Feriebolig i Canazei i Sydtyrol

Villetta del Lip

Terrasse i lejligheden CO Lejligheden CO Lejligheden CO3
 
Villetta del Lip er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villetta del Lip er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canazei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villetta del Lip er et fint "Alpeagtigt" lille hus beliggende ca. 350 meter fra skiliften i Canazei og ca. 300 meter fra centrum.

Skovpiste ca. 100 m. væk

For at komme op til huset skal man op ad mindre stejl grusvej. Herfra er der en skøn udsigt til bjergene og over byen. Da huset ligger lidt tilbagetrukket oppe, er her ro og fred. Ca.100 meter fra huset løber en mindre piste igennem skoven (Belvedere - Canazei). Indkøbsmuligheder ligger inden for ca. 150 meters afstand.

Læs mere om Villetta del Lip

Tre lejligheder

I huset udlejes tre lejligheder alle udstyrede med fjernsyn og vaskemaskine. Der er fælles udendørs hyggelig terrasse samt skiopbevaring i gangen. Lejlighederne er privatmøbleret hvorved de kan svinge i stand og indretning.

Lejlighederne på Villetta del Lip

Ttoværelseslejlighed med 2 sovepladser (CO3 - 1. sal)

Toværelseslejligheden med to sovepladser ligger på første sal og råder over fjernsyn og balkon og består af spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (CO2 - stue)

Treværelseslejligheden i stueetagen består af spisekøkken med balkon, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse/toilet med vaskemaskine. Lejligheden er enkelt møbleret.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (CO - 1. sal)

Treværelseslejligheden på første sal består af spisekøkken med rummelig terrasse, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse/toilet med vaskemaskine. Denne lejlighed er bedre møbleret end den beliggende i stueetagen.

Skjul teksten
 
 
search map