Feriebolig i Canazei i Sydtyrol

Residence Val di Fassa

Lejlighed IE Lejlighed IN Lejlighed PA Lejlighed PA2 Lejlighed ZA Lejlighed AN Lejlighed FI Lejlighed CU Lejlighed MN
 
Residence Val di Fassa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Val di Fassa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canazei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Val di Fassa ligger i Alba di Canazeis bycentrum og inden for ca. 500 meters afstand ligger indkøbsmuligheder. I byen findes desuden skøjtehal (ca. 250 meter fra stedet).

10 lejligheder

Residence Val di Fassa er en nyere bygning med i alt 10 lejligheder til udlejning. Alle lejligheder er rummelige med simple køkkenfaciliteter. Møbleringen er privat og er derfor meget varierende fra lejlighed til lejlighed.

Læs mere om Residence Val di Fassa

Bemærk: Restriktive husregler

Ejendommen har ganske restriktive husregler, hvorfor unødig larm om natten (mellem kl. 22.00 og 08.00) ikke tolereres. Dette er ikke et sted for feststemte unge! Bemærk venligst, at der ikke findes elevator i ejendommen.

Læs om lejlighederne på Residence Val di Fassa

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Val di Fassa

Læs personlige anmeldelser af Residence Val di Fassa som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Val di Fassa. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Residence Val di Fassa

Læs mere

Nina og rejsefæller fra Kastrup boede på Residence Val di Fassa i Alba di Canazei fra d. 16. til d. 23. februar 2013.

Vi rejste til Canazei (Alba) i uge 9 og er overordnet set meget tilfredse med In-Italia og deres italienske samarbejdspartner i byen. In-Italias hjemmeside er meget informativ og de er nemme at komme i kontakt med og hurtige til at svare på mail. Vi skulle have lidt penge tilbage for en afbestilt lejlighed, og det gik lynhurtigt og uden problemer.

Den lokale samarbejdspartner er meget venlige og imødekommende på både engelsk, fransk og tysk (og italiensk). De hjalp os med at finde et sted til opbevaring af vores bagage, indtil busselskabet hentede os lørdag aften – meget fin service!

Standarden af Residence Val di Fassa (lejlighed ZA) er ikke høj, men det fungerede dog. Vi havde ingen problemer med el, og køkkenet var brugbart, selvom det var sparsomt indrettet. Badeværelset var dog ikke godt – bruseophænget var ved at falde ud af væggen, og bruse-”kabinen” var et siddebadekar i børnestørrelse, som det var svært at balancere i. Garagen kan kun tage biler op til 1,9m, så har man en skiboks på taget kan man godt glemme alt om det. Desuden var der ikke noget skirum, selvom det stod omtalt på flere skilte i ejendommen. Det beklagede det lokale kontor også mange gange.

To sidste tip:
Det er mærkeligt, at der ikke var vinglas i en italiensk lejlighed. Fire stk. billige vinglas ville kaste glans over køkkenet ?
Den lille slagter i Alba (bag det lille supermarked) er fremragende.

Læs mere

Allan og familie fra Farum boede på Residence Val di Fassa i Alba di Canazei fra d. 9. til d. 16. februar 2013.

Lejligheden (6 personers CU) var glimrende til formålet med et dejligt stort alrum. Udmærkede p-forhold i kælderen, så bil og skiudstyr var varmt og tørt!

Skibussen holdt lige uden for døren – der var dog nogle ventetider, når der var prime time! Hvilket også gjorde sig gældende ved liften, men det er jo ofte problemet, når der kun er en lift op på bjerget!

Hele skiområdet var kæmpestort med masser muligheder og de bedste lifte jeg endnu har oplevet (inkl. Østrig, Schweiz og Frankrig)!

Meget fornuftigt prisniveau i terrænet – bl.a. 1,2 € for en kaffe.

Canazei by er også rigtig hyggelig med et omfattende butiksliv, hvor man bl.a. kunne finde en Max & co. med 50 % rabat samt en ekstremt velassorteret vinbutik med alle topvinene fra Italien samt specialiteter.

På minussiden var de omfattende køer omkring München og på vej til Innsbruck, hvilket gjorde at køretiden blev 17 timer! Det er i virkeligheden den største udfordring for dette område og jeg har pt. Ikke løsningen til en ”work around” omkring dette problem – vi prøvede Garmish Parten Kirchen passet på vej ned, men det var ikke sjovt i snevejr og samtidig også kæmpekø!

Det lokale kontor var hjælpsomme, men det er ikke så heldigt, at de opkræver 50 € for at udlevere nøgle ml. kl. 19-23 og det er umuligt efter kl. 23! De store køer taget i betragtning!!

Læs mere

Heidi og familie fra Sorø boede på Residence Val di Fassa i Alba di Canazei fra d. 11. til d. 18. februar 2012.

Vi var rigtig glade for området og jeres service (har før bestilt gennem jer) og fortæller tit om jer.
Argenzia Danielle hjælpsomme og venlige.
Lejligheden OD synes vi ikke I skal være formidlere af.
Ovnen:
• at koge 2 liter vand tager ½ time
• man kan kun have et apparat tændt samtidig med ovnen, man kan ikke have tændt lys eller andre elektriske apparater samtidtig
Service ikke tilstrækkeligt til 6-7 personer
Orienterer om, hvor tit man skal gå ned ikælderen for at tænde for el, fortæl også evt. fremtidige kunder, hvor sikringssystemet er. Det er meget svært at lave med til 6 personer, da el slår ud meget tit.
Lejligheden er kun udstyret med en dobbeltseng. Den anden "dobbeltseng" er en træk ud send med niveau forskel.
Der er ikke som angivet 500 meter til liften.
Bilen kan ikke komme i garage, højden er max 1.90m.
Varmen i lejligheden tændes først kl 16.15.
Vi undersøgte priserne i Canazei. Vi kunne have boet billigere mange steder incl. morgenmad.
Vi vil fortsat bestille gennem jer, men I giver et dårligt indtryk med denne lejlighed.

Læs mere

Annie og rejsefæller fra Brønshøj boede på Residence Val di Fassa i Alba di Canazei fra d. 28. januar til d. 4. februar 2012.

Vi er meget tilfredse med handlingen på destinationen. Fine lejligheder med det vi skulle bruge af køkkenfacilteter, dyner, skabe, etc. Let transport med skibus, der kører ofte, direkte til lift og gode løjpekort. Søde og hjælpsomme folk på agentkontoret og super, super dejligt, stort, velholdt og velfungerende skiområde. Ialt ialt en perfekt tur, tak for det.

Læs mere

Anton og familie fra Ikast boede på Residence Val di Fassa i Alba di Canazei fra d. 13. til d. 20. februar 2010.

Vi var glade for området. Det var 2. og 3. gang i Canazei. Det er et dejligt område for både krævende skiløbere og dem der ønsker at tage den mere med ro.
Nyd bjergene og byen der er muligheder for alle. Skal der købes nye sko eller støvler er der gode muligheder i byens skobutikker.
Det er en god ide med jeres "advarsel" om boligernes standard og indretning. Det er bestemt ikke skandinavisk standard. Hverken senge, udstyr eller tekninske installatioiner. Og man skal ikke forvente at en bemærkning på stedet resulterer i de store forandringer. Det ved vi, det ved I, men det er ikke sikkert at førstegangsbesøgende lige er klar på det.
F.eks at man dagligt skal flere gange i kælderen for at tænde for strømmen, fordi nogen har tændt for en kogeplade og ovnen samtidig, eller at temperaturen i stuen regulerer temperaturen i alle værelser, eller at p-kælderens båse er malet op til små Fiat- unoer, så man får bemærkninger fra viceværten når kofangeren rager udenfor stregen...

Noget nogen kan smile af og tage som en særlig ferieoplevelse og noget som andre bliver rasende over.

Læs mere
 
search map