Anmeldelser af Club Residence Centro Vacanze Veronza

 
Club Residence Centro Vacanze Veronza er ikke tilgængelig i øjeblikket
Club Residence Centro Vacanze Veronza er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Carano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Club Residence Centro Vacanze Veronza

Læs personlige anmeldelser af Club Residence Centro Vacanze Veronza som ligger i Sydtyrol. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Club Residence Centro Vacanze Veronza. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Bettina og familie fra Lyngby boede på Club Residence Centro Vacanze Veronza i Carano fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Vi havde søgt Carano for at få nogle gode oplevelser i bjergene og det fik vi bestemt. Vi måtte dog konstatere at område ikke er afmærket særlig godt og meget mangelfuldt. Når vi ankommer til et nyt sted/område køber vi altid et kort over området for at sikre at vi kan finde vej rundt på de officielle stier i bjergene I Carano måtte vi konstateret at der visse steder ingen anvisninger med de officielle rutenr. Området vandt i løbet at nogle dage efter nærmere bekendtskab. Der er et utroligt godt trænningscenter. Stedet er egnet til aktive familier. Vi havde selv cykler med og der er nogle skønne ture på mountainbike.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jørn og familie fra Ringe boede på Club Residence Centro Vacanze Veronza i Carano fra d. 17. til d. 24. februar 2007.

Området er ganske hyggeligt, skiområderne er dog forholdsvis små. Hotellet var lidt både og. Det er nogle ok lejligheder. Indtjekning og udtjekning er lidt bøvlet. Helt uacceptabelt er det at man bliver tvunget til at underskrive en formular vedr. at man er fuldt informeret om nogle givne paragraffer. Den information var de i øvrigt ikke i stand til at give. Vi fik 3 forskellige forklaringer, og kan ikke vide om alle 3 var forkerte. Det er uacceptabelt at blive bedt om at underskrive noget man ikke ved hvad er. Jeg kan sende jer en kopi af formularen hvis i Ønsker. Varmt bad om eftermiddagen krævede i vores lejlighed (301) at vi tog tidligt hjem fra pisten, hvilket vi ikke gør. Når vi kom hjem ved 17. tiden var det slut med varmt vand, hvilket er ret uheldigt. Det er desuden helt fjoget at deres dagligvareforretning er lukket om søndagen. Der er man godtnok på den, når man er landet sent lørdag efter lukketid, og kan konstatere at der hverken er opvaskemiddel eller toiletpapir i lejlighederne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Bent og rejsefæller fra Bredsten boede på Club Residence Centro Vacanze Veronza i Carano fra d. 10. til d. 17. februar 2007.

Vi havde en rigtig god skiferie i Carano/Cavalese. Hotellet var fint - omend indcheckningen var lidt langsommelig. Restauranten i hotellet var også rigtig god - særlig pizzaerne spiste vi mange af og priserne var meget rimelige. Området ved Carano og Cavalese er meget flot med en flot natur. De fleste dage kørte vi i bil op til Ski Center Latemar - det var en køretur på ca. 15 km. Ski Center Latemar er et rigtig godt sted med mange gode pister, som passede til mange forskellige niveauer(blå, røde og sorte). Området var tilpas stort med gode liftsystemer, der forbandt pisterne sammen så man
rimelig hurtigt kunne komme rundt. Vejret var helt fantastsik med solskin fra en næsten skyfri himmel det meste af tiden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2007
Antal rejsende 23 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2007
Antal rejsende 5 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Jan og familie fra Stenlille boede på Club Residence Centro Vacanze Veronza i Carano fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

Tak vi havde en forrygende tur til italien. Trods problemer da vi nåede frem og hotellet ikke havde modtaget vores reservation. Vi tillader os at regne med, at det skyldes den meget sene reservation (ellers må i stramme op), vi fik ikke den lovede kvislejlighed, men blev indkvarteret i en lejlighed med udsigt til affaldscontainere lige over restaurationskøkkenet. Når man lige ser bort fra den detalje, var vi ovenud tilfredse med hotellet og dets faciliteter. Carano ligger smukt pladseret midt i alperne. En lille smuk italiensk landsby uden for meget turisme som nabobyen cavalese. udsigten er ubeskrivelig, og skal opleves. Prisniveauet og indkøbsmulighederne i nærområdet, er dog ikke noget at råbe hurra for, så hvis man selv vil stå for indkøb og madlavning, skal man regne med at køre et pænt stykke, hvis man vil købe billigt. Vi har været meget tilfredse med betjeningen både her og i Italien. Lokalbefolkningen er flinke men noget reserveret. Men betjeningen i butikker og spisesteder i top. Da vi kørte hjem, var vi rørende enige om, at det måske nok var første gang vi var i Italien, men i hvert fald ikke sidste.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Henrik og familie fra Beder boede på Club Residence Centro Vacanze Veronza i Carano fra d. 11. til d. 18. februar 2006.

Byen og området er ganske fint, afstanden til lifte og hotel taget i betragtning. Opholdsstedet, lejligheden at rigtig funktionel, og hotellet har styr på det hele.
Vær opmærksom på alle pisterne i området, der er helt sikkert noget for en hver smag...
Husk egne dyner, hvis man ikke ønsker at som Italiensk (tæppe/lagen) + det kan være en god ide at leje garage, p-pladsen på hotellet er meget fyldt.


Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Jesper og familie fra Lystrup boede på Club Residence Centro Vacanze Veronza i Carano fra d. 11. til d. 18. februar 2006.

Først og fremmest skal I have ros som bureau, for det var nemt at finde rundt på jeres site, og de relevante oplysninger var nemt tilgængelige. Desuden svarede I hurtigt og præcist på et enkelt supplerende spørgsmål. Jeres kørevejledning var præcis - dog skal I lige rette vejnummeret fra SS44 til SS48.
Området er vældig fint - dejligt skiløb for "mellemklasseløbere". De der skal have masser af sorte piste og kollosale områder skal nok søge noget lidt større. Der er skibusser, men man får mest glæde af omådet ved at køre til lifterne i egen bil. Ingen kapacitetsproblemer eler ventetid. Effektiv redningstjeneste.
Det er nok vigtigt at fortæle at Veronza er et isoleret feriekompleks. De som kan lide at gå i byen fra restaurant til restaurant eller værtshus til værtshus, skal sørge for at have en bil og en ædru chauffør!! De som selv vil lave det meste mad, skal også ned ad bjerget til Castello i den store COOP på indkøb.
Hotellets information om skiløb var lidt sparsom mht. dels hvor man kunne leje ski og hvordan man kom i kontakt med skiskolen. Vi fik dog lejet godt materiel i Intersport Nones i Castello til rimelig pris (ligger lige ved afkørselen til Castello fra hovedvejen mellem Cavalese by og Ora). Skiskolen har dels kontor ved bjergbanens start i Cavalese by, dels på toppen efter 2. gondollift.
Vi går ikke meget op i hotel-standard og har haft det fint. Nøgternt set virker hotellet lidt slidt og 80'er gammeldags. Ikke rigtig skuffeplads, ingen (mikrobølge)ovn. Køjerummet uden vindue. Fint nok, men så skal prisen også være behersket. Det må ikke blive dyrere. I oplyser tydeligt om klubmedlemskabet, som de fleste skiløbere nok ikke får nogen valuta for og derfor vil henregne til prisen.
Swimmingpoolen var lidt en skuffelse: Klam, overfyldt, brusebad ved indgangsdøren i fuld offentlighed, så det der trænger mest til vask, bliver nok kke vasket ordentligt. Og så skal man investere 3 euro i en badehætte til til en værdi af formentlig 50 cent. Vores ellers vandglade børn gad det ikke.
Parkeringsområdet er for lille. Der holdt dagligt blokerende biler, men hvad skulle de egentlig gøre? Ved afrejse var vi kun 10 cm fra at være låst inde. Ærgerlig årsag til at miste et fly hjem, men så galt gik det heldigvis ikke.
Depositum er relativt højt. Det var lift overraskende at det ikke kune erlægges med kreditkort. Man fandt så en "fluesmækker" frem, men kunne ikke lave et tilfredsstillende aftryk af kortet. Danske kroner, selv i overtal, kunne ikke accepteres. Så gik receptionsdamen i sort og kunne ikke engang kommunikere at der lå en bankomat nede om hjørnet. Det er lidt pinagtigt at stå under indcheckning og låne sig frem til cool cash. Vi skulle så forlade hotellet om natten, hvor receptionen var lukket. Man kunne ikke kontrollere lejligheden og ville så eftersende depositum. Med al respekt for det grandiose italienske organisationstalent syntes jeg nu det virkede lidt hasarderet, og efter energisk protest fik jeg så kontanterne i bytte for en blanco kreditkortnota, idet fluesmækkeren pludselig havde genvundet fordums tiders storform.
Men summa summarum: god ferie, et par anekdoter rigere. Det er ikke sidste gang vi klikker forbi jeres web-site

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map