Ferieboliger og hoteller i Carano

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Carano er en mindre bjerglandsby med ca. 900 indbyggere, der ligger på en naturlig bjergterrasse i Val di Fiemme. Byen er en af de mest antikke i området og er i dag næsten vokset sammen med nabobyen Cavalese, hvorfra det lokale skiområde udløber.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ski i Carano er for alle

Som skidestination er Carano ikke særligt kendt, men den er meget stemningsfuld, trods sin størrelse. Og søger man mere end et hyggeligt skiophold, skal man blot benytte den udmærkede skibusservice, der forbinder rolige Carano med livlige Cavalese. Således får man nemt adgang til restauranter, barer, butikker og Cavaleses øvrige tilbud.

Da byen ligger lige over de 1000 meters højde, falder her sne, men den bliver sjældent liggende længe, og som skidestination er det derfor udmærket som udgangspunkt for skisafarier, hvor nye områder afprøves dagligt. Det lokale skiområde ligger som beskrevet ved nabobyen Cavalese, og skiområdet ved Val di Fiemme får præpareret sine 100 km løjper i perioden december til april. Der findes skiløb for alle niveauer i området, også for snowboardere.

Læs mere om Carano

Carano i sommerhalvåret

Carano har altid været kendt for sine termiske kilder med helsebringende vand. Dalen ”Rio Val” deler byen i to dele; Villa, som er den del, hvor centrum ligger i en højde af 1120 m og Radoè, hvor den lokale kirke ligger i en højde af 1086 m. Byen er et godt udgangspunkt for vandreture og cykelture i de smukke bjerge, og så er her en god portion lokal stemning samt fast markedsdag om onsdagen.

Ankom i bil

I bil kommer man til Carano ved at tage Brenner-motorvejen til Ora og dreje fra her for at køre op til Cavalese. Nærmeste lufthavne er Bolzano, Verona, Milano eller Venedig. De nærmeste togstationer er Ora (ca. 24 km), Bolzano (ca. 42 km) og Trento (ca. 60 km).

Skjul teksten
 
 
search map