Feriebolig i Cavalese i Sydtyrol

Apparthotel des Alpes

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Apparthotel des Alpes er et stort lejlighedskompleks med 136 lejligheder. Det ligger i en solrig og stille position ca. 1500 meter fra bycentrum og ca. 1000 m fra Cermis kabineliften, som kan nås med skibus, der stopper lige over for lejlighederne. I byen finder du flere indkøbsmuligheder, restauranter og caféer.

Faciliteter i hovedbygningen

I hovedbygningen findes reception, restaurant, pizzeria og take-away service. Der er desuden indrettet legerum. Ved receptionen er der internetpoint, elevatorer, ligesom der tilbydes ski-depot og ikke-overvåget parkeringsplads til alle gæster. Prisen inkluderer desuden adgang til pool (obligatorisk brug af badehætte) og fitnessrum, sauna samt tyrkisk bad. Mod betaling kan man benytte sig af vaskeri og garage.

Læs mere om Apparthotel des Alpes

Traditionel tyrolerstil

Lejlighederne er alle møbleret i den traditionelle tyrolerstil og råder alle over satellittv, telefon, værdiboks, mikroovn, badeværelse med hårtørrer og endelig balkon. I hovedbygning ligger et- og treværelseslejlighederne. I Residence-delen (Residence des Alpes), som ligger ca. 50 meter fra hovedbygningen, findes to- og treværelseslejligheder.

Lejlighederne på Apparthotel des Alpes

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (type M2)

Lejlighederne er ca. 25 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, balkon eller lille have og badeværelse / toilet med hårtørrer.

Etværelseslejlighed med 4 sovepladser (type ST4)

Lejlighederne er ca. 30 m² og består af køkken, opholdsstue med dobbelt sovesofa eller dobbeltseng samt alkove med køjeseng, balkon eller lille have, badeværelse med toilet og bruser eller badekar samt hårtørrer. Denne type lejligheder vender mod bjerget.

Etværelseslejlighed med 4 sovepladser (Type ST4 m/ udsigt)

Lejlighederne er ca. 30 m² og består af køkken, opholdsstue med dobbelt sovesofa eller dobbeltseng samt alkove med køjeseng, badeværelse med toilet og bruser eller badekar samt hårtørrer. Denne type lejligheder har udsigt over dalen og balkon.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (Type T6)

Lejlighederne er ca. 45 m² og ligger på kvisten. De består af køkken, opholdsstue med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, lille soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser eller badekar samt hårtørrer. Denne type lejligheder har balkon og vender mod bjerget.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (Type T6 m/ udsigt)

Lejlighederne er ca. 45 m² og ligger på kvisten. De består af køkken, opholdsstue med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, lille soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser eller badekar samt hårtørrer. Denne type lejligheder har balkon og udsigt over dalen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence des Alpes

Cavalese, Sydtyrol

Clubresidence Al Sole

Canazei, Sydtyrol

Residence Sigi & Albin

Bressanone, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Apparthotel Majestic

Predazzo, Sydtyrol

Berghotel

Sesto, Sydtyrol

Hotel zum Rosenbaum

Nalles, Sydtyrol

Populært i Sydtyrol

Berghotel

Sesto

Hotel Angelini

Torbole sul Garda

search map