Anmeldelser af Residence Val di Fassa

 
Residence Val di Fassa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Val di Fassa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canazei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Val di Fassa

Læs personlige anmeldelser af Residence Val di Fassa som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Val di Fassa. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Katja og familien fra København N boede på Residence Val di Fassa i Alba di Canazei fra d. 21. til d. 28. februar 2009.

Lejligheden i Alba var rigtig fin. Den var god stor og mere hyggelig end forventet, så her var ikke noget at klage over. den lå fint lige ved et busstop sted, men desværre kørte busserne enten ikke eller også kørte de forbi fordi de var fyldt op i Alba by - så det var lidt øv at bo 800m fra skilift og vandre dertil i skistøvler, eller tage bussen kl 8 for at sikre en plads (lifterne åbnede først 830, så før mange andre:-)). Der ligger en lille butik i Alba, ca 500m fra lejlighed, hvor man kan handle lidt ind. Det er lidt lettere end i Canazei, igen fordi man ikke kan regne med busserne og der er absolut ingen parkering i byen. Men det gik fint med både at få og aflevere lejligheden, og strømmen gik undervejs, men de var flinke nok til at hjælpe med det samme - så ingen problemer der. De prøvede at snyde lidt med rengøringspriser - der står €55 på papiret man får til at starte med, men det steg til €60 for stuen&værelse og €40 for køkken da hun kom for at hente nøgler...

En anden gang vil vi nok foretrække at bo i Canazei by, tæt på liften. Men faktisk hellere i en by som St.Christina som ligger på den anden side af Sella Ronda. Det er nok 30-45 min hurtigere at køre dertil og byen er faktisk mere hyggelig. Evt Ortizei om man skal på børne tur, ellers et lidt fladt område.

Men det er lækkert i Italien med god mad, godt vejr og meget brede løjper.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2009
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Bent og rejsefæller fra Tarm boede på Residence Val di Fassa i Alba di Canazei fra d. 9. til d. 16. februar 2008.

Vi havde en forrygende uge. Skiterrænet perfekt - dog lidt træls med lange køer for at komme op i området.
Lejligheden var lidt lille og mørk og vi kunne godt have ønsket os en elevator op til 4. sal - men lejligheden var perfekt udstyret. Badeværelset er ikke til voksne - muligvis til små italiener :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Karen og rejsefæller fra Haderslev boede på Residence Val di Fassa i Alba di Canazei fra d. 23. februar til d. 1. marts 2008.

Det var en rigtig dejlig tur.. Kanon vejr og perfekte pister..
Der er nogle men'er...
Havde desværre ikke glæde af skibussen,, da der fra kl 8:00 til kl 10:00 kørte flere busser forbi os da de var fyldt til randen.. Og der stod lige så mange og ventede som der kunne være i en bus... Vi havde heldigvis vores egen mini bus som vi blev nødt til at bruge.. Men det var jo ikke det, som var meningen..
Ved ikke om det var en atraktiv uge vi var der ( uge 9), for vi stod i kø til samtlige lifter, især hvor der var en selaronda..
Og til dem der vil have afterskiing må man drage slukøret hjem, det er kun i Østrig de kender til det... Smiler...
Ellers en rigtig god skitur.. og god lejlighed..

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2008
Antal rejsende 7 voksne
Navn
Peter og rejsefæller fra Ringe boede på Residence Val di Fassa i Alba di Canazei fra d. 16. til d. 23. februar 2008.

Det var en fin tur generelt. Flot ski terræn, flot vejr og nogle meget hyggelige byer og miljøer. Lejligheden var god, stor og velfungerende. Skibus kørte ofte og dækkede vores behov.
Køretiden op ad bjerget fra motorvejen var langsommelig og burde angives i rejsebeskrivelsen. Vi kørte i kø i tre timer for at komme de sidste 40 km til Canazei. Tilsvarende da vi skulle hjem, kunne vi "nøjes" med 2½ time ned ad bjerget igen, ned til motorvejen. Alle de små byer og veje, kunne slet ikke klare den trafik der er omkring skisportsstederne. Når man beregner sin køretur hjemmefra, er det frustrerende ikke at kunne nå frem i tide, så man kan få nøglen udleveret. Der var dog en god service, så det var ikke problemet. Men alligevel. Der er forskel på 14 eller 17 timers kørsel i planlægningen hjemmefra.
Men alt i alt en rigtig god skiferie i Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2008
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Jan og familie fra Aalborg boede på Residence Val di Fassa i Alba di Canazei fra d. 17. til d. 24. februar 2007.

Det har været en meget fin tur og lejligheden var perfekt. Standarten var i top og meget bedre en vi har været vant med. Vi har de sidste 4 år været i Frankrig og der er standarten ringe. Med hensyn til ski området er det perfekt og løjperne er af stor standart. Dog er vi meget utilfreds med den Italienske logistik, idet vi hver morgen skulle stå 1-1½ time i kø før vi var ud at stå på ski. Nogle steder på løjpesystemerne går alt glat indtil man kommer til en lift der kun består af to sæder, og der er kun denne, for at komme vider på den valgte tur. Når skituren er slut, står man igen i kø nede i byen for at komme med bussen hjem. Det er et mareridt med to små børn. Løsningen på dette, blev vores bil. Vi valgte nogle dag at tage bilen ud til nogle områder der lå tæt på løjperne, parkerede bilen, og startede skituren uden kø. En perfekt ski dag, med tilfredse unger der i gennemsnit per dag ellers skulle bruge 2-3 timer på kun at se bagdelen af alle de skiturister der kun tænker på at komme først med lifterne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Mette og familien fra Aalborg boede på Residence Val di Fassa i Alba di Canazei fra d. 17. til d. 24. februar 2007.

Til trods for mange gode skiferier i både Norge og Østrig, så vil vi gerne sige at Canazei som skiområde er det mest fantastiske vi endnu har prøvet.

Et helt fantastisk vejr og solskin hele ugen. Sella Ronda (rundt om bjerget begge veje) er så imponerende med flotte bjerge konstant i dit synsfelt.

Residence Val di Fassa er flotte lejligheder som vi gerne vil anbefale andre.

Eneste minus var logistikken omkring skibusser - alt for overfyldte og flere dage med ventetider på op imod 30 - 45 minutter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Lars Holm og familie fra Ringsted boede på Residence Val di Fassa i Alba di Canazei fra d. 28. januar til d. 4. februar 2006.

Vi er i alle henseender tilfredse. Begge vore lejligheder i den mellemstore, relativt nye residens "Val di Fassa" havde rigtig pænt niveau og kan absolut anbefales: Gå-afstand til Canazei's by-centrum 6-700 m. Skibus næsten uden for døren. Det er også værd at gå i modsat retning og opleve småbutikker og caféer i retning mod dalens slutning ved Penia.
Beskrivelsen "Alba di Canazei" er misvisende, eftersom den kun optræder i visse skisportsbrochurer mv. Lokalt og i trafikken, på skilte osv. tales om "Alba Delba".
Man bør absolut anvende skipassets mange muligheder for opstigning andre steder end fra Canazeis centrum. Vær også opmærksom på, at skipas-udsalget pr. rutine sælger fælles-passet til hele Dolomiti-området, medmindre man beder om "kun" at få til Val di Fassa.
Langrendssporene er lange og gode, men flade; og mulighederne for solskinsoplevelser er i sagens natur mindre i dalbunden. Det kan være vanskeligt at parkere nær hovedterrænet vest for Canazei, men det er ikke urealistisk at gå / løbe helt hjemme fra residensen, eftersom det kommunale gangsti-system kan benyttes indledningsvis fra et punkt nærved.
Det italienske politi viste os deres fulde opmærksomhed i det første par døgn: Børn under 14 får bøde for at løbe på ski uden hjelm (20?) - hvilket vi i princippet kunne have aflæst på skilt ved skipas-udsalget, men som ski-udlejningsbutikken ikke nævnte. Ud over denne oplevelse fik to drenge bøde på hver 30? for at krydse over en snowboard-bane på ski. De 30? var angiveligt en venlighed, eftersom bøderammen gik op til 50? ! Nogenlunde samtidigt var et af familieoverhovederne på indkøb så uheldig at parkere på en tom p-plads foran rådhuset, hvilket på grund af tidspunktet søndag eftermiddag (!) indbragte en bøde på 35?, suppleret af en bøde på 70? for at holde med bagenden delvist ud over fortovet. Alt dette ikke sagt for at harmes eller forarges, men for at advare andre imod den fejlopfattelse, at turister skulle få positiv særbehandling.
Som en skønhedsfejl, som ikke bør påvirke helhedsindtrykket, bemærker vi, at lejligheden ovenover vores mandag og tirsdag var genstand for ombygning, dvs. mandag blev der arbejdet intenst med nedbrydning af vægge. Trykluftshammer og bor "gik fint igennem" i betonelementerne, og en planlagt hjemme-hygge-læsedag måtte opgives. Tirsdag blev der bygget op med murerarbejde mv; men da havde vi så sørget for at være borte hele tiden. Det er vel ikke urimeligt, om noget sådant havde været varslet til Jer (og os) fra udlejningskontoret.
Det er nu 3. gang, vi benytter In-Italia, vinter og sommer. Vi er meget tilfredse og synes, I håndterer det rigtig godt og informativt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2006
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
Lone og familie fra Værløse boede på Residence Val di Fassa i Alba di Canazei fra d. 29. januar til d. 5. februar 2005.

Vi er kommet godt hjem efter en pragtfuld tur. Afstanden til Canazei i bil er overkommelig, især når man er 4 chauffører. Vi havde en overnatning på udturen nær Würzburg.
Området er fantastisk med masser af fine piste og vejret var godt, dog noget blæsende, og så bør man ikke bruge tid på en tur på Marmolada, da ventetiden ved liften er lan, og man alligevel skynder sig ned hurtigt igen.
Cellaronda begge veje er en dejlig og udfordrende oplevelse, og terrænnet byder på mange hyggelige steder, hvor frokosten kan indtages til rimelig pris.
Lejligheden er rummelig, blot manglede der lidt udstyr til kaffebrygning på dansk maner, men det blev straks afhjulpet af Agenzia Immobiliare Daniell, hvor vi har fået en rigtig fin behandling - lutter venlighed og hjælpsomhed.
Desværre havde vi indbrud i lejligheden den sidste skiddag fredag den 4.2., men her fik vi også hjælp af Agenzia Immobiliare Danielle, som sørgede for kontakt til vicevært, der udbedrede døren, som var sparket ind, kontakt til politi og kom selv til lejligheden og beså skaderne. Vi blev kørt til det lokale politi i Canazei, hvor Agenzia Immobiliare Danielle fungerede som tolk, da politibetjentene desværre hverken kunne tysk eller engelsk. Skaderne udover døren begrænsede sig heldigvis til en stjålet mobiltelefon, men alt var rodet rundt.
For 1. gang havde vi hverken taget kaffefiltre, opvaskesæbe, - børste og lign. med, så det måtte købes, og en El vandkoger ville da også være rar at finde, men som man siger "nød lærer nøgen kvinde at spinde". Så alt i alt har det været en positiv oplevelse, hvor vi har mødt masser af venlige italienere, og man kan sagtens klare sig uden at have gået til italiensk for begyndere, de fleste mestrer enten tysk eller engelsk, blot ikke det lokale politi.
Jeg vil da også lige sige tak for de dejlige håndklæder der blev stillet til rådighed (6 x 3 håndklæder bestående af kæmpe badehåndklæde, alm. håndklæde og gæstehåndklæde) Vi havde ikke forstået, at det ikke var nødvendigt at medbringe håndklæder, hvorfor vi havde en taskefuld, som selvfølgelig blev taget med retur i ubrugt stand.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2005
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map