Feriebolig i Carano i Sydtyrol

Club Residence Centro Vacanze Veronza

Pizzeria
 
Club Residence Centro Vacanze Veronza er ikke tilgængelig i øjeblikket
Club Residence Centro Vacanze Veronza er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Carano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette lejlighedskompleks ligger i Carano, 2 km fra Cavaleses centrum og fra skiliften, som man kan komme til med gratis busservice. Der er kun 20 km til motorvejsudkørsel ved Ora.

Utallige faciliteter

I bygningen findes der stor fælles opholdsstue, bar, fjernsynsstue, spillestue, pizzeria, pub, elevator, ski-depot, møntvaskeri, parkeringsplads (ikke overvåget) og garage samt indkøbscenter med flere slags butikker (kiosk, supermarked, ski-butikker, bankautomat osv.).

Læs mere om Club Residence Centro Vacanze Veronza

Klubkortet giver adgang til...

Det obligatoriske klubkort inkluderer adgang til indendørs svømmebassin med udsigt over dalen, fitness, bordtennis, aftenunderholdning, miniklub for børn mellem 3 og 10 år og diskotek samt skibus (bemærk at miniklub og skibus er fra ca. d. 26/12 til ca. d. 10/4). Mod betaling kan man benytte sig af wellnesscenter med sauna, tyrkisk bad, solarium og vandmassage.

Lejligheder i alpestil

Lejlighederne er alle pænt møblerede i ægte "bjergstil" og råder over køkkenhjørne, telefon, badeværelse og - mod betaling af tillæg - satellitfjernsyn. De fleste lejligheder har balkon undtagen dem, der ligger på kvisten.

Lejlighederne på Club Residence Centro Vacanze Veronza

Etværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (på kvist)

Lejlighederne består af rummelig opholdsstue med køkkenhjørne og ’tyrolerstube’ med dobbelt sovesofa samt natområde adskilt af gardiner med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser.

Etværelseslejlighed med 4 sovepladser

Lejlighederne består af køkken, opholdsstue med ’tyrolerstube’ med dobbelt sovesofa samt natområde adskilt af trækdør med køjeseng samt badeværelse med toilet og bruser samt balkon.

Treværelseslejlighed med 5/6 sovepladser

Lejlighederne består af rummelig opholdsstue med ’tyrolerstube’ og bred sovesofa samt køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og køjeseng, badeværelse med toilet og bruser samt balkon.

Skjul teksten
 
 
search map