Anmeldelser af Villetta del Lip

Terrasse i lejligheden CO
 
Villetta del Lip er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villetta del Lip er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canazei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villetta del Lip

Læs personlige anmeldelser af Villetta del Lip som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villetta del Lip. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Helle og rejsefæller fra Sorø boede på Villetta del Lip i Canazei fra d. 6. til d. 13. februar 2010.

Vi havde en dejlig tur, Canazei er jo et godt ski-område og en god by, og selv i uge 6 var der masser af plads på såvel pister som spisestederne i terrænet.
Lejligheden var dejligt placeret, som andre havde vi lidt svært ved at få bilen op den første dag, lidt mere grus ville have hjulpet, men sikke en dejlig udsigt vi havde såvel morgen som aften og terassen var der sol på om dagen, så den blev også brugt.
Hvis man ikke vil købe sig til rengøringen og selv vil gøre rent inden afrejsen, skal man selv have regøringsmidler med. Vi har altid, når vi har lejet lejligheder/huse, selv gjort rent, men det er første gang at der ikke har været rengøringsmidler tilstede. Det synes jeg at I skal informere om under lejligheden, så ved man det.
Et tips er at bruge Agentur Danielle til at anbefale restauranter. Vi blev anbefalet en restaurant, Stallen, tæt på lejligheden, og det så absolut ugens bedst måltid.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Lars og rejsefæller fra Viby J boede på Villetta del Lip i Canazei fra d. 16. til d. 23. februar 2008.

Vi havde en super tur til Canazei i uge 8. Vejret var perfekt med høj sol alle dage og fint skiføre. Pisterne var fejlfrie, men byder ikke på mange udfordringer.
Helt sikkert et godt sted for dem som holder af brede motorveje uden forhindringer.
Villa del lip levede op til vores forventninger og er et virkeligt fint hus.
Byen er hyggelig, men der er ikke meget afterskiing når man er vant til Østrig.
Eneste negative er opkørslen til huset, som udover at være utrolig stejl, også er iset og dårlig vedligeholdt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Randi Rie og Jan fra Brabrand boede på Villetta del Lip i Canazei fra d. 10. til d. 17. marts 2007.

Vi har været i Canazei, efterhånden nogle gange, og er rigtig glade for byen. Den har, trods den stigende turisme, stadig charme og er stadig en rigtig bjergby, uden betonkomplekser. Der ses noget af den oprindelighed med gamle huse, skæve lader, udskæringer på husenes træværk og så videre. Ift. skifolket, ligger byen tæt på et kæmpe kolonormt skiområde, hvor der findes udfordringer på alle planer. Da skiområdet er så stort, nyder vi at tage på tur, så det at stå på alpin ski ikke kun handler om at køre op og ned samme sted, men der er mulighed for at få naturoplevelser med i købet. Byen lider dog noget af at spisestederne ofte har folk nok de fleste aftener. Vi har oplevet, at der ikke længere er så meget bid, smag i maden på de gamle velkendte spisesteder, hvor der er rigeligt med gæster og de endnu ikke behøver at gøre noget specielt for at tiltrække kunder. Vialetta del lip, boligen, er en udemærket lejlighed. Den ligger dog, så det trækker luft godt ned i lungerne, når man skal gå i sine skistøvler hjem. Men giver så tilgengæld også et godt view ud over byen. Det fungerede fint med udlevering og aflevering af lejligheden. Alt i alt havde vi en god tur, var heldige med vejret og ahvde intet at kunne beklage os over.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Flemming og rejsefæller fra Århus N boede på Villetta del Lip i Canazei fra d. 10. til d. 17. marts 2007.

Vi havde en perfekt tur. Vi kørte om natten både ned og hjem, det tog 15 timer derned og 14 hjem, vi var 2 til at køre. Byen var lidt død efter ski, vi havde læst, at der skulle være liv med en masse gode spisesteder samt et godt after-skiing liv, det skulle vi lede længe efter. Området var helt fantastisk og pris niveauet ikke galt overhovedet, området hang fantastisk sammen, især skiløbet på Marmolada var en oplevelse. Vores lejlighedsindretning var ok, huset lå med en god udsigt over by og bjerge med masser af sol hele dagen, så dem, der ikke ville stå på ski, kunne nyde solen i fulde drag,men hundekoldt var der i lejligheden om morgenen og aftenen !!!! varmen blev der lukket for kl. ca. 21 og først kl. 07 om morgenen blev der lukket op igen, det ødelagde meget af hyggen, godt vi var der i en periode hvor det ikke var så koldt !!!! Og så lige den meget stejle opkørsel til huset på 100 m, det lyder ikke af meget, men at foretage den i skistøvler er næsten umuglig, så vi var nødsaget til at tage bilen hver morgen, hvilket forløb udmærket, så fik vi da ikke ødelagt bentøjet.Men hvad med den opkørsel i sne???? Bureauet I benytter er meget fint, vi fik en meget venlig ekspedition. Til slut vil jeg lige komme med en negativ kommentar til jer ( den eneste ), det er meget for ringe,at et firma der sælger ferieboliger med det formål at boligerne skal bruges til skiløb ikke engang kan levere pistekort til kunderne, så de kan studere området før afrejse, ok, man kan gå ind på nettet, men du får trods alt IKKE det samme overblik, nå vi måtte så selv kontakte Turist bureauet i Canazei og fik herigennem rigtig mange brugbare oplysninger, som jeg mener, vi skulle kunne have fået af jer. Det var bare en perfekt tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Familien Dahl fra Værløse boede på Villetta del Lip i Canazei fra d. 4. til d. 11. februar 2006.

Overordnet set har vi været meget glade for at benytte in-italia, og vi vil bestemt overveje, at benytte jer til vores næste rejse til Italien!
Har I været glade for byen og området? Meget - men nu er vi også kommet der i mange år, og kender derfor byen og området godt.
Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? Ja! Lejligheden indeholdt det, man kan forvente af en ferielejlighed. Dog kunne det være rart, hvis det var et sted, man kunne stille sine skistøvler til tørre. Der er meget fugt i lejligheden og det var svært at få varmet det yderste soveværelse helt op. Derudover er det et problem med sikringerne - hvis man benytter alle tre kogeplader + ovnen ryger sikringerne - og dem kan man ikke selv skifte, da de er i et aflåst rum.
Har I tips til de næstekommende? Se nedenstående kommentar vedr. betaling af depositum. Og så skal man være opmærksom på, at kontoret, hvor man skal afhente sine nøgler har lukket fra 12 - 16.
Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? Desværre er lejligheden ikke på det kort, man kan se på jeres hjemmeside - det var måske en meget god ide at få det på der?
Inden vi tog afsted spurgte vi jer, om man kunne betale depositum med visa kort. Det fik vi at vide, at man godt kunne - men da det kom til stykket modtog de kun kontanter. Det ville være rart, hvis man kunne betale med visa og få pengene returneret til sin konto, når man rejser hjem. Man har jo ikke så meget at bruge 150 € til, når man er på vej hjem fra ferie!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Jette og Steen fra Lyngby boede på Villetta del Lip i Canazei fra d. 4. til d. 11. februar 2006.

Efter at have kørt igennem hele natten ankom vi til Canazei lørdag morgen kl. 9. Undervejs havde vi drømt om, at bureauet, hvor vi skulle have udleveret vores nøgle til lejligheden var åben, når vi ankom, og at vi var så heldige, at vi allerede kunne få nøglen lørdag formiddag og få os et velfortjent bad...... Men så heldige skulle vi ikke være, for bureauet har lukket hele lørdagen og åbner først kl. 17.... Det var helt som vi have fået info om hjemmefra, men man har jo lov at håbe ;-)
Vi fik en dejlig dag på ski lørdag og omkring kl. 17.30 troppede vi op på bureauet igen og fik vores nøgle samt en fin beskrivelse af lejlighedens beliggenhed få hundrede meter fra bureauet. Juhuuuuu - der var også en fin parkeringsplads til vores bil lige uden for huset. Det kan nu ellers godt være et af problemerne, når man bor i selve Canazei by.
Lejligheden som var en 2½-stjernet af slagsen levede fuldt ud op til vores forventninger. Den var hyggelig, ren og i orden. Der manglede ikke noget. Vi blev positivt overrasket over, at der var en vaskemaskine, en fin altan og en skøn udsigt ud over hele Canazei. De eneste minusser vi oplevede var, at dørhullet/indgangen til badeværelset var ekstrem lav, så det gav et par buler i panden og at sengen var ualmindelig hård. Men det levede vi med.
En repræsentant fra bureauet mødte op til aftalt afrejsetidspunkt lørdag morgen, tjekkede lejligheden og vi fik depositummet tilbage. Der var ikke noget at klage på!
Vi kan kun udtrykke vores fulde tilfredshed med opholdet og i øvrigt med oplevelsen af In-Italia i forbindelse med booking, bekræftelse, betaling mv.
Det er ikke sidste gang vi har lejet lejlighed gennem jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lise Højsgaard og rejsefæller fra Viborg boede på Villetta del Lip i Canazei fra d. 21. til d. 28. januar 2006.

Vi var meget glade for byen og området, skiområdet er utroligt velholdt og varieret, virkelig fedt skiløb i et fantastisk flot naturområde. Byen byder ikke på så rigt et udvalg af restauranter og maden er mere præget af den østrigske nabo end forventet. Generelt er canazei en fin skiby, men til et senere ophold ville vi nok vælge val gardena (selva).

Lejligheden blev primært valgt på beliggenheden, denne snød noget pga. en stejl vej op til huset ad den vej er 350meter til skovpisten langt, denne lejlighed er desværre også meget mørk, da alle opholdsrum ligger ind mod bjerget.... Vi var heldige at Danielle havde en ledig lejlighed beliggende ved langrendsbanen, da ikke alle i selskabet skulle løbe på ski fra morgen til aften. I den forbindelse vil vi gerne rose agenzia danielle, som var virkelig søde og servicemindede hele vejen igennem....

Det er virkelig rart at have bil i canazei, den bragte os bl.a. til et besøg i cortina d'ampezzo (virkelig mondæn by, med et skiområde man hurtigt kommen igennem) samt aftenski i Pozza som var en speciel oplevelse og god anledning til at øve teknik på en super velpræpareret piste. -Området ovenfor canazei er fint for de letøvede skiløbere, virkelig gode sorte pister fandt vi i araba og val gardena. -Begynderne bør klart starte på bakken i terrænet ved alba, som er den lækreste brede begynderbakken perfekt beliggende i solen.. -Vejrudsigter på engelsk/tysk var svære at finde, men de kan findes på opslagstavlen udenfor turistinformationen...

Vi har ikke haft meget med in-italia at gøre og næste gang vil vi nok søge flere oplysninger om indkvarteringen, men det kontakt vi har haft både med jer og bureauet i italien har fungeret upåklageligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Tommy og familie fra Skjern boede på Villetta del Lip i Canazei fra d. 26. februar til d. 5. marts 2005.

Vi var som sædvanligt glade for at komme til Italien, hvor vi er flere gange hvert år. Byen Canazei og området deromkring er vidunderligt.
Opholdet levede til fulde op til vores forventninger, og vi kommer igen næste år.Skiløbet var godt, og løjperne var som altid perfekte.
Lejlighederne var også perfekte, men opkørselen dertil kun klares med snekæder, og dette var desværre det eneste sted i byen der var brug for dem. Det sidste stykke af nedkørselen var ligeledes næsten umuligt at komme igennem, da der var blankt is, der hverken blev saltet eller gruset, og vi var derfor flere gange ved at torpedere biler, som holdt parkerede overfor opkørselen. Vi ved der bliver bygget omkring grunden, og håber disse ting bliver ordnet til næste år, hvor vi påregner at komme tilbage til de samme lejligheder. Lejlighederne var bare alletiders. Det ville dog være en fordel, hvis man ikke sænkede temperaturen på varmeanlægget så tidligt på dagen og startede opvarmningen lidt før, da der i løbet af natten satte sig is på indersiden af vinduerne. Nu var det også en meget kold periode vi var dernede, men vi ville hellere have betalt lidt mere, og så have haft varme nok.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Erling og familie fra Hurup boede på Villetta del Lip i Canazei fra d. 12. til d. 19. februar 2005.

Vi havde en dejlig tur til canazei, kanon skiområde.
De sidse 50 m op til huset er så stejl, at det ind imellem kræver snekæder (vi havde med), men en anden dansk familie kom til at holde stille midt på stigningen, og det endte med, at han skred baglæns ned i sneen ved siden af svinget. Til sidst var vi 5 mænd til at grave, skubbe og trække ham fri. Kunne det ikke stå i kataloget?
Den lejlighed, som vi boede i, havde problemer med vand på gulvet i køkken/stue. Daglig måtte vi tørre vand op under spisebord samt bænken ud mod væggen - muligvis kondensvand - lidt træls hvis man gik i strømpesokker.
Om natten faldt temperaturen i hele lejligheden - er der natsænkning på fyret. Også om dagen kunne der være koldt.

Ud over nævnte ting, havde vi som sagt en kanontur, var så heldige, at vi kunne få lejligheden allerede om formiddagen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map