Feriebolig i Canazei i Sydtyrol

Villetta Vernel

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villetta Vernel er en lille bygning med ialt 5 lejligheder som har en solrig og rolig beliggenhed. Der ca. 600 meter til Canazei centrum, ca. 1000 meter til Sella Ronda lift og ca 50 meter til nærmeste skibusstoppested. De to af lejlighederne udlejes til skiferie. Alle lejlighedernes deles om et skidepot, der ikke er opvarmet, men som låses med nøgle.

Treværelseslejlighed med 5/7 sovepladser (Type VR):
- Lejligheden ligger på første sal og er udstyret med satellitfjernsyn, vaskemaskine og balkon. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med tre enkeltsenge (to af dem kan samles hvis ønsket) samt badeværelse/toilet med vaskemaskine.

Læs mere om Villetta Vernel

Lejlighederne på Villetta Vernel

Treværelseslejlighed med 5/7 sovepladser (type VR - 1. sal)

Lejligheden ligger på første sal og er udstyret med satellitfjernsyn, vaskemaskine og balkon. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med tre enkeltsenge (to af dem kan samles hvis ønsket) samt badeværelse/toilet med vaskemaskine.

Treværelseslejlighed med 5/7 sovepladser (type VR2 - stueetage)

Lejligheden ligger i stueetagen og er udstyret med satellitfjernsyn, vaskemaskine og parkeringsplads foran indgangsdøren. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng (dette værelse er gennemgang mellem stuen og det næste værelse), soveværelse med dobbeltseng samt enkeltseng og badeværelse / toilet med vaskemaskine.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villetta del Lip

Canazei, Sydtyrol

Casa Lupo Bianco

Canazei, Sydtyrol

Casa Anny

Canazei, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Casa Anny

Canazei, Sydtyrol

Residence des Alpes

Cavalese, Sydtyrol

Villetta a Schiera

Canazei, Sydtyrol

Populært i Sydtyrol

search map