Ferieboliger og hoteller i Castello di Fiemme

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Navnet Castello har byen fået efter det gamle feudalslot som lå oppe på bjerget. I år 1296 plyndrede og nedbrændte indbyggerne "slottet" i protest mod undertrykkelsen. I dag ligger her en kirke, San Giorgio, som blev bygget i 1800-tallet, og som er et landemærke i dag. Det som fortsat er bevaret, er fire middelalderbygninger, kendt som "de romerske huse".

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Oplev den skønne sommer

Det bliver stadig mere populært at tilbringe ferien i bjergene, hvilket vi godt kan forstå, for landskabet er bare utrolig smukt. Området lokker indbydende med dejlige vandre- og cykelture. Det nærliggende naturområde hedder Brozin, og det ligger ca. et kvarters gang fra byen, og her findes der en lille sø og et rigt naturliv. Byen er i sig selv rigtig hyggelig at besøge, og på dine ture kommer du til at støde på flere historiske huse.

Læs mere om Castello di Fiemme

Nyd solen også om vinteren

Castello di Fiemme er et godt sted, hvis du foretrækker at bo i en mindre by med smalle gader og tæt på pisterne og liftsystemet i Cermis. Og det er let at komme til de forskellige skiområder Obereggen-Pampeago, Ski Center Latemar og Alpe Luise.

Skjul teksten
 
 
search map