køkken, opholdsstue med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, lille soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser eller badekar samt hårtørrer. Denne type lejligheder har balkon og vender mod bjerget.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (Type T6 m/ udsigt)

Lejlighederne er ca. 45 m² og ligger på kvisten. De består af køkken, opholdsstue med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, lille soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser eller badekar samt hårtørrer. Denne type lejligheder har balkon og udsigt over dalen.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Apparthotel des Alpes

Læs personlige anmeldelser af Apparthotel des Alpes som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Apparthotel des Alpes. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

-

-

Læs mere

Lars og familie fra Silkeborg boede på Apparthotel des Alpes i Cavalese fra d. 8. til d. 14. juli 2012.

Vi havde en rigtig dejlig ferie på Apparthotel des Alpes ved Cavalese.
Personalet på hotellet var venlige og imødekommende, og det var let både at tjekke ind og ud. Lejligheden levede fuldt ud op til vores forventninger - både hvad angår udsigt fra altanen, indretning og rengøring. Fin legeplads ved hotellet og fortov hele vejen til byen - ca. et kvarters gåtur. Restauranten på stedet var vi også begejstrede for. Maden var god og servicen ligeså; og så har det sin charme, når kommunikationen delvist foregår med fagter. Vores datter på 2 år var meget begejstret for, at de lavede børnepizza formet som et hjerte.
Der er den skønneste natur i området med mange muligheder for ture og for bl.a. paragliding, som kan anbefales. Man skal heller ikke køre langt, hvis man gerne vil smage på og købe områdets vine.
Vi kunne sagtens finde på at tage til nøjagtig samme sted igen!

Læs mere

Mick og rejsefælle boede på Apparthotel des Alpes i Cavalese fra d. 22. til d. 29. august 2011.

Alt i alt har vi haft en rigtig god tur. Der er mange muligheder for at komme rundt og opleve naturen på forskellige måder.

Hotellet er lidt en blandet fornøjelse, vi kan kun brokke os over meget dårlig betjening i deres restaurant, hvor de sagde der var 40minuter til de ville tage vores bestilling, og vi skulle bare have en cola. Hvis man bliver irriteret over et køleskab der laver en smule, en seng, som kun passer i længden hvis man er under 160cm, ingen underlag til liggestole, så skal man ikke bo på hotellet.
Alt lukker på hotellet og i byen er næsten alt lukket i siestaen.
Men som skrevet så havde vi en rigtig god ferie, i et rigtig flot område. Vil dog ikke rejse dertil hvis jeg ikke skal være aktiv

Læs mere

Steffen og familie fra Sæby boede på Apparthotel des Alpes i Cavalese fra d. 28. juni til d. 5. juli 2011.

Vi havde et rigtig godt ophold. Behagelig og venlig betjening. Udmærket lejlighed, dog viste "udsigtsaltanen over alperne" at vende ud mod vejen, og en heftig trafik, men det spolerede ikke noget.

Vi var noget forbløffet over hvor få tysktalende lokale der var i Val di Fiemme - I Val di Fassa var der væsentlig flere, og i selve Sydtyrol (Dalene nordpå), var tysk mere almindeligt end italiensk.
Val di Fiemme viste sig at være et perfekt udgangspunkt for vores ture, og ligger kulturelt lige midt mellem det "ægte" italien i Veneto (eet pas væk Østpå) og det "ægte" sydtyrolske (eet pas væk nordpå). Fine faciliteter til sport, cykling, vandring. Behageligt køligt sammenlignet med Lido´en og Garda.

Alt i alt var vi meget tilfredse, og kommer helt sikkert tilbage.

Læs mere
 
search map