Hotel i Canazei i Sydtyrol

Sport Hotel & Club Il Caminetto

Sport Hotel & Club Il Caminetto, Canazei
 
Sport Hotel & Club Il Caminetto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Sport Hotel & Club Il Caminetto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canazei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mellem pinjetræer og bjerge

Hotellet er et traditionelt 3-stjernet hotel, som ligger roligt og i en smuk del af Fassadalen, mellem Canazei og Campitello. Foran hotellet kan du tage en gratis shuttlebus, som kører til den nærmeste skilift. Du bor i 1.400 meters højde, ca. 700 meter fra centrum af landsbyen Canazei. Skiliftene og pisterne i det berømte skiområde Sella Ronda ligger ca. 900 meter væk.

Canazei er omgivet af smukke pister, fyldt med pinjetræer, og du har udsigt over Dolomitternes imponerende bjergkæder. Selve den lille by er den største i Fassadalen, og tiltrækker flere feriegæster end de andre småbyer i nærheden. Det er en charmerende og hyggelig, lille by med masser af restauranter, bare og et varieret natteliv. Val di Fassa har i alt 138 km. pister og 69 skilifte. Med andre ord har du rig mulighed for at finde lige netop dine yndlingspister. På pisterne er der gode steder, hvor du kan slappe af og indtage en god frokost.

En høj grad af komfort

For et tre-stjernet hotel er komforten i top. Uanset, om du er den aktive type, eller du mere er til afslapning og forkælelse, kan du altid finde noget at give dig til på Sport Hotel & Club Il Caminetto.

Efter en god, lang dag på pisterne, er der ikke noget bedre end at forny energien i wellness-centret, som både byder på sauna, jacuzzi, dampbad og indendørs pool (12X6 m). Du kan også få lidt ekstra kulør i solariet, eller nyde massager og behandlinger. Til de ekstra aktive er der også et fitnessrum.

Afstande:
* Centrum: 700 meter
* Skipister: 900 meter
* Stoppested for skibus, Val di Fassa: 10 meter
* Skilift: 900 meter

Læs mere om Sport Hotel & Club Il Caminetto

Spis på hotellets gode restaurant

Her har du det hele: Når sulten melder sig, kan du søge mod hotellets kvalitets-restaurant, og du kan hygge dig og slappe af i den traditionelle "stube" eller i lounge-baren, den amerikanske bar (med tv) eller feste på diskoteket. Til de mindre børn tilbyder Sport Hotel & Club Il Caminetto miniklub.

Wi-Fi er tilgængelig på hotellets centrale områder mod et ekstragebyr, og du kan benytte parkeringsgarage og skiskabe.

Lyse og komfortable værelser

Hotel Il Caminetto har 90 komfortable værelser. Alle er udstyret med følgende faciliteter: Satellit-tv, telefon og privat badeværelse med bruser. Nogle værelser har balkon med en skøn udsigt over bjergene.

Skjul teksten
 
 
search map