Feriebolig i Canazei i Sydtyrol

Villetta Vernel

 
Villetta Vernel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villetta Vernel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canazei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villetta Vernel er en lille bygning med ialt 5 lejligheder som har en solrig og rolig beliggenhed. Der ca. 600 meter til Canazei centrum, ca. 1000 meter til Sella Ronda lift og ca 50 meter til nærmeste skibusstoppested. De to af lejlighederne udlejes til skiferie. Alle lejlighedernes deles om et skidepot, der ikke er opvarmet, men som låses med nøgle.

Treværelseslejlighed med 5/7 sovepladser (Type VR):
- Lejligheden ligger på første sal og er udstyret med satellitfjernsyn, vaskemaskine og balkon. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med tre enkeltsenge (to af dem kan samles hvis ønsket) samt badeværelse/toilet med vaskemaskine.

Læs mere om Villetta Vernel

Lejligheden på Villetta Vernel

Treværelseslejlighed med 5/7 sovepladser (type VR - 1. sal)

Lejligheden ligger på første sal og er udstyret med satellitfjernsyn, vaskemaskine og balkon. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med tre enkeltsenge (to af dem kan samles hvis ønsket) samt badeværelse/toilet med vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map