Feriebolig i Carezza i Sydtyrol

Residence Carezza

 
Residence Carezza er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Carezza er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Carezza og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence med antikke traditioner, som blander charmen af antikke lokaler med de moderne faciliteter. Det tilhørende hotel har i fortiden bl.a. gæstet Asburg kongefamilien, Winston Churchill, Agatha Christie, etc. Det ligger 300 meter fra liften tilhørende Carezza-Novi Levante skiområde.

På stedet findes der restaurant, bar med tyrolerstube, lille pub, minimarked, fjernsynsstue med satellitfjernsyn, billard, kongressal, elevator og parkeringsplads (ikke overvåget). Restauranten serverer morgenmaden á buffet imens aftensmaden serveres til bords.

Det obligatoriske klubkort inkluderer adgang til pool med vandmassage, fitness room, sauna, solarium og aftenunderholdning.

Etværelseslejligheder med 2/4 sovepladser (inkl. halvpension):
- Lejlighederne ligger enten i stueetage, på første eller anden sal. De består af alrum med dobbeltseng samt to udtræksseng eller køjeseng samt badeværelse med toilet / bruser. Alle lejlighederne er udstyret med telefon, fjernsyn samt sikkerhedsboks.

Læs mere om Residence Carezza

Skjul teksten
 
 
search map